Tegnap,74 éves barátnőm borzasztóan kinyaltam,kétszer élvezett el,habosra pumpáltam puncijában.
Az egyik legjobb élményem volt egy 74 éves hölgy, utólag árulta el a korát, max 50-nek mondtam volna. Olaszországban volt, egy klubban. Volt rá költve de, csodálatos este, szép emlék maradt.
Még mindig itt tartasz? Akkor jobb ha elfelejted! Mindenkit arra használnak amire való....
(Ez egy válasz Davee92 üzenetére (2024. 04. 13. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 10:58
Sziasztok!
Régóta izgatja a fantaziamat egy hölgy! Aki 60-70 év körüli német, viszont nagyon jól tartja magát! Szoktam nála dolgozni! Szerintetek hogyan érdemes ilyen téren közelíteni felé, vagy hogy egyáltalán megtudakolni, puhatolozni hogy érdekli e még a sex vagy a hasonló dolgok?
Régóta izgatja a fantaziamat egy hölgy! Aki 60-70 év körüli német, viszont nagyon jól tartja magát! Szoktam nála dolgozni! Szerintetek hogyan érdemes ilyen téren közelíteni felé, vagy hogy egyáltalán megtudakolni, puhatolozni hogy érdekli e még a sex vagy a hasonló dolgok?
Sziasztok!
Lerendezve,brutális szűk puncija,átlagos 14/4 farkam van de nem megy tövig annyira rövid neki.Mikor jó mélyen tolom,szeretek tövig bent lenni,csak úgy nyögdécsel.
Holnap megint együtt leszek a 75 éves barátnőmmel,leszop nyeléssel,ahányszor csak tudom jól teleélvezem punciját,lehet popsiba is megy egy adag.
Már évek óta nincs semmi köztem és a feleségem között. Én a 80 felé közeledem, ő 60 múlott. Amióta nem áll olyan kitartóüan, mint azelőtt, lemondott róla(m), pedig nekem, amikor itt vagyok a gg-n, egyfolytában meredezik.Ő nem tud róla. Hosszú mese lenne, ha mindent megírnék.
Csak remélni tudom
7x után igazi az élet...
(Ez egy válasz koma72 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 18:12
Van szex 7.X után csak az a baj egyre kevesebb a hölgy aki beválallja....
Pedig Én keresem Őket, de mostanában nem sok sikerrel....
Pedig Én keresem Őket, de mostanában nem sok sikerrel....
Igen van,és kívánják.Mostani partnerem 75,szeret szopni végig,szűk a puncija,tele lehet élvezni.
elhiszem igen van ilyen, tudjuk saját ismeretségi körből hogy ilyen létezik
(Ez egy válasz zinus üzenetére (2024. 02. 02. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 07:18
Sziasztok! A 60 -70 vagy a 70plusz nagyon ott van ! pár éve megismerkedtem egy jó karban lévővel , 2 óra múlva már a lakásán voltunk, pezsgő ,zuhany irány az ágy ! ott mondja " hogy 15 éve nem volt férfival és orálban sem vólt része soha sem kapni sem adni!!!!finoman lágyan bevezettem mindenbe ,jó volt látni érezni rajta a gyönyört szinte önkivületi állapotba volt ! Reggel kávé , majd kezelésbe vett nagyon finoman mondom neki " tudod hogy a tűzzel játszol"? Azért csinálom volt a válasz , végig is csinálta isteni hatalmasat élveztem teljesen ki üritett !!! Sokat beszélgettünk hogy mi mindent hagyott ki az életben ! Azóta is ha szükségét érezzük keressük egymást csak sok a 240 km!! úgy hogy lehet találni jót közöttük!
Szerintem simán, a férjemnek van egy üzleti partnere, aki 71 éves, de kb jó ha 45-50-nek néz ki mind arcra, bőrre testre és igencsak " virgonc " még a hölgy
Sziasztok! Jó ezeket olvasni bár én elég fiatal vagyok de ez egy jó jövőképet mutat. Vonzódok az idősebb korosztályhoz szóval meglátjuk mit hoz a jövő.
Te alapból komolytalan vagy!!!
(Ez egy válasz an50csa üzenetére (2024. 01. 23. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 10:52
Miért ne lenne! Kérdezgetések.... találgatások...... A tettek mezejére kell lépni..... azonnal nyílvánvalóvá válik a válaszokból. Az itt fórumozók nem komoly érdeklődők, csupán "beszéljünk róla amiről álmodozunk"
Lehet róla tudni valamit? Mert én is kaposvári vagyok
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 16:50
Egyik kaposvári hölgy ismerősöm állítja, hogy soha az életében nem volt ilyen jó a szex. Elvált és most megvalósíthatja e téren is az igényeit. Érdekes dolgokról mesélt. Pl. szex hétvége az aktuális baráttal. Élmény beszámolója szerint " orgazmus hegyek, péntek estétől vasárnap du.-ig kicsi pihenés, frissítés és szex kimerülésig" Ezt Ő mondta így nekem.
sziasztok nekem is kellemes tapasztalataim vannak összesen három 70+ növel volt alkalmam lenni ,ebböl az egyik pár volt és a férj csak mint nézö volt jelen az elsö munkahelyi ismeretség a második külföldön történt
Irigyellek!
(Ez egy válasz zinus üzenetére (2024. 02. 02. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 07:18
Sziasztok! A 60 -70 vagy a 70plusz nagyon ott van ! pár éve megismerkedtem egy jó karban lévővel , 2 óra múlva már a lakásán voltunk, pezsgő ,zuhany irány az ágy ! ott mondja " hogy 15 éve nem volt férfival és orálban sem vólt része soha sem kapni sem adni!!!!finoman lágyan bevezettem mindenbe ,jó volt látni érezni rajta a gyönyört szinte önkivületi állapotba volt ! Reggel kávé , majd kezelésbe vett nagyon finoman mondom neki " tudod hogy a tűzzel játszol"? Azért csinálom volt a válasz , végig is csinálta isteni hatalmasat élveztem teljesen ki üritett !!! Sokat beszélgettünk hogy mi mindent hagyott ki az életben ! Azóta is ha szükségét érezzük keressük egymást csak sok a 240 km!! úgy hogy lehet találni jót közöttük!
75 éves szeretőm,barátnőm van.Nagyon jó vele,2 éve alkalmanként együtt vagyunk.Csókja,szűk puncija,cickói és szereti nyelni,csodás barátnő.
Szó sem esett durr bele bumm hozzáállásról...
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 16:57
Nem lehetetlen, de türelem kell hozzá. A "durr-bele bumm" felajánlkozás garantáltan eredmény nélküli náluk....