(Ez egy válasz ibag üzenetére (2021. 10. 08. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 21:30
Nem sok érdemi hozzászólás van itt. Egyik temaban sem. Inkább csak cseszegetik egymást az emberek, ahelyett, hogy élményeket, tapasztalatokat osztanának meg egymással.
Ezért nem akarok írni.
Ezért nem akarok írni.
Ha van itt hölgy aki megosztaná élményét nagyon jó lenne!
várjuk a morzsákat! És mint a szorgos hangya összeszedegetjük!
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2021. 10. 10. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 10. vasárnap 22:34
Nos, a részletek azért annyira nem publikusak, kisebb morzsákat megoszthatunk esetleg
Nos, a részletek azért annyira nem publikusak, kisebb morzsákat megoszthatunk esetleg
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 10. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 10. vasárnap 18:18
Szia! Gratulálok! Igazán jó dolog ha ilyenben része van a párodnak! Amennyiben van ilyen téma szívesen részletekre is kíváncsiak lennénk!
Szia! Nem kell foglalkozni senkivel! A kritikusok azért írnak mert irigyelnek. Nem kell lereagálni.
Várom megtisztelő élményeidet! (Ez egy válasz ibag üzenetére (2021. 10. 08. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Várom megtisztelő élményeidet! (Ez egy válasz ibag üzenetére (2021. 10. 08. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 21:30
Nem sok érdemi hozzászólás van itt. Egyik temaban sem. Inkább csak cseszegetik egymást az emberek, ahelyett, hogy élményeket, tapasztalatokat osztanának meg egymással.
Ezért nem akarok írni.
Ezért nem akarok írni.
Szia! Gratulálok! Igazán jó dolog ha ilyenben része van a párodnak! Amennyiben van ilyen téma szívesen részletekre is kíváncsiak lennénk!
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2021. 10. 09. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 09. szombat 11:40
Nyilván 70 felett már a férfiak többsége sem aktiv szexuálisan, vagy legalábbis jóval kisebb potenciával rendelkeznek, vannak azonban kivételek.
Feleségem imádja az idős korosztályt, kefélte már meg 83 éves pasi is...
Jelenleg is van 70 feletti, konkrétabban 76éves partnerünk, aki mindenfajta tabletta és ajzószer nélkül is képes egy éjszaka folyamán háromszor beleélvezni nejem finom kis pinájába...
Jelenleg is van 70 feletti, konkrétabban 76éves partnerünk, aki mindenfajta tabletta és ajzószer nélkül is képes egy éjszaka folyamán háromszor beleélvezni nejem finom kis pinájába...
Nyilván 70 felett már a férfiak többsége sem aktiv szexuálisan, vagy legalábbis jóval kisebb potenciával rendelkeznek, vannak azonban kivételek.
Ezért nem akarok írni. (Ez egy válasz mester47 üzenetére (2021. 10. 08. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért nem akarok írni. (Ez egy válasz mester47 üzenetére (2021. 10. 08. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 14:26
Egyet értek Veletek,...én sem osztanam meg senkivel,... ez a Ti élmény étek és azé a szerencsese,... akit érdemesnek találgatok arra, ...hogy együtt élvezzétek a szexuális örömöket..
Egyet értek Veletek,...én sem osztanam meg senkivel,... ez a Ti élmény étek és azé a szerencsese,... akit érdemesnek találgatok arra, ...hogy együtt élvezzétek a szexuális örömöket..
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2021. 10. 08. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 12:29
Igen és nem. Sok-sok élményünk van sok év alatt, de már nem érzek késztetést a megosztásukra.
Igen és nem. Sok-sok élményünk van sok év alatt, de már nem érzek késztetést a megosztásukra.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 08. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 11:47
Ez jó dolog akkor kedvelitek egymást és a szexet is. Van élmény amit megosztanál velünk? Hármas mióta van az életetekben?
Ez jó dolog akkor kedvelitek egymást és a szexet is. Van élmény amit megosztanál velünk? Hármas mióta van az életetekben?
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2021. 10. 08. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 10:14
Nem vagyunk még túl a 7. X-en, de közel hozzá. Naponta szeretkezünk. Időnként hármasban is szexelünk.
Nem vagyunk még túl a 7. X-en, de közel hozzá. Naponta szeretkezünk. Időnként hármasban is szexelünk.
Ha majd elmúltak 70 évesek!
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 07. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 07. csütörtök 22:56
Fiatal férfiak is megírhatják e témában kalandjukat vagy vágyaikat!
Fiatal férfiak is megírhatják e témában kalandjukat vagy vágyaikat!
Ha van itt hölgy aki megosztaná élményét nagyon jó lenne!
engem kerdezel?nem volt ilyen idos partnerem.Ifju koromban dongettem egy nalam idosebb holgyet mivel nem tudott teherbe esni igy probaltam besegiteni...de en akkor kb.20 lehettem a holgy pedig 35.Azota mar felnott a fia/nem az en erdemem pedig lottem bele az anyagot naponta ketszer is/Es nem utolso sorban a nalam fiatalabbakra gerjedek...
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 05. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó lehetett neki! És Te nem jöttél össze egy koros hölggyel?
Volt baratnom meselte hogy anno ifju egyetemistakent ellatogatott Parizsba es osszejott egy 70 eves pasival.Mondanom sem kell hogy orok emleket hagyott benne a nyugdijas profeszor mert mint mondta ugy megdongette ot orakon at hogy beleremegtek utanna a labai
/mikor meselte csak ugy csillogtak a szemei /
/mikor meselte csak ugy csillogtak a szemei /
24 éves koromban voltam egy 71 éves hölggyel. 30-40 évvel fiatalabb nők is megirigyelhették volna az étvágyát és a vehemenciáját az ágyban.
Szuper! Legyen minél több ilyen napod heted . Egy nyugdíjas miért stresszel?
Játék kütyök csak színesíthetik az együtt létet (Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2021. 10. 03. vasárnap 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Játék kütyök csak színesíthetik az együtt létet (Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2021. 10. 03. vasárnap 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 03. vasárnap 06:40
Én 68 éves vagyok,a feleségem 71.Nemrég egy tíznapos nyaraláson voltunk,pihi,,tenger,semmi stressz,minden másnap szexszeltünk!És nem kellett se tabletta,sem játékkütyü.