Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 61 62 63 64 65 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3356   2011. 08. 31. szerda 12:00
Fleksy Fleksy VIP
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 30. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)
2011. 08. 30. kedd 21:16
smile smile vegyél fel szemüveget smile
#3355   2011. 08. 31. szerda 04:55
fazonkirály fazonkirály
nekem 14cm eddig inden lány elégedett volt vele. tudom nem nagy, de attól fleksy-é sem nagy
#3354   2011. 08. 30. kedd 21:16
X Törölt felhasználó (744977)
smile smile vegyél fel szemüveget smile
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2011. 08. 30. kedd 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 30. kedd 06:23
fleksy farka nagy? max 16 cm...
#3353   2011. 08. 30. kedd 16:51
X Törölt felhasználó (465893)
Nem szoktam méregetni a kanok farkát. nyes Viszont a nagy, magyar fasz az igazi. nyes
#3352   2011. 08. 30. kedd 16:41
Fleksy Fleksy VIP
smile Nem akarok meddő vitába bonyolódni, de megnéztem a képeid... A tied mennyi is? smile Barátom, örülnél te annak a 4-5 cmnek, amennyivel nagobb, mint amennyire saccoltad.... smile Amúgy a vastagság sokkal fontosabb.... Szerintem.... A Tied milyen vastag? smile
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2011. 08. 30. kedd 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 30. kedd 06:23
#3351   2011. 08. 30. kedd 13:01
ZolXD ZolXD
nekem 18
#3350   2011. 08. 30. kedd 06:23
fazonkirály fazonkirály
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 08. 12. péntek 17:17
Khm... jól írsz... sok mindent jól gondolsz.. osztom a véleményed... megnéztem a képeid.. egyik ámulatból a másikba estem.... crazya vigyor5 Nagy s vastag is bizonyos helyzetekben tuti nehéz dolgod lehet azzal a szerszámmal.. ugye nem baj.. ha nekem az "too many" viszont a pocid helyes.. nem kockás.. pont jó....
#3349   2011. 08. 30. kedd 06:20
fazonkirály fazonkirály
14 az átlag
#3348   2011. 08. 28. vasárnap 01:05
X Törölt felhasználó (735692)
Sziasztok én farkam méretei .lankatan 10 cm állva 16. szélesége4.2cm nők véleményét várom
#3347   2011. 08. 27. szombat 10:45
X Törölt felhasználó (744977)
smile Pont ma fogalmaztam meg vmi hasonlót az egyik Társkeresős (20cm felett) topicban smile
#3346   2011. 08. 12. péntek 17:43
Fleksy Fleksy
Köszönöm, Vadócka! Ne gondold, hogy nehéz dolgom van!!! Az biztos, hogy nem szabad ajtóstul rontani a házba... smile )) Egy alapos és mindenre kiterjedő előjáték, bizony csodákra képes... smile Bár találkoztam már olyan lánnyal, aki ezt nem várta meg, még magam is meglepődtem... smile )) Még azokban a "bizonyos helyzetekben" - talán ugyanarra gondolunk - sem jelent problémát, ha jól elő van készítve a terep.... Ezt be kell kalkulálni, ez nálam már természetes..... "Too many?" Lehet... smile ) Azért ha módunkba állna, javasolnám, tedd próbára magad és engem.... lehet, hogy megváltozna a véleményed... smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 08. 12. péntek 17:17
Khm... jól írsz... sok mindent jól gondolsz.. osztom a véleményed... megnéztem a képeid.. egyik ámulatból a másikba estem.... crazya vigyor5 Nagy s vastag is bizonyos helyzetekben tuti nehéz dolgod lehet azzal a szerszámmal.. ugye nem baj.. ha nekem az "too many" viszont a pocid helyes.. nem kockás.. pont jó....
#3345   2011. 08. 12. péntek 17:36
joz60 joz60
Biztos igazatok van abban amiről beszéltek, Van aki az átlagost, van aki az átlagon felülit kedveli. De az is biztos nem minden NŐ részesíti előnyben a nagyot..Inkább csak vizuálisan izgatja őket, de ha álandóra kell vállasztani inkább egy átlagos! De a topik címe, mennyi az átlag!!! Az átlag biztos nem a 20cm feletti!! worship
#3344   2011. 08. 12. péntek 17:17
X Törölt felhasználó (805295)
#3343   2011. 08. 12. péntek 16:59
Fleksy Fleksy
Ravenna! Sok mindenben igazad van! Szélsőséges, extrém esetek mindig vannak! Én is találkoztam olyan lánnyal, aki nagyon nehezen tágult.... Nagy-nagy türelem kell hozzá, de hidd el, sok-sok figyelmességgel egyre jobbá tehető, még nagy szerszámmal is... smile Volt olyan partnerem is, aki a férje halála miatt magát okolta, még évek múlva is, vaginizmusa alakult ki... Hidd el, én is tudom miről beszélek..... Bár nem szoktam méregetni, szerintem természetes, hogy a pasik megmérik - bár volt olyan ismerősöm, akinek a barátnője mérte - hiszen a nők is méregetik a mellbőségüket, , kipakolják, kitömik a melltartót, szilikont tetetnek be... Ez emberi hiúság... Én ebben nem látok kivetni valót...
#3342   2011. 08. 12. péntek 16:48
ravenna ravenna
Fleksy: a dolgok mindig szélsőségesek!
A barátnőm 178 cm magas tökéletes nő, a párja 185 cm. A leányt olyan hüvellyel áldotta meg a természet hogy nem tágulékony, szűk rettentően. (ex biszex barátnő, tehát tudom) a párja pedig a lány elmondása szerint akkora rúddal rendelkezik mint egy Gilette borotvahabos palack. Nem egy lódítós csaj.
Náluk a szex szenvedés. Pedig a párja nem idétlen pasi, hanem talpig férfi.
Tény, tudni kell használni, akár mekkora is van az uraknak. De a lányoknak is vannak adottságaik. Van aki tágulékony, mások nem.
Amúgy úgy gondolom hogy aki méri, akinek ez motivációt ad, az egyfajta hibáját próbálja talán ezzel palástolni. ( Jó bornak nem kell a cégér...ugye! )
#3341   2011. 08. 12. péntek 16:39
Fleksy Fleksy
A helyzet az, hogy régóta olvasgatom a hozzászólásokat, de eddig nem akartam "beledumálni"... Nem vagyok egy hozzászólós, no meg valószinűleg a népszerűségemnek sem fog túl jót tenni.... A korábban hozzászólók jó része azt nyilatkozza, hogy nem számít a méret, csak jól tudják használni... Ez eddig még talán el is fogadható, de azért azt sugallni, hogy a kicsi még jobb is, mint egy átlag feletti méret és ezt azzal alátámasztani, hogy akinek kisebb, az jobban tudja hsználni, figyelmesebb, enyhén szólva érdekes megközelítés.... Miért zárják ki annak a lehetőségét, hogy egy nagyobb mérettel rendelkező pasi is "használhatja" profi módon, lehet figyelmes és odaadó... Abban biztos vagyok, hogy kisebb mérettel is lehet nagy örömöket okozni... Az, hogy a nagy méret fájdalmat okoz, baromság, illetve csak akkor van így, ha a pasi figyelmetlen, türelmetlen és nem megfelelő ütemben közelít.... De jelezném, hogy fájdalmat a kisebb méretűvel is lehet okozni... Nem szeretném ecsetelni, hogy milyen előnyei lehetnek a nagyobb méretnek a kisebbel szemben, mert nem akarok senkit bántani, de azért a lehetőségekhez mérten jó volna objektíven megítélni a dolgokat.... Vadóckának csak annyit, hogy korrekt és őszinte a hozzászólása, de 20 cm felett sem biztos, hogy "nonszensz", csak tudni kell önmérsékletet gyakorolni bizonyos pozíciókban... smile
#3340   2011. 08. 12. péntek 16:30
ravenna ravenna
Amig a pasik méregetik, nézegetik, hogy hajlik, milyen egyenes és mekkora a makk meg úgy egybn addig a férfi nagyon jókat szeretkezik, szexel, dug a nőkkel.

Ez a véleményem!
#3339   2011. 08. 11. csütörtök 17:12
zsolti 2 zsolti 2
én nem haragudnék meg , ha odajönne egy lány , és megkérdezné hogy milyen farkam van .
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (811932)
2011. 08. 06. szombat 22:46
szia! "bögyi baba" nagyon jók a fotoid:P
#3338   2011. 08. 11. csütörtök 09:55
X Törölt felhasználó (805295)
Nem a méreted a lényeg ez olyan mint amikor azt mondják nem a külső számít...
Nekem számít a méret .. 15 alatti és a 20centi feletti nem igazán érdekel... egyik vicc a másik nonszensz!
S ezen nem kell kiakadni.. pasik is így vannak a cicikkel vagy a popsikkal.. az egyik a kicsit a másik a nagyot szereti... s evidens .. hogy olyat választ ami/aki vizuálisan és fizikálisan is gerjeszti.. na és a pasik előnyből indulnak ruhákban is jól lehet látni a formákat.. nekünk nőknek mi marad itt ismerkedni s látni a csupasz valóságot.. mf2 Bár amilyen lüke vagyok.. én simán ismerkedek úgy.. édes mekkora a farkad mf2 ah.. téboly mf2
mf2
#3337   2011. 08. 06. szombat 22:46
X Törölt felhasználó (811932)
szia! "bögyi baba" nagyon jók a fotoid:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2011. 08. 06. szombat 20:47
ja, és ugye csodálkozunk, h a nők nem tudnak parkolni.... vigyor

a nagyság tényleg fontos, jó az bankszámlánál is nyes

... 61 62 63 64 65 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!