Törölt felhasználó (744977)

nekem 14cm eddig inden lány elégedett volt vele. tudom nem nagy, de attól fleksy-é sem nagy

Nem szoktam méregetni a kanok farkát.
Viszont a nagy, magyar fasz az igazi.

nekem 18
fleksy farka nagy? max 16 cm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 12. péntek 17:17
Törölt felhasználó (805295)

Khm... jól írsz... sok mindent jól gondolsz.. osztom a véleményed... megnéztem a képeid.. egyik ámulatból a másikba estem....
Nagy s vastag is bizonyos helyzetekben tuti nehéz dolgod lehet azzal a szerszámmal.. ugye nem baj.. ha nekem az "too many" viszont a pocid helyes.. nem kockás.. pont jó....

14 az átlag
Sziasztok én farkam méretei .lankatan 10 cm állva 16. szélesége4.2cm nők véleményét várom

Köszönöm, Vadócka! Ne gondold, hogy nehéz dolgom van!!! Az biztos, hogy nem szabad ajtóstul rontani a házba...
)) Egy alapos és mindenre kiterjedő előjáték, bizony csodákra képes...
Bár találkoztam már olyan lánnyal, aki ezt nem várta meg, még magam is meglepődtem...
)) Még azokban a "bizonyos helyzetekben" - talán ugyanarra gondolunk - sem jelent problémát, ha jól elő van készítve a terep.... Ezt be kell kalkulálni, ez nálam már természetes..... "Too many?" Lehet...
) Azért ha módunkba állna, javasolnám, tedd próbára magad és engem.... lehet, hogy megváltozna a véleményed...
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 12. péntek 17:17

Törölt felhasználó (805295)

Khm... jól írsz... sok mindent jól gondolsz.. osztom a véleményed... megnéztem a képeid.. egyik ámulatból a másikba estem....
Nagy s vastag is bizonyos helyzetekben tuti nehéz dolgod lehet azzal a szerszámmal.. ugye nem baj.. ha nekem az "too many" viszont a pocid helyes.. nem kockás.. pont jó....

Biztos igazatok van abban amiről beszéltek, Van aki az átlagost, van aki az átlagon felülit kedveli. De az is biztos nem minden NŐ részesíti előnyben a nagyot..Inkább csak vizuálisan izgatja őket, de ha álandóra kell vállasztani inkább egy átlagos! De a topik címe, mennyi az átlag!!! Az átlag biztos nem a 20cm feletti!!

Ravenna! Sok mindenben igazad van! Szélsőséges, extrém esetek mindig vannak! Én is találkoztam olyan lánnyal, aki nagyon nehezen tágult.... Nagy-nagy türelem kell hozzá, de hidd el, sok-sok figyelmességgel egyre jobbá tehető, még nagy szerszámmal is...
Volt olyan partnerem is, aki a férje halála miatt magát okolta, még évek múlva is, vaginizmusa alakult ki... Hidd el, én is tudom miről beszélek..... Bár nem szoktam méregetni, szerintem természetes, hogy a pasik megmérik - bár volt olyan ismerősöm, akinek a barátnője mérte - hiszen a nők is méregetik a mellbőségüket, , kipakolják, kitömik a melltartót, szilikont tetetnek be... Ez emberi hiúság... Én ebben nem látok kivetni valót...

Fleksy: a dolgok mindig szélsőségesek!
A barátnőm 178 cm magas tökéletes nő, a párja 185 cm. A leányt olyan hüvellyel áldotta meg a természet hogy nem tágulékony, szűk rettentően. (ex biszex barátnő, tehát tudom) a párja pedig a lány elmondása szerint akkora rúddal rendelkezik mint egy Gilette borotvahabos palack. Nem egy lódítós csaj.
Náluk a szex szenvedés. Pedig a párja nem idétlen pasi, hanem talpig férfi.
Tény, tudni kell használni, akár mekkora is van az uraknak. De a lányoknak is vannak adottságaik. Van aki tágulékony, mások nem.
Amúgy úgy gondolom hogy aki méri, akinek ez motivációt ad, az egyfajta hibáját próbálja talán ezzel palástolni. ( Jó bornak nem kell a cégér...ugye! )
A barátnőm 178 cm magas tökéletes nő, a párja 185 cm. A leányt olyan hüvellyel áldotta meg a természet hogy nem tágulékony, szűk rettentően. (ex biszex barátnő, tehát tudom) a párja pedig a lány elmondása szerint akkora rúddal rendelkezik mint egy Gilette borotvahabos palack. Nem egy lódítós csaj.
Náluk a szex szenvedés. Pedig a párja nem idétlen pasi, hanem talpig férfi.
Tény, tudni kell használni, akár mekkora is van az uraknak. De a lányoknak is vannak adottságaik. Van aki tágulékony, mások nem.
Amúgy úgy gondolom hogy aki méri, akinek ez motivációt ad, az egyfajta hibáját próbálja talán ezzel palástolni. ( Jó bornak nem kell a cégér...ugye! )
A helyzet az, hogy régóta olvasgatom a hozzászólásokat, de eddig nem akartam "beledumálni"... Nem vagyok egy hozzászólós, no meg valószinűleg a népszerűségemnek sem fog túl jót tenni.... A korábban hozzászólók jó része azt nyilatkozza, hogy nem számít a méret, csak jól tudják használni... Ez eddig még talán el is fogadható, de azért azt sugallni, hogy a kicsi még jobb is, mint egy átlag feletti méret és ezt azzal alátámasztani, hogy akinek kisebb, az jobban tudja hsználni, figyelmesebb, enyhén szólva érdekes megközelítés.... Miért zárják ki annak a lehetőségét, hogy egy nagyobb mérettel rendelkező pasi is "használhatja" profi módon, lehet figyelmes és odaadó... Abban biztos vagyok, hogy kisebb mérettel is lehet nagy örömöket okozni... Az, hogy a nagy méret fájdalmat okoz, baromság, illetve csak akkor van így, ha a pasi figyelmetlen, türelmetlen és nem megfelelő ütemben közelít.... De jelezném, hogy fájdalmat a kisebb méretűvel is lehet okozni... Nem szeretném ecsetelni, hogy milyen előnyei lehetnek a nagyobb méretnek a kisebbel szemben, mert nem akarok senkit bántani, de azért a lehetőségekhez mérten jó volna objektíven megítélni a dolgokat.... Vadóckának csak annyit, hogy korrekt és őszinte a hozzászólása, de 20 cm felett sem biztos, hogy "nonszensz", csak tudni kell önmérsékletet gyakorolni bizonyos pozíciókban...

Amig a pasik méregetik, nézegetik, hogy hajlik, milyen egyenes és mekkora a makk meg úgy egybn addig a férfi nagyon jókat szeretkezik, szexel, dug a nőkkel.
Ez a véleményem!
Ez a véleményem!
én nem haragudnék meg , ha odajönne egy lány , és megkérdezné hogy milyen farkam van .
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 06. szombat 22:46
Törölt felhasználó (811932)

szia! "bögyi baba" nagyon jók a fotoid:P
Nem a méreted a lényeg ez olyan mint amikor azt mondják nem a külső számít...
Nekem számít a méret .. 15 alatti és a 20centi feletti nem igazán érdekel... egyik vicc a másik nonszensz!
S ezen nem kell kiakadni.. pasik is így vannak a cicikkel vagy a popsikkal.. az egyik a kicsit a másik a nagyot szereti... s evidens .. hogy olyat választ ami/aki vizuálisan és fizikálisan is gerjeszti.. na és a pasik előnyből indulnak ruhákban is jól lehet látni a formákat.. nekünk nőknek mi marad itt ismerkedni s látni a csupasz valóságot..
Bár amilyen lüke vagyok.. én simán ismerkedek úgy.. édes mekkora a farkad
ah.. téboly
Nekem számít a méret .. 15 alatti és a 20centi feletti nem igazán érdekel... egyik vicc a másik nonszensz!
S ezen nem kell kiakadni.. pasik is így vannak a cicikkel vagy a popsikkal.. az egyik a kicsit a másik a nagyot szereti... s evidens .. hogy olyat választ ami/aki vizuálisan és fizikálisan is gerjeszti.. na és a pasik előnyből indulnak ruhákban is jól lehet látni a formákat.. nekünk nőknek mi marad itt ismerkedni s látni a csupasz valóságot..

szia! "bögyi baba" nagyon jók a fotoid:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 06. szombat 20:47
Törölt felhasználó (33028)
VIP

ja, és ugye csodálkozunk, h a nők nem tudnak parkolni....
a nagyság tényleg fontos, jó az bankszámlánál is

a nagyság tényleg fontos, jó az bankszámlánál is