teljesen így vagyok vele én is....
annyira izgat és kipróbálnám... de van mikor megtántorodok (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 17. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
annyira izgat és kipróbálnám... de van mikor megtántorodok (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 17. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (771781)
2010. 09. 17. péntek 22:23
hasonlóan vagyok én is. már majdnem megtörtént egy 30as pasival, állitása szerint ő is kezdő, de én nem mertem meglépni... az a baj h sokszor magamban sem vagyok biztos: nem tudom meddig mennék el, néha undorít az egész, aztán meg kívánom, de arra már kezdek rájönni, h nem kellene ennnyit gondolkodni, hanem kipróbálni, csak nehéz megfelelő személyt találni, igazi melegekkel képtelen lennék, az idősebbekben pedig kevésbé bizok...
sziasztok
én is fiatal vagyok de még nem sikerült megbízható diszkrétet találni ezért pár után nézek hát ha
én is fiatal vagyok de még nem sikerült megbízható diszkrétet találni ezért pár után nézek hát ha
Hát Én olyat keresnék akiben meg lehet bízni, pl. Nekem az ismerőseim közül sok a bi csak nem vallják annak magukat(egyik sem), így volt alkalmam megismerkedni a bi dolgokkal. A legtöbb fiú ismerősöd kipróbálná hidd el, ezek között keresgélj. Ez nem egy tuti tanács de Nekem bevált, tény, hogy mindig ittasan, merthogy józanul minden más, gátlásosabb az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 17. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (765079)
2010. 09. 17. péntek 09:27
Nagymértékben hozzájárulna a nyugalmamhoz ez a tudat. Persze csak akkor, ha nem a kocsi téli gumijáról beszélünk. Persze az is nagymértékben megnyugtat, csak egészen más megfontolásból. Miért, te tudsz jobbat?
pedig szerintem is megbízhatóbbak mivel rendezett egzisztenciával/vagy családdal rendelkező a többségük,viszont itt is van kivétel mint mindenhol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 17. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (771781)
2010. 09. 17. péntek 22:23
hasonlóan vagyok én is. már majdnem megtörtént egy 30as pasival, állitása szerint ő is kezdő, de én nem mertem meglépni... az a baj h sokszor magamban sem vagyok biztos: nem tudom meddig mennék el, néha undorít az egész, aztán meg kívánom, de arra már kezdek rájönni, h nem kellene ennnyit gondolkodni, hanem kipróbálni, csak nehéz megfelelő személyt találni, igazi melegekkel képtelen lennék, az idősebbekben pedig kevésbé bizok...
Sziasztok! Szerintem az idősebbek megbízhatóbbak a fiataloknál, .
(Ez egy válasz bifiu19 üzenetére (2010. 07. 09. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 09. péntek 23:22
nekem minden vágyam egy pasi vagy egy bi pár kényeztetése... még sajnos nem volt ilyenbe részem
de nagyon szívesen kipróbálnám
leírnátok élményeiteket- tapasztalataitokat?
Én még csak amolyan "bi-féle" vagyok, ugyanis sosem csináltam, csak nagyon izgat, érdekel. Legfőképpen az orál. De azt gumival csinálni? Az milyen lehet már??? Sem íz, sem 100% érzés,.... hát nem tudom...
Ha meg gumi nélkül, kész a baj?? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 17. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha meg gumi nélkül, kész a baj?? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 17. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 17. péntek 07:40
Szerinted mit lehet ehhez szólni? -Most akkor dőljünk a kardunkba? Én nem hiszem, hogy ettől a biszex érzelmű emberek hirtelen full heterók lesznek. Unalomig ismételt szlogent lehet erre csak mondani: "Használj gumit!"
Nagymértékben hozzájárulna a nyugalmamhoz ez a tudat. Persze csak akkor, ha nem a kocsi téli gumijáról beszélünk. Persze az is nagymértékben megnyugtat, csak egészen más megfontolásból. Miért, te tudsz jobbat?
(Ez egy válasz club üzenetére (2010. 09. 17. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
És akkor Te 100%-an nyugodt lennél ha gumit használtál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 17. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 17. péntek 07:40
Szerinted mit lehet ehhez szólni? -Most akkor dőljünk a kardunkba? Én nem hiszem, hogy ettől a biszex érzelmű emberek hirtelen full heterók lesznek. Unalomig ismételt szlogent lehet erre csak mondani: "Használj gumit!"
(Ez egy válasz vasabi1 üzenetére (2010. 09. 15. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 15. szerda 22:22
"Egyre több a HIV-fertőzött Magyarországon!
Egy tanácsadó szervezet szerint újdonság, hogy egyre több a heteroszexuális fertőzött, ám a járványügyi szakértők szerint megijedni még nem kell, a jelenségnek többféle magyarázata is lehet. A háttérben állhat az is, hogy az Országos Epidemológiai Központ (OEK) idén több projektet végzett, a fertőzésnek kitett rizikócsoportok szűrésére. Növekedést tapasztalt az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat, aminek vezetője, Takács Sándor az origo-nak elmondta: tavaly összesen 3471 vizsgálatot végeztek, ebből 26 lett pozitív, míg idén június végéig már 2241 tesztből 21 fertőzöttet találtak.
A szakértők elmondták, hogy a fertőzöttek többsége férfi. Erre mutat rá Dudás Mária, az OEK járványügyi osztályának munkatársa, aki szerint a férfiakkal szexuális kapcsolatot fenntartó férfiak közül idén sok HIV-pozitív eredmény került ki. Míg korábban Magyarországon a fertőzés egyértelműen meleg férfiak között terjedt, mostanra a gyakori biszexuális kapcsolatok miatt a heteroszexuálisok közül is egyre több HIV-pozitív kerül ki, de veszélyben lehetnek a párcserére lehetőséget adó swinger klubok látogatói is. A szakértők szerint sok az „átjáró fertőzés”, sokan ugyanis a Kelet-Európából Nyugat-Európába tartó vendégmunkásoktól kapják el a vírust.
Takács Sándor szerint sok fertőzéssel foglalkozó orvos számít a közeljövőben „nagy bummra”, azaz a HIV-fertőzöttek számának ugrásszerű növekedésére, mert sok korábban megfertőződöttről még csak most derül ki, hogy megkapta a vírust. "
(Forrás:Hír24)
Na, mit szóltok?
Egy tanácsadó szervezet szerint újdonság, hogy egyre több a heteroszexuális fertőzött, ám a járványügyi szakértők szerint megijedni még nem kell, a jelenségnek többféle magyarázata is lehet. A háttérben állhat az is, hogy az Országos Epidemológiai Központ (OEK) idén több projektet végzett, a fertőzésnek kitett rizikócsoportok szűrésére. Növekedést tapasztalt az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat, aminek vezetője, Takács Sándor az origo-nak elmondta: tavaly összesen 3471 vizsgálatot végeztek, ebből 26 lett pozitív, míg idén június végéig már 2241 tesztből 21 fertőzöttet találtak.
A szakértők elmondták, hogy a fertőzöttek többsége férfi. Erre mutat rá Dudás Mária, az OEK járványügyi osztályának munkatársa, aki szerint a férfiakkal szexuális kapcsolatot fenntartó férfiak közül idén sok HIV-pozitív eredmény került ki. Míg korábban Magyarországon a fertőzés egyértelműen meleg férfiak között terjedt, mostanra a gyakori biszexuális kapcsolatok miatt a heteroszexuálisok közül is egyre több HIV-pozitív kerül ki, de veszélyben lehetnek a párcserére lehetőséget adó swinger klubok látogatói is. A szakértők szerint sok az „átjáró fertőzés”, sokan ugyanis a Kelet-Európából Nyugat-Európába tartó vendégmunkásoktól kapják el a vírust.
Takács Sándor szerint sok fertőzéssel foglalkozó orvos számít a közeljövőben „nagy bummra”, azaz a HIV-fertőzöttek számának ugrásszerű növekedésére, mert sok korábban megfertőződöttről még csak most derül ki, hogy megkapta a vírust. "
Na, mit szóltok?
"Egyre több a HIV-fertőzött Magyarországon!
Na, mit szóltok?
Na, mit szóltok?
Csókolóztam már pasival és az nagyon jó volt, illetve egyszer együtt voltunk egy lánnyal hármasban. Én hátulról voltam a hölggyel, a másik srác farka pedig a lány szájában volt. Előrehajoltam, hogy megcsókoljam a lányt amikor az váratlanul a számhoz nyomta a srác farkát. Mivel sötét volt a srác nem tudta mi történik úgyhogy elkezdtem nyalogatni a makkját. Azt hitte a lány csinálja. nagyon érdekes és izgató volt. Ennek már jó ideje, de már nagyon csinálnám újra
most is a gep elott vagyok es keresek fiut erre a dologra. hihetetlen de vagy nem ir senki vagy azt akarjak hogy dugjunk. ilyet nemlehet a baratok vagy haverok kozott keresni. nemtudod mi lessz a vege. nemszeretnek kinos helyzetbe keruli emiatt epp ezert jobban megy a dolog igy arc nelkul. megkapok itthon mindent tudom hogy nem ez a gond ez pusztan kivancsisag. lehet csk igy nagy a szam aztan eloben meg visszatancolnek az egesztol. ezetr kell hogy megismerjem azt a valakit hogy beszeljunk rola sokat egy olyan valakivel aki ugyanabban a cipobe jar. keresek mar par eve es nincs ilyen. lehet nem is lesz.nincs emiatt buntudatom es bar tettem ezt azt meg vannak no ugyeim szep szammal nemereznem megcsalasnak.
Teljesen egyet tudok veled érteni. Én is és még -azt hiszem nyugodtan mondhatom így- nagyon sok sorstárs férfi érzi és érti azt, amit te is megfogalmaztál. A motiváció, az hogy kíváncsiság vagy egy kerekebb, kiteljesedettebb szexuális élet utáni vágy, esetleg az, hogy otthon a társtól nem kapja meg a férfi, amire vágyik, vagy az nem elég, nos, ez mind mellékes, szinte mindegy is az ok. Nincs könnyű dolga annak, aki ilyen megfontolásból keres megfelelő partnert. És ebben az esetben a megfelelő szó nagyon fontos. Szerintem nagyon sokan vagyunk ezekkel a vágyakkal, nekem is feltűnt a sok hasonló "kíváncsi" megnyilatkozás, mégsem könnyű valahogy kapcsolatak kezdeményezni ezen a téren. Pedig, ahogy te is megfogalmazod fiatalon kell lépni. Ketyeg az óra, pedig ez még nem is a "kapuzárási pánik". Lehet filozofálni, hogy ezt az új kor, a szexuális szabadság hozta-e magával, de ez engem nem érdekel. ÉLVEZNI AKAROM AZ ÉLETET, és pont. Hol nővel, hol férfival.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 12. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (415476)
2010. 09. 12. vasárnap 22:34
rengeteg olyan dolgot olvasok itt ami az en fejemben is forog. ugylaton nagyon nemvagyok egyedul. nemtudnam elviselnii ha pasi megolelne vagy megcsokolna, de benne lennek kozos masztiban vagy csek az erzes hogy egy ferfi frka van a szamban. hetero vagyok es imadom a noket. megkapok toluk mindent de megis hajt a kivancsisag. es is kerestem az interneten fiut erre a dologra es megkell hogy mondjam picit cslodtam. ugyerzem hogy nemertik ezt a dolgot. talaltam meleg urakat akik tobbet akarnak vagy fiatal fiukat akik mar tul vadak ehhez.nemtalaltam olyat hogy hetero ferfi aki kivancsi mint en es ismerkedes beszelgetes szimpatia stb utan... .evek ota agyalok ezen. kivancsi vagyok es egyszer elek. fiatalon kellene lepnem mert venen mar csk a halalnak fogok kelleni. kivanom mindenkinek hogy aki kivancsi mint en az jarjon sikerrel.aki pedig bi az pedig probaljon segiteni a kivancsiakon. ugygondolom es remelem nemsertek meg senkit, hogy egy meleg srac tul sok egy erdeklodo hetero pasinak. sharan egombol
rengeteg olyan dolgot olvasok itt ami az en fejemben is forog. ugylaton nagyon nemvagyok egyedul. nemtudnam elviselnii ha pasi megolelne vagy megcsokolna, de benne lennek kozos masztiban vagy csek az erzes hogy egy ferfi frka van a szamban. hetero vagyok es imadom a noket. megkapok toluk mindent de megis hajt a kivancsisag. es is kerestem az interneten fiut erre a dologra es megkell hogy mondjam picit cslodtam. ugyerzem hogy nemertik ezt a dolgot. talaltam meleg urakat akik tobbet akarnak vagy fiatal fiukat akik mar tul vadak ehhez.nemtalaltam olyat hogy hetero ferfi aki kivancsi mint en es ismerkedes beszelgetes szimpatia stb utan... .evek ota agyalok ezen. kivancsi vagyok es egyszer elek. fiatalon kellene lepnem mert venen mar csk a halalnak fogok kelleni. kivanom mindenkinek hogy aki kivancsi mint en az jarjon sikerrel.aki pedig bi az pedig probaljon segiteni a kivancsiakon. ugygondolom es remelem nemsertek meg senkit, hogy egy meleg srac tul sok egy erdeklodo hetero pasinak. sharan egombol
Én eleinte csak azt tudtam elképzelni, hogy csajjal hármasban vagyok pasival. Miután ez megvalósult, most simán benne vagyok abban is, hogy csak pasival, pasikkal legyek. Csak nagyon nehéz olyat találni, akivel teljesen bejövünk egymásnak. Egy biztos, ha valaki biszex, sokkal több élvezetet találhat. Jó lenne, ha ez mindenkinek elfogadható lenne. Nem kell biszexnek lenni, de ha valaki az, az ne legyen csodabogár!
Mindenképpen kellemes élmény tud lenni egy ilyen hármas. Igaz, meglepően nehéz összehozni annak ellenére, hogy első blikkre úgy gondolná az ember a sok biszex fiú miatt nem lehet gond partnert találni.
(Ez egy válasz bifiu19 üzenetére (2010. 07. 09. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 09. péntek 23:22
nekem minden vágyam egy pasi vagy egy bi pár kényeztetése... még sajnos nem volt ilyenbe részem
(NEM társkereső rovat!!!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (754785)
2010. 06. 07. hétfő 05:17
isteni két-három biszex pasival,de nagyon nehéz összehozni
Érdekes témát jártok körbe.... Van még akit e téma foglalkoztat ,de nem mer szólni...?!