Én mindegyiket szeretem, de a csupasz nekem sokkol izgatóbb. Ja, és higénikusabb is.
Egy időbe próbáltam rábeszélni hogy csak oldalt a bikini vonalat szedje le de eddig nem tette.
Biztos nem, csupaszon az igazi
Csodás látvány lehetett. Nagyon izgatónak tartom, ha egy fiatal, ápolt, formás női test szőrös puncival társul. A mai csupaszkodásban ez egy olyan kilógás a sorból ami azonnal magával ragad.
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 08. 19. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 23:20
Múlt vasárnap este voltam Ráckevén szaunázni. Volt ott egy fiatal pár, a lány magyar és nagyon csinos. Magas, vékony, csodálatos cicikkel és full szőrös puncival. A barátja egy külföldi srác volt teljesen természetes, mindenhol szőrös alkat. Lehet van itt, aki ismeri őket. Feltűnt, hogy a lány nagyon fesztelenül érezte magát mindenhol fedetlen keblekkel, de a szőrös punciját szinte folyton takargatta. Olyan volt, mintha szinte szégyellné, hogy neki nem borotvált, mint mindenki másnak. Az ott lévő más hölgyek nagy részének teljesen csupasz volt a puncija, vagy nagyon szépen igazított fazon. Elgondolkodtam rajta, hogy valóban ilyen világot élünk, hogy egy természetes szépségnek már nincs helye a modern felfogásban. Ez szörnyű!
Szerintem csak és kizárólag az ápoltság fontos az hogy csupi vagy nem másodlagos, mindkettőnek megvan a maga varázsa!!
ki nem az a igazi
Én mindenhogy imádom! Szőrösen is nagyon szép és finom! De kopaszon is! Mindkettőnek megvan a szépsége!
Inkább nem…
Attol fugg, mit ertunk szoros alatt. Van a segglyukig elburjanzott bunda, meg az aranyos pamacs a punci felett - inkabb a masodik, reszemrol. Habar nem gondolom macskanak magam, hogy egy jo nyalas utan szort kopkodjek, szoval inkabb a minimum trimmelt punci a befuto
"Az nem hozhat változást,aki nem tűnik ki a tömegből" Lassan semminek nincs már helye,mert minden elveszti a varázsát!
Múlt vasárnap este voltam Ráckevén szaunázni. Volt ott egy fiatal pár, a lány magyar és nagyon csinos. Magas, vékony, csodálatos cicikkel és full szőrös puncival. A barátja egy külföldi srác volt teljesen természetes, mindenhol szőrös alkat. Lehet van itt, aki ismeri őket. Feltűnt, hogy a lány nagyon fesztelenül érezte magát mindenhol fedetlen keblekkel, de a szőrös punciját szinte folyton takargatta. Olyan volt, mintha szinte szégyellné, hogy neki nem borotvált, mint mindenki másnak. Az ott lévő más hölgyek nagy részének teljesen csupasz volt a puncija, vagy nagyon szépen igazított fazon. Elgondolkodtam rajta, hogy valóban ilyen világot élünk, hogy egy természetes szépségnek már nincs helye a modern felfogásban. Ez szörnyű!
Pont erre gondoltam. Egy kapcsolatban ez egy nagyon jó eszköz a nő kezében, hogy folyton megújuljon és ezzel is változatos szexuális élményt tudjon nyújtani a párjának. És ezzel persze magának is.
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2023. 08. 19. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 22:03
Teljesen egyetértek veled! Nekem az intim szőrzet léte vagy hiánya nem igazán szempont egy nő megítélésében. A párom alapból rendszeresen baba simára borotválja és néha én szoktam megkérni, hogy hagyja kicsit nőni mert így változatosabb. Mikor megismerkedtünk akkor csak a bikini vonalat igazította és úgy is imádtam a kis pináját
Teljesen egyetértek veled! Nekem az intim szőrzet léte vagy hiánya nem igazán szempont egy nő megítélésében. A párom alapból rendszeresen baba simára borotválja és néha én szoktam megkérni, hogy hagyja kicsit nőni mert így változatosabb. Mikor megismerkedtünk akkor csak a bikini vonalat igazította és úgy is imádtam a kis pináját
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 08. 19. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 19:13
Sziasztok, ez a téma nagyon megosztó. Biztosan nincs igazság, illetve minden vélemény az, valahol. Kinek ez, kinek az. Szerintem ez így pont jó! Nekem mindkettő tetszik és egyáltalán nem gondolom, hogy bármelyik én is köze lenne az igénytelenséghez. Az nem ettől függ, legalábbis nálam.
Én kimondottan szeretem a változatosságot és izgató sk tartom azt, ha egy nő a fazonjával játszva éri el ezt, és ezzel mindig mást és mást nyújt a párjának. Ha folyton csupasz, az uncsi. Ha csupa dzsungel tizen, huszon éven keresztül az is. Ez egy olyan dolog, ami pont lehetőséget ad a megújulásra. Legyen csupi, vagy csak egy kis csík, esetleg 3szög, vagy full természetes, stb. De legyen változatos, és akkor nekem már jó!
Persze ez is csak egy vélemény!
Én kimondottan szeretem a változatosságot és izgató sk tartom azt, ha egy nő a fazonjával játszva éri el ezt, és ezzel mindig mást és mást nyújt a párjának. Ha folyton csupasz, az uncsi. Ha csupa dzsungel tizen, huszon éven keresztül az is. Ez egy olyan dolog, ami pont lehetőséget ad a megújulásra. Legyen csupi, vagy csak egy kis csík, esetleg 3szög, vagy full természetes, stb. De legyen változatos, és akkor nekem már jó!
Sziasztok, ez a téma nagyon megosztó. Biztosan nincs igazság, illetve minden vélemény az, valahol. Kinek ez, kinek az. Szerintem ez így pont jó! Nekem mindkettő tetszik és egyáltalán nem gondolom, hogy bármelyik én is köze lenne az igénytelenséghez. Az nem ettől függ, legalábbis nálam.
Az előző írásomat neked szántam, csak elrontottam a cimzèst!
(Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 08. 16. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen egyetèrtek veled! Nálam mindig kiveri a biztosítèkot, amikor olyat hallok, vagy olvasok, hogy igènytelen egy Nő csupán azèrt ,mert szőrös... Semmi köze a szőrnek az igènytelensèghez!! Egy csupasz punci is lehet igènytelen ès egy szőrös is igènyes!! Nem ezen múlik!! Az èn felesègem szinte mindig csupasz, de engem izgat a termèszetesen szőrös punci, ezèrt nèha meghagyja a kedvemèrt! Hogy ezzel mit èr el nálam? Azt, hogy amikor szőrös, akkor minden nap kènyeztetem orálisan! Ímádom!! Azt sem bánom, ha a hónalján ès a lábán is meghagyja! Számomra izgató! Ès ettől Ő mèg teljesen higènikus ès igènyes!! U.i.: Nagyon izgató a párod!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 16. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706271)
2023. 08. 16. szerda 13:37
Én a szőrös puncit szeretem,én sem borotválom a farkam.Teljesen más érzés minden,az érintés,simogatás..Nem tudom mihez hasonlítani,ki kell próbálni! A megszokás és a divat miatt,el van ítélve rengeteg embernél!
Teljesen egyetértek!
Gyönyörű punci!! (Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 08. 16. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű punci!! (Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 08. 16. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 13:11
Szóval azt mondja hogy a természet eleve "igénytelennek" teremtett meg bennünket? Ez így kimondottan sértő amúgy, én egyszerűen imádom a teljesen természetes szőrös pinát emiatt a feleségemé mindig ilyen. És nyugodtan állíthatom hogy ez semennyire nem befolyásolja az ápoltságát. Az hogy valaki borotválja e az intim részeit nem mond semmit arról hogyan áll a higiéniához. Bennem például kimondottan kellemetlen érzést vált ki egy tök csupasz pina látványa, valahogy az nekem kislányos és az nem izgat fel különösebben. Ez persze nem valami általános érvényű dolog megértem hogy sokan úgy szeretik, de bennem ez valahogy ezt váltja ki.
Tessék a feleségem természetes pinája:
Szőrös punci
Tessék a feleségem természetes pinája:
Szőrös punci
Teljesen egyetértek!
(Ez egy válasz Csini1058 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 12:32
És az a nő akinek nincsen kifestve a körme vagy nincs műszempillája az is ápolatlan?
Az ápoltság és az ízlés nem összevonható. Találkoztam full csupasz ápolatlan nővel.. sajnos.
Az ápoltság és az ízlés nem összevonható. Találkoztam full csupasz ápolatlan nővel.. sajnos.
Nekem ez már túl sok.
Nem baj ha hosszabb csak ne mindenhol legyen hanem csak középen egy 2ujjnyi csíkban. (Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 08. 16. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem baj ha hosszabb csak ne mindenhol legyen hanem csak középen egy 2ujjnyi csíkban. (Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 08. 16. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Én biztos nem , Csak is csupaszon !