ÉÉÉÉN
Sziasztok. Szeretem nagyon, igaz ritka már a szép szőrös punci. Imádnám nyelvvel kényeztetni.
Szép is egy ápolt női szőrös punci.
ki nem
A nő az nő nem kislány!Az ápoltnál maradok legyen fazon bátmilyen de egy nőn van szőr!
Hát én meg mondom nektek mi nem szeresük !!!
Igen az is jó, de legyen ápolt a punci!
A szőrös az igazi, az olyan nőies.
ki nem
A teljesen szőrös nem tetszik. A kedvencem,számomra legizgatóbb a fazonos. Kis csík, háromszög, szívecske, vastag csík, vagy az is nagyon izgi, amikor csak a nagyajkakon van meghagyta,de rövidre vágva, máshol csupasz. A csupaszt is szeretem,de az olyan semmilyen
Izgató egy szép szőrös punci csak manapság nehéz találni
A pasim szereti mivel nekem nem az, így bejön neki , változatosság
én imádom,de nem kapok sajnos
óóóó... imádom... megmutathatnád!
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 14:07
Volt, hogy kérésre levágtam, de zavart is és hiányzott, mikor a bugyimba nyúlok, jóleső izgalommal tölt el mikor az ujjaim beletúrok , vagy mint most is ujjaimmal tekergetem a szőrét, igaz nem is erős szálú nekem.
Azért nyáron vigyázok, hogy bikini alól ne látszódjon ki.
Azért nyáron vigyázok, hogy bikini alól ne látszódjon ki.
Volt, hogy kérésre levágtam, de zavart is és hiányzott, mikor a bugyimba nyúlok, jóleső izgalommal tölt el mikor az ujjaim beletúrok , vagy mint most is ujjaimmal tekergetem a szőrét, igaz nem is erős szálú nekem.
Azért nyáron vigyázok, hogy bikini alól ne látszódjon ki. (Ez egy válasz fenyőfa üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért nyáron vigyázok, hogy bikini alól ne látszódjon ki. (Ez egy válasz fenyőfa üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 12:31
Így van! Imádom szőrösen,engem ez indít be és úgy látom egyre inkább kezd vissza jönni egyre több nőnél,hogy nem fog naponta a borotvával bajlódni! És itt is látszik,hogy milyen sok férfi társammal együtt szeretjük ha egy punci szőrös!
Így van! Imádom szőrösen,engem ez indít be és úgy látom egyre inkább kezd vissza jönni egyre több nőnél,hogy nem fog naponta a borotvával bajlódni! És itt is látszik,hogy milyen sok férfi társammal együtt szeretjük ha egy punci szőrös!
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 07:04
Attól, hogy nem borotválom még ápolt vagyok rendszeresen megmosom.
És még soha nem volt olyan, hogy lehúzta rólam a pasi a bugyit és azt mondta volna , hogy így nem kell neki.
És még soha nem volt olyan, hogy lehúzta rólam a pasi a bugyit és azt mondta volna , hogy így nem kell neki.
Hm..... A kilencvenes évek elején olasz viselkedés kutató professzor: " A szemérem szőrzet val. szeg. azért maradt meg az evolúció több millió éve alatt, mivel megmutatja az ell. nemnek, ki az "ivarérett"." Imádtam ugratni a haverokat, kollegákat, hogy a kopasz punci imádata kapcsán félnek az igazi term. nőktől, a vonzó, mesterkélt, műtött, emberek világa a nyerő, rejtett pedofília. Számomra hasonló, amikor a lakótelepi betondzsungelt hasonlítjuk egy családi házas övezethez. Előbbi mindig "tiszta", utóbbiban a sok fa, falevél takarítás, csak plusz probléma. Mondjuk, a férfiakon sem csodálkozom. Mindenki "igényességről ír, közben bármerre járok, alig látni valóban jó kinézetű, atletikus, jó fizikumú férfiakat... Minden tiszteletem azon hölgyeké, akik nem idióta divatok után akarnak megfelelni a világnak és bátran felvállalják magukat.
Sziasztok. Én nagyon szeretem a szőrös puncit, de sajnos már nem divat. Boldog lennék ha kinyalhatnék egy szép szőrös puncit.
47 éves vagyok a 90- es évek . felében nem nagyon találkoztam kopasz puncival.Aztán a 2000- es évek közepétől engem nem hozott össze a sors szőrös puncival ...de én személy szerint nem bánom.Bár képen izgató egy szépen nyírt / karbantartott punci, de élőben nekem a kopasz jön be. De persze izlések és pofonok.Szerencsére nem vagyunk egyformák, ez benn a jó!
Attól, hogy nem borotválom még ápolt vagyok rendszeresen megmosom.
És még soha nem volt olyan, hogy lehúzta rólam a pasi a bugyit és azt mondta volna , hogy így nem kell neki. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
És még soha nem volt olyan, hogy lehúzta rólam a pasi a bugyit és azt mondta volna , hogy így nem kell neki. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 15:04
Na, Na!
Azért az ápolt, fazonra borotváltál jobb a szex legyen az pina vagy fasz!
Tutira nem mind 1 ,hogy szőrrel teli a nyelved ,szád, vagy éppen a puncit,farkat sérti fel a szex hevében a szőrszál!
Valaha nálunk is bozontos volt mind a kettő.De mára már vagy csupasz,vagy kis csik 3 szög a puncinál,a farok meg csupasz!
Azért az ápolt, fazonra borotváltál jobb a szex legyen az pina vagy fasz!
Tutira nem mind 1 ,hogy szőrrel teli a nyelved ,szád, vagy éppen a puncit,farkat sérti fel a szex hevében a szőrszál!
Valaha nálunk is bozontos volt mind a kettő.De mára már vagy csupasz,vagy kis csik 3 szög a puncinál,a farok meg csupasz!