Ehez vsakis a három igen szükséges.
Szerintem
Szerintem
Nagyon helyes, mi a legizgatóbb benne?
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
10 éve sikerült pár alkalommal és azóta is hiányzik. Csak nehéz újra rávenni meg a közelben megfelelő partnert taláni.
Nálunk ez a hármas szex része.
(Ez egy válasz CuckoldMaci üzenetére (2024. 09. 03. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sokan szeretitek így látni a párotokat?
Lehet rossz volt a terveidre a kiszemelt.
Vagy sok a kamus, ahogy minden nap.
Az igérgetés stb.. (Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2024. 08. 24. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy sok a kamus, ahogy minden nap.
Az igérgetés stb.. (Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2024. 08. 24. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 09:42
Sziasztok
Többen írták de nagyon tapasztalatnak tűntetek fel magukat de nem könnyű eset nem vállalták be
Többen írták de nagyon tapasztalatnak tűntetek fel magukat de nem könnyű eset nem vállalták be
Lehet rossz volt a kiszemelted.
Vagy sok a kamus, ahogy nap mint nap észrevenni. (Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2024. 08. 24. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy sok a kamus, ahogy nap mint nap észrevenni. (Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2024. 08. 24. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 09:42
Sziasztok
Sziasztok
Jo kis történet.
Így tovább (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Így tovább (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4754329)
2024. 08. 24. szombat 08:36
Sziasztok , hát szerintem ez csak vagy egy nagyon kedves és kitartó pasival lehetséges vagy valamilyen szinten a párod is tudja.
Amikor én megismerkedtem a párommal elmondtam a vágyaim , hogy szeretem a többest. Ő is elmesélte , hogy volt 2-3 szeretője akik csak sex miatt. Így mentünk el swinger club látogatásra. Majd innét szerveztem egy több Pasis partyt. A 4-ből csak 2 jött el, ez is jellemző.
Majd ezek után kértem hogy szeretnék neki szervezni egy randit nélkülem. 3 hónapig tartott mire igent mondott.
Az első egy autós kaland volt , egy parkolóban felszedte a pasi a páromat majd irány a közeli Duna part.
A második egy masszőr volt, akivel megbeszéltem ha úgy érzi kinyílt a párom a befogadására akkor tegye meg. Elmeséltem a párom erogén zónáit.
Egy bérelt lakásban találkoztak. Rövid beszélgetés majd fürdés. Párom meztelen hason fekve várta a masszázst. A srácnak látható jelei voltak hogy kívánja a párom. Láb majd popsi és hát masszázsa következett. Ekkor a srác kemény ágaskodó pénisze párom popsiját dörzsölte. Ekkor párom felemelte a popsiját felkínálva a behatolást.
És volt egy harmadik eset amiről már párom nem tudott.
Volt egy olasz barátunk akit már többször fogadtunk be harmadiknak. Aki nagyon ímádta a párom . Megengedték hogy a párom a szeretője lehet ha elcsábítja , de nem sikerült neki .
Amikor én megismerkedtem a párommal elmondtam a vágyaim , hogy szeretem a többest. Ő is elmesélte , hogy volt 2-3 szeretője akik csak sex miatt. Így mentünk el swinger club látogatásra. Majd innét szerveztem egy több Pasis partyt. A 4-ből csak 2 jött el, ez is jellemző.
Majd ezek után kértem hogy szeretnék neki szervezni egy randit nélkülem. 3 hónapig tartott mire igent mondott.
Az első egy autós kaland volt , egy parkolóban felszedte a pasi a páromat majd irány a közeli Duna part.
A második egy masszőr volt, akivel megbeszéltem ha úgy érzi kinyílt a párom a befogadására akkor tegye meg. Elmeséltem a párom erogén zónáit.
Egy bérelt lakásban találkoztak. Rövid beszélgetés majd fürdés. Párom meztelen hason fekve várta a masszázst. A srácnak látható jelei voltak hogy kívánja a párom. Láb majd popsi és hát masszázsa következett. Ekkor a srác kemény ágaskodó pénisze párom popsiját dörzsölte. Ekkor párom felemelte a popsiját felkínálva a behatolást.
Volt egy olasz barátunk akit már többször fogadtunk be harmadiknak. Aki nagyon ímádta a párom . Megengedték hogy a párom a szeretője lehet ha elcsábítja , de nem sikerült neki .
Sziasztok , hát szerintem ez csak vagy egy nagyon kedves és kitartó pasival lehetséges vagy valamilyen szinten a párod is tudja.
Bárhol tud más pasikkal flörtölni, ehhez nem kell különleges szálloda.
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 11:48
Sziasztok
Feleségemet szeretném wellnes hétvégére elvinni. Tudnátok olyan szállodát ajánlani ahol a feleségem tud, más pasikkal flörtölni /akár ott dolgozók
Feleségemet szeretném wellnes hétvégére elvinni. Tudnátok olyan szállodát ajánlani ahol a feleségem tud, más pasikkal flörtölni /akár ott dolgozók
Nálunk rendszeres a dolog, mióta együtt vagyunk már több mint 10 pasival kefélt. Általában mindíg a srácok viszik el kocsikázni, utána pedig frissen dugva jön haza tele élvezett puncival, imádom.
Valóban az elején nem egyszerű előhozakodni vele, de kellő, őszinte kommunikációval jó belevágni együtt valami ismeretlenbe, ami mindenkinek jó.
(Ez egy válasz jogasz90 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 16:23
Szerencsére vannak pasik, akiket nem csak fantáziába izgat a cuckold, és be is merik vallani a feleségüknek, aki nem küldi el őket a fenébe, hanem megbeszélik, és óvatos, alapos tervezés után bele is vágnak. Én innen az oldalról is több ilyen párt ismerek, és hálás vagyok értük a sorsnak.
Sziasztok
Sziasztok
Feleségemet szeretném wellnes hétvégére elvinni. Tudnátok olyan szállodát ajánlani ahol a feleségem tud, más pasikkal flörtölni /akár ott dolgozók/ tetszik neki a HOTWIFE szerep. És imádja azt is ha két pasi kényezteti
Feleségemet szeretném wellnes hétvégére elvinni. Tudnátok olyan szállodát ajánlani ahol a feleségem tud, más pasikkal flörtölni /akár ott dolgozók/ tetszik neki a HOTWIFE szerep. És imádja azt is ha két pasi kényezteti
Ezt mi is nagyon szeretjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752556)
2024. 08. 11. vasárnap 10:38
Sziasztok. Imádom a párom megosztani, szeretem amikor egyszerre több fasz van benne és a szájában is. A célunk, hogy rajtam kívül még 10 pasi legyen akivel szopatjuk, basszuk a párom aki vadul mélytorkozva szopja a faszukat sorban. Két fasz a punciban egyszerre a kedvenc
Írj rám privilégiuma,ha gondolod.Köszi
(Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2024. 08. 07. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 13:21
Én szivessen venném ha jól kielegitenek frigid feleségemet nincs aki komolyan valalkozna rá visszatérnek
Teljessen úgy néz ki hogy jéghideg persze nem lehet tudni mert csak olyanok írták akik mikor akcióba kellet volna lépni meghatraltak
Teljessen úgy néz ki hogy jéghideg persze nem lehet tudni mert csak olyanok írták akik mikor akcióba kellet volna lépni meghatraltak
Velem jól járnál.
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 20:37
Én ilyen kapcsolatot keresek, ahol párom megdugat másokkal is
Jó is az.én is szerettem kölcsön adni a nőimet.
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 20:37