Szerintem is nem megfelelő a jelző.
Volt, hogy nálunk is én is csak nézőközönség voltam mert úgy esett jól! De mi is dumáltunk miközben a nejem nővérének a férje kurta a feleségem!( persze nem a hétvégi meccsről) (Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt, hogy nálunk is én is csak nézőközönség voltam mert úgy esett jól! De mi is dumáltunk miközben a nejem nővérének a férje kurta a feleségem!( persze nem a hétvégi meccsről) (Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 11:49
Többen használják ezt a férj megalázása jelzőt.. Nos, nálunk egyetlen egyszer sem éreztem ezt, tehát az, hogy a barátunk azt mondta volna, hogy üljek a sarokba és csend legyen miközben meg dugja a páromat, na ilyen elképzelhetetlen lett volna.
Sőt, ellenkezőleg, jót beszélgettünk a sráccal, volt, mikor kefélés közben is !
Többen használják ezt a férj megalázása jelzőt.. Nos, nálunk egyetlen egyszer sem éreztem ezt, tehát az, hogy a barátunk azt mondta volna, hogy üljek a sarokba és csend legyen miközben meg dugja a páromat, na ilyen elképzelhetetlen lett volna.
Ezzel teljesen egyet értek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 25. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4722243)
2023. 11. 25. szombat 17:44
Előfordult, hogy én is beleálltam a fogalmak tisztázásába, de sajnos nagyon sokszor találkozik az arrogancia a tudatlansággal. Falra hányt borsó. Aki egy picit intelligensebb, úgyis utána néz a dolgoknak, és akkor feltárulhat előtte egy hatalmas világ, tele lehetőségekkel, nem csak fizikai értelemben. Akit meg nem érdekel a téma, nem érintett valamilyen formában, azt meg felesleges győzködni. Mindenki a saját szintjén mozog és törekszik.
Előfordult, hogy én is beleálltam a fogalmak tisztázásába, de sajnos nagyon sokszor találkozik az arrogancia a tudatlansággal. Falra hányt borsó. Aki egy picit intelligensebb, úgyis utána néz a dolgoknak, és akkor feltárulhat előtte egy hatalmas világ, tele lehetőségekkel, nem csak fizikai értelemben. Akit meg nem érdekel a téma, nem érintett valamilyen formában, azt meg felesleges győzködni. Mindenki a saját szintjén mozog és törekszik.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 21:05
Szomorú, hogy milyen sok téveszme kering pl ebben a témában is sokan pl a szó eredetét sem ismerik , azthiszik a cuckold az a Kukkold szóval van kapcsolatban ( közben meg a szó eredete a Kakukk ..igen a madárról van szó mégha meglepő is ...) ráadásul a középkor óta használt szó ( nyilván nem Magyarországon)
Van : waiting , voyeur, submissive , humuliation , sissy , biszex, clean up , threesome , forced , dominant cuckold de ezenkívül még jó pár irányzat ( örülök ha valakinek segítettem eligazodni )
Van : waiting , voyeur, submissive , humuliation , sissy , biszex, clean up , threesome , forced , dominant cuckold de ezenkívül még jó pár irányzat ( örülök ha valakinek segítettem eligazodni )
Mindennek alapja az egymás iránti bizalom. Ha nincs meg ez akkor lehet hogy félre siklik a történet.
Szerencsére nálunk a bizalom egymás iránt sziklaszilárd, megbízunk egymásban. Ez nem jelenti azt hogy a párom nem lehetne mással kettesben. A kapcsolatunk monogám az érzelmek szerint, a szexuális vágyaink és életünk szempontjából nem, jó a változatosság és tényleg gyönyörködtet. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsére nálunk a bizalom egymás iránt sziklaszilárd, megbízunk egymásban. Ez nem jelenti azt hogy a párom nem lehetne mással kettesben. A kapcsolatunk monogám az érzelmek szerint, a szexuális vágyaink és életünk szempontjából nem, jó a változatosság és tényleg gyönyörködtet. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4495972)
2023. 11. 23. csütörtök 06:09
A kockázat mindig benne van , hogy nélkülünk folyik tovább a történet…
Senki nem lehet benne teljesen biztos, hisz az emberi lelek kiismerhetetlen.
Elnézést senkit nem akartam megbántani!
Sajnálom akinek rosszul alakult a cuckold kaland!
Gondolom ezt nem nekem szántad mert nem én írtam, hanem egy másik tag és ő azt irta , hogy megcsalták nem azt hogy cuckoldból lett valami , azt meg sem említette .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 06:09
Egy komoly felszarvazott kapcsolatban fontos, hogy a férjet távol tartsa a feleségével való érintkezéstől. Ez nem jelenti azt, hogy a férj és a feleség kapcsolatának érzelmileg meg kellene változnia. Az érzelmi kötelék valójában erősebbé válhat. Ha a feleségnek barátja vagy bikája van, az szexuális zavart okozhat, ha a férj is érintett. A pasi vagy a bika iránti vágy csökken, ha a férj is kapcsolatba kerül a feleségével. Lehet, hogy a közösülés túlságosan elérhető, és nem olyan erős a vágy és a várakozás, hogy a baráttal és a bikával legyünk.
(Ez egy válasz Wifecrempie üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 14:33
Igen engem is nagyon vonz a cuckold és a glory hole többi az aszonyon múlik
Igen engem is nagyon vonz a cuckold és a glory hole többi az aszonyon múlik
Sajnálom akinek rosszul alakult a cuckold kaland! (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálom akinek rosszul alakult a cuckold kaland! (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem regisztráltok itt a társkeresőre? Biztosan lenne több jelentkező.
(persze, ha a párod is akarja, nem csak te) (Ez egy válasz Zoli1000 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(persze, ha a párod is akarja, nem csak te) (Ez egy válasz Zoli1000 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 20:15
Mi 50 es par vagyunk már sokszor beszéltünk erről én kölcsön adnám a feleségem 2 fiatalabb pasinak, hogy jól lerendezzék.
Sajnálom
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 10:53
Nekem nem kellet kölcsön adni a felségemet megoldotta magától. Elment és a volt egyetemi arab palival dugatta magát
Mi 50 es par vagyunk már sokszor beszéltünk erről én kölcsön adnám a feleségem 2 fiatalabb pasinak, hogy jól lerendezzék.
és élvezted te is ?
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem kellet kölcsön adni a felségemet megoldotta magától. Elment és a volt egyetemi arab palival dugatta magát
Ez így van! Én már kiraktam volna a fogkeféjét a küszöbre
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 04:27
Rúgd ki a p.csába. Ő már nem szeret téged. Keresni kell másik asszonyt, csak vele ne kövesd el ugyan ezt a hibát. Ne add kölcsön senkinek.
Szerintem nem erre értette...vagyis nem így
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 22. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 12:08
Egy idő után, ha belejönnek a hölgyek a cuckoldba már nem kell intézned, “önjáró” lesz a kalandok intézése…
Egy idő után, ha belejönnek a hölgyek a cuckoldba már nem kell intézned, “önjáró” lesz a kalandok intézése…
Háát... ha ez igaz akkor csak annyit füznék hozzá, hogy ehhez is két ember kellett! Akkor pedig megérdemled.
(Ez egy válasz Egripar3042 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 19:45
A párom fokozatosan megvont tőlem mindent!először az anális szexet aztán az orálisat is!És a minap bejelentette hogy ezentúl nem hatolhatok a puncijába!Mert szeretne úgy menni a barátjához hogy mindig ki van éhezve!de megigérte hogy kézimunkával segít rajtam!
Pontosan
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2023. 11. 21. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 10:50
A cuckold szó a kakukk szóból származik, ahogy itt előttem szóló is említette. A kakukk pedig más fészkébe teszi a tojását. Éppen ezért a cuckold műfaj egyik árnyalatában, talán a legautentikusabb árnyalatában a lényeg konkrétan a gyerekcsináláson van, azaz hogy nem a férj, hanem idegen hím termékenyíti meg a feleséget, a férj pedig aztán eltartja a megszületett gyermeket, aki nem is az övé biológiailag.
Eddig a dologig nyilván nem mindenki megy el, de mindenképpen ebből származik a műfaj izgalma. Tehát mindegy, melyik árnyalat, mert ahogy szintén említették itt előttem, ennek a dolognak nagyon sok árnyalata van, az izgalma végső soron abból jön, hogy idegen hím pofátlankodik be a cuckold férj "területére". Valójában a klasszikus hármas és négyes szexeknél is az adja az egész sava-borsát, hogy olyan ér az ember párjához, akinek amúgy nem szabadna. Minden férfi valahol kicsit cuckold, valahol kicsit bull, ki erre születik jobban, ki arra, de fontos, hogy ez mindkettőnek előnyös. A bull is és a cuckold is stimulációt kap ezekből a játékokból. Például javíthatnak az ilyen játékok a cuckold férfi spermaminőségén is, hiszen a teste "versenymódba" kapcsol(hat) az idegen hím területsértésére adott reakcióként. Ezért én egyes babát tervező pároknak receptre is felírnám, hogy vágjanak bele ilyen játékokba.
Eddig a dologig nyilván nem mindenki megy el, de mindenképpen ebből származik a műfaj izgalma. Tehát mindegy, melyik árnyalat, mert ahogy szintén említették itt előttem, ennek a dolognak nagyon sok árnyalata van, az izgalma végső soron abból jön, hogy idegen hím pofátlankodik be a cuckold férj "területére". Valójában a klasszikus hármas és négyes szexeknél is az adja az egész sava-borsát, hogy olyan ér az ember párjához, akinek amúgy nem szabadna. Minden férfi valahol kicsit cuckold, valahol kicsit bull, ki erre születik jobban, ki arra, de fontos, hogy ez mindkettőnek előnyös. A bull is és a cuckold is stimulációt kap ezekből a játékokból. Például javíthatnak az ilyen játékok a cuckold férfi spermaminőségén is, hiszen a teste "versenymódba" kapcsol(hat) az idegen hím területsértésére adott reakcióként. Ezért én egyes babát tervező pároknak receptre is felírnám, hogy vágjanak bele ilyen játékokba.