Mi sűrűn csináljuk
Péntek este el vittem 22 órára.3 alkalommal dugta a srác meg .Egy fotót küldött hajnal 3 órára mentem érte. Rendesen szétkefélte a punciját. 20 éve vagyunk házasok de én már biztos nem tudnék ilyet. Maradhatott volna ma délutánig viszont dolgunk is volt majd legközelebb,
Mi volt ?
(Ez egy válasz Aktív pasit keresek üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 20:23
Kávézóban voltak aztán beültek az autóba smároltak de nem volt szex. Ha minden igaz holnap este találkoznak nála .Oda viszont én viszem el. Viszont jól felhúzta a hapsi. Volt itthon egy kis szex. Már várom hogy mi lesz holnap.
Még sajnos nem, nálunk ez csak egyoldali erdeklodes! :(
Igen, már többször is.
Köszi szépen az előzetest, ezzel még kíváncsibbá tettél!!
(Ez egy válasz Aktív pasit keresek üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 20:23
Kávézóban voltak aztán beültek az autóba smároltak de nem volt szex. Ha minden igaz holnap este találkoznak nála .Oda viszont én viszem el. Viszont jól felhúzta a hapsi. Volt itthon egy kis szex. Már várom hogy mi lesz holnap.
Szia, reméljük írsz majd róla!!
(Ez egy válasz Aktív pasit keresek üzenetére (2024. 11. 12. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt már benne részem Teljesen új szintre tudja hozni a dolgokat, vàgyakat. Maga a tudat, hogy másnál van és a legjobb, finomabb részét egy másik srác kezeli épp leírhatatlan. Főleg ha minden előttem történik, vagy csak elmegy randira és kapok képet és videót is…Maga a mechanikája ennek, ahogy látom, hogy csinibe vágja magát én meg úgy köszönök el tőle, hogy addig ne gyere vissza, amíg lábra tud állni a srác… Plus ahogy hazajön még nedvesen, kitágult ondós puncival…ahhhh ❤️
Bizony
Van benne tapasztalatom (Ez egy válasz CuckoldMaci üzenetére (2024. 09. 04. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Van benne tapasztalatom (Ez egy válasz CuckoldMaci üzenetére (2024. 09. 04. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 11:47
Ez természetes, mindenki akkor élvezi a legjobban és ez lenne a cél nem!?
Most van egy randi nem tudom mi lesz belőle.
Ezt én is imádom. Múlt pénteken kaptam egy adagot
(Ez egy válasz leo85 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 11:59
5 éve vagyok cuckold, minden pillanata izgato. Kis farkú (alig 10 centis) pali vagyok, legjobb ahogy tágra basszák a pináját és én kinyalhatom a friss gecit
Igen, de csak úgyhogy én is ott vagyok.
Ha nem vagyok jelen, akkor vagy elmeséli és én kiverhetem, vagy pedig kapok videókat
5 éve vagyok cuckold, minden pillanata izgato. Kis farkú (alig 10 centis) pali vagyok, legjobb ahogy tágra basszák a pináját és én kinyalhatom a friss gecit
Termèszetesen, vagy kapok videót,fotókat.
(Ez egy válasz Miskpasi üzenetére (2024. 09. 10. kedd 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
elmeséli részletesen?
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 21:38
Rendszeresen elviszik.Ès mèg mindig olyan izgató mint a legelső.Vajon most mit fognak vele művelni?Fenomenális.
Rendszeresen elviszik.Ès mèg mindig olyan izgató mint a legelső.Vajon most mit fognak vele művelni?Fenomenális.
Írok privátban
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 21:05
Nem értem a kérdést sem , természetesen szoktam nézni, többes lezni
Ha azt szeretné a párom, ha azza lenne teljes a kielégültsége, akkor hagynám engedném neki, ott elöttem, megteheti.