Te fitogtatod ebben a forumban a hozzá nem értésedet az" új tudományodat" hirdetni....mikor a bolond akar irányitani...na az gáz
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2018. 01. 15. hétfő 13:09
"Érdembe"
Köszönöm!
Még ha az is vagy,akinek állítod magad (bár ez is ködös, mivel "pár"-ként szerepelsz az adatlapodon), az orvostudomány, a kutatás, a diagnosztika hatalmas fejlődésen ment keresztül, mióta elvégezed az egyetemet (?) .
Néha nézhetnél távolabbra is az orrod hegyénél.
Eredetileg nem veled beszélgettem, hanem tűnt volna fel.
Egyébként pedig azon a szinten már nem szokás kérkedni a végzettséggel.
Hoppá!
Téma lezárva.
Köszönöm!
Még ha az is vagy,akinek állítod magad (bár ez is ködös, mivel "pár"-ként szerepelsz az adatlapodon), az orvostudomány, a kutatás, a diagnosztika hatalmas fejlődésen ment keresztül, mióta elvégezed az egyetemet (?) .
Hoppá!
Téma lezárva.
"Érdembe"
Köszönöm!
Hoppá!
Téma lezárva.
Köszönöm!
Hoppá!
Téma lezárva.
Nem...nekem nem középiskolai kis érettségi bizonyitványom van erről
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 12:13
Nem mondod ... te is?
Szerintem meg okos enged szamár szenved....nem hiszem h veled ezt érdembe meg lehet vitatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 12:13
Nem mondod ... te is?
Nem mondod ... te is?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 07:27
Na baszki.....nekem ne magyarázd az anatomiát...egészségügyi végzettségem van s felsőfokú mellesleg a szakmában nőgyógyászaton dolgozom már 20 éve ...szóval te ne akarj engem kioktatni ilyen téren....
Így van, tapasztaltam, hogy a kedvesemet úgy kellett kitámogatni utána a fürdőbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2572662)
2018. 01. 15. hétfő 04:07
https://www.mimi.hu/emberitest/dulmirigy.html
Ez tenyleg csak a pasiknak van, lassuk be
De spriccelos elvezet az szerencsere van nekunk noknek is....olyan hogy utana labra se tudunk allni
De spriccelos elvezet az szerencsere van nekunk noknek is....olyan hogy utana labra se tudunk allni
A nőknek is van prosztatájuk. A Skene-féle (paraurethralis) mirigyeket a Terminologia Anatomica karbantartásáért felelős nemzetközi testület 2002-ben hivatalosan is női prosztatának nevezte el.
Na baszki.....nekem ne magyarázd az anatomiát...egészségügyi végzettségem van s felsőfokú mellesleg a szakmában nőgyógyászaton dolgozom már 20 éve ...szóval te ne akarj engem kioktatni ilyen téren....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 03:48
Hú baszki, én a helyedben nem kérkednék a tudatlanságommal.
Nézz utána kicsit az emberi anatómiája mielőtt ilyen kategórikus kijelentéseket teszel!
Nézz utána kicsit az emberi anatómiája mielőtt ilyen kategórikus kijelentéseket teszel!
Na a fele meg lemaradt.... szoval amire te gondolsz az a G pontunk, ami ott van es onnan indult anno fejlodesnek, mint a ti prosztatatok, hasonloan is kell stimulalni, hogy ejakulaljunk. Ha osszejon az klassz, ha nem, akkor gyakorolni kell tovabb, mert minden nő tudja, még ha nincs is tisztaba ennek lehetosegevel
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
https://www.mimi.hu/emberitest/dulmirigy.html
De spriccelos elvezet az szerencsere van nekunk noknek is....olyan hogy utana labra se tudunk allni (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
De spriccelos elvezet az szerencsere van nekunk noknek is....olyan hogy utana labra se tudunk allni (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 01. 13. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 01. 13. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 23:33
Dülmirigy =prosztata....ha apárod dülmirigye 1/3-da a tiednek akkor te nem is nővel voltál...dülmirigye CSAK ffiaknak van nőknek NINCS
Dülmirigy =prosztata....ha apárod dülmirigye 1/3-da a tiednek akkor te nem is nővel voltál...dülmirigye CSAK ffiaknak van nőknek NINCS
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 13. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 22:24
Igen. Nálunk is csak kézzel, illetve úgy mondom,hogy nem közösülés közben.
Mert leginkább úgy, ha miközben nyaltam a csiklóját, a mutató és a középső ujjaimmal ellenütemben "pengettem" azt a puha részt belülről.
És neki se volt minden alkalommal, csak kb 2 hetente jött össze.
Hasonló, ahogy nálunk férfiaknál is vissza kell termelődniük a nedveknek és akkor sokkal nagyobbat tudunk élvezni, mint üresen.
Nekik lassabban megy mert a dülmirigyük 1/3 méretű a miénkhez képest.
Persze lehetnek eltérések, ki kell tapasztalni, hogy a párodnál mennyi a regenerálódási idő.
És addig nem is érdemes ezen a módon izgatni. Annál nagyobb lesz az öröm utána
Mert leginkább úgy, ha miközben nyaltam a csiklóját, a mutató és a középső ujjaimmal ellenütemben "pengettem" azt a puha részt belülről.
Hasonló, ahogy nálunk férfiaknál is vissza kell termelődniük a nedveknek és akkor sokkal nagyobbat tudunk élvezni, mint üresen.
Persze lehetnek eltérések, ki kell tapasztalni, hogy a párodnál mennyi a regenerálódási idő.
És addig nem is érdemes ezen a módon izgatni. Annál nagyobb lesz az öröm utána
Igen. Nálunk is csak kézzel, illetve úgy mondom,hogy nem közösülés közben.
És addig nem is érdemes ezen a módon izgatni. Annál nagyobb lesz az öröm utána (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 07. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
És addig nem is érdemes ezen a módon izgatni. Annál nagyobb lesz az öröm utána (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 07. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3146032)
2018. 01. 07. vasárnap 06:55
Megmondom őszintén, hogy nekünk a párommal 29 évi ismeretség után következett be ez az orgazmus. A párom sok évig közel állt hozzá de csak most sikerült. Nem minden szeretkezésünk alkalmával jut el erre a szintre de már de már egyre több alkalommal és nagyon de nagyon szereti én pedig boldogan szerzek örömöt neki, Nekünk csak kézzel sikerült ezt az állapotot előidézni,
én azt tapasztaltam, a kapcsolatok elején gyakrabban összejön, később, mikor már lanyhulnak az érzelmek, ritkább
Mi még mindig kutatjuk...hirtelen orgazmusos nedvesedés simán...de spricc nem sikerült még...mondjuk,ugye mindig "van benne valami".
Ki kell húzni mindent,hogy spricceljen,meg szétfeszíteni?Akkor nem szakad meg a stimuláció?Nekem,ahogy érzem a feltorekvő kéjt,nincs szívem abbahagyni,vagy váltani! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 07. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki kell húzni mindent,hogy spricceljen,meg szétfeszíteni?Akkor nem szakad meg a stimuláció?Nekem,ahogy érzem a feltorekvő kéjt,nincs szívem abbahagyni,vagy váltani! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 07. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3146032)
2018. 01. 07. vasárnap 06:55
Megmondom őszintén, hogy nekünk a párommal 29 évi ismeretség után következett be ez az orgazmus. A párom sok évig közel állt hozzá de csak most sikerült. Nem minden szeretkezésünk alkalmával jut el erre a szintre de már de már egyre több alkalommal és nagyon de nagyon szereti én pedig boldogan szerzek örömöt neki, Nekünk csak kézzel sikerült ezt az állapotot előidézni,
10 év párkapcsolat alatt az ember eléggé meg tudja ismerni a párja nedveit és azok fellelési módjait..
Én tudom, hogy mit éreztem,láttam. Leírtam.
Most te jössz.
Írd le, hogy te mit tapasztaltál.
Kekeckedni könnyű. Az nem kihívás. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 05. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tudom, hogy mit éreztem,láttam. Leírtam.
Most te jössz.
Írd le, hogy te mit tapasztaltál.
Kekeckedni könnyű. Az nem kihívás. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 05. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2556692)
2017. 12. 05. kedd 20:57
Szerintem te nem azt kóstoltad, ami a téma a címben... Nekem egész más élményeim vannak mind az ízével, szagával, állagával kapcsolatban...
Koszi!Páromat már így elígíttettem ki,el is élvezett de a spricc az elmaradt,ő ilyen nagyon nehezen oldódik!!Láttam erről egy ismertető filmet és így csináltam ,amúgy tényleg durván nedvesedett!!
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2017. 12. 17. vasárnap 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 17. vasárnap 12:41
Nem minden esetben a farkadra van szukseg sot a kezeddel tobbet tudsz elerni Turelem es kitartas elvezni fogod nagyon az biztos a csajrol nem is beszelve
Nem minden esetben a farkadra van szukseg sot a kezeddel tobbet tudsz elerni Turelem es kitartas elvezni fogod nagyon az biztos a csajrol nem is beszelve
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 17. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2809312)
2017. 12. 17. vasárnap 09:11
Sziasztok !!Nagy álmom nekem is egy ilyen punci,sajnos még ilyenhez nem volt szerencsém ,pedig okoztam örömet,sajnos még nem találtam meg azt a 100 .at aki képes rá, pedig keresem ,igaz meg is vannak az igények!!!!Találni egy ilyen nőt aki ennyire el tudja magát engedni,az megtiszteltetés!!Azért hiszem,hogy van, mert a videókon úgy remegnek mikor spriccelnék mint ha önkívületbe esnének,mindenük remeg( ilyen nőt ismerek)be is tudnak görcsölni és sorozatos orgazmusa van,de ilyen nő is 20 ból 1. Szóval pasik .....Kell az Állóképesség is hozzá!!!
Sziasztok !!Nagy álmom nekem is egy ilyen punci,sajnos még ilyenhez nem volt szerencsém ,pedig okoztam örömet,sajnos még nem találtam meg azt a 100 .at aki képes rá, pedig keresem ,igaz meg is vannak az igények!!!!Találni egy ilyen nőt aki ennyire el tudja magát engedni,az megtiszteltetés!!Azért hiszem,hogy van, mert a videókon úgy remegnek mikor spriccelnék mint ha önkívületbe esnének,mindenük remeg( ilyen nőt ismerek)be is tudnak görcsölni és sorozatos orgazmusa van,de ilyen nő is 20 ból 1. Szóval pasik .....Kell az Állóképesség is hozzá!!!