Mindkét napon vagy még nincs eldöntve?
(Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2024. 02. 28. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 11:48
Sziasztok!
Március 8-9 én a Tik-tak ban leszünk.
Biszex párok társaságát keressük.
A bi nem feltétel,de azért minket nagyon vonz.
Sziasztok,mostanában nem rendez valaki házi swingert ?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Sziasztok.
Szerintetek terhesen (3.hónap) el lehet menni swingerbe?
Szerintetek terhesen (3.hónap) el lehet menni swingerbe?
Szia. szívesen mennénk 60-as pár, közelebbit esetleg feltételeket írná privátban vagy tel számot és hívunk. köszi.
l (Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
l (Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 25. vasárnap 09:37
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Pénteken erős ffi többség van a DL-ben, találni fogtok, szinte svédasztalról tudtok válogatni, érezzétek jól magatokat
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 28. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek este Dreamland-be látogatok, helyes pasikat keresek.
Jön ma Hölgy vagy Pár Glory Cafeba? Én 29 éves magára igényes Pasi vagyok
Sziasztok, az ország nyugati felében, leginkább GYMS és Vas megyében van valahol swinger lehetőség?
Sziasztok!
Eddig 3 csütörtöki bulit szerveztek. Mind a 3 teltházas volt.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 02. 26. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 26. hétfő 09:01
Hát csütörtökre,összehozni ilyen bulit.Az nem egszerü.Sok sikert.Ezt mèg szomatra,is nehèz.
Sziasztok!
Marcius 6.-án nappali swingerbe keresek hölgy kísèrőt.
Marcius 6.-án nappali swingerbe keresek hölgy kísèrőt.
Sziasztok
Márc.23.án igényes profitmentes házibuli jellegű bulit szervezünk Zsámbèk mellett!
Várjuk még jó fej vonzó PÁROK jelentkezését 52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban......
Márc.23.án igényes profitmentes házibuli jellegű bulit szervezünk Zsámbèk mellett!
Várjuk még jó fej vonzó PÁROK jelentkezését 52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban......
Sziasztok
Nyiregy vagy Debrecenbe ki szervez partit? szivesen csatlakoznék.
Nyiregy vagy Debrecenbe ki szervez partit? szivesen csatlakoznék.
Hát csütörtökre,összehozni ilyen bulit.Az nem egszerü.Sok sikert.Ezt mèg szomatra,is nehèz.
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 02. 26. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 26. hétfő 08:40
Február 29.-re csütörtök ( lesz majd még máskor is) este 20:00-2:00-ig szervezünk egy kb 30-40 fős pasi többletes bulit, 1 nőre max 3 férfi arányban. Intelligens és jól szituált max 50 éves korban járó szóló férfiakat fogadunk, de csakis előtte videós beszélgetés alapján , mert szűrt baráti társaságban tartjuk. Üdv Merci és Peti
Február 29.-re csütörtök ( lesz majd még máskor is) este 20:00-2:00-ig szervezünk egy kb 30-40 fős pasi többletes bulit, 1 nőre max 3 férfi arányban. Intelligens és jól szituált max 50 éves korban járó szóló férfiakat fogadunk, de csakis előtte videós beszélgetés alapján , mert szűrt baráti társaságban tartjuk. Üdv Merci és Peti
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Csütörtökön szívesen látogatnánk el a 4youba. Mivel nehezen ismerkedünk, jobban szeretünk találkát megbeszélni. Ha van kedvetek velünk tartani, írj!
Sziasztok,
Sziasztok! Én lehet fel ugrom. 40 éves sportos pasi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 24. szombat 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1073482)
2024. 02. 24. szombat 19:54
Ma valaki dreamland?