Fiúkat keresünk az adatlapunkon leírtak alapján,ha ok minden írj privátban nekünk.
Kukk bakk nélküli kapcsolatra jelölés egyből tiltó....
Kukk bakk nélküli kapcsolatra jelölés egyből tiltó....
Kedves,csini párok.Július 15-én Gyermelyen privát bulit tartunk,
Jelentkezni privátban)
Szép napot.
Jelentkezni privátban)
Szép napot.
Ma este Anaconda swingerclub? Innen jön valaki?
sziasztok 3 majomba várnánk mai este folyamán párokat
Szívesen mennénk swinger buliba.
Sziasztok!
Lenne pár vagy nő? Szóló pasiként találkoznék
Lenne pár vagy nő? Szóló pasiként találkoznék
Budapesten en es haverom csatlakoznank parokhoz hetero alapon a lany kenyeztetesere illetve holgyet is keresunk aki 2 ill tobb pasit keresne barmilyen partyhoz
En 32 haverom 28
Helyunk is van szukseges lenne!
En 32 haverom 28
Helyunk is van szukseges lenne!
Holnap megyek dél1 re Ott szívesen ismerkednék vagy valakit aki szintén menne kivinném, hoznám. Zuglóból.
Nyíregyházán aranyos vékony fiúként idősebb irányítani szerető párokat keresek.
Sziasztok július 14-15-16 esetleg 17 megyek az Adriára saját apartmanba lenne kedve valakinek csatlakozni? Utazás szállás költség mentes!!
Július 26. és 30. között Rovinjban leszünk. Keresünk 1-2 párt és szóló férfit, akik akkor szintén ott tartózkodnak, és lenne kedvük csatlakozni hozzánk egy egész napos hajóútra. Jóképű, szvingerkedvelő rovinji barátunk 8 személyes, kényelmes hajóját időközben megjavították, így bérelni sem kell. Mivel helyi lakos, jól ismeri a szigeteket, a kis öblöket, de elmegyünk a hajóval Punta Krizre is. A hajón csak élvezni kell a fürdést, napozást és kedvünkre egymás társaságát
Sziasztok.
Andras vagyok, 28 eves urkent szivesen ismerkednek párral
Magamrol nehany mondat:
28 eves vagyok, hetero, kedvelem a 40 koruli korosztaly.
183 magas, 94 kg vagyok korulbelul, rövid haj, jokepunek mondott ur. De beszeljenek a fotok , ha kapok emailt termeszetesen küldök.
Fetisem a nagy cici, csakis normal dokgok erdekelnenek.
Helyileg en Pest megyeben lakom , Solymaron, szivesen reszt veszek buliban is.
Reszemrol diszkrecio adott. de szivesen adok telefonszamot is.
Varom szives visszajelzest.
Udv, Andras
Andras vagyok, 28 eves urkent szivesen ismerkednek párral
Magamrol nehany mondat:
28 eves vagyok, hetero, kedvelem a 40 koruli korosztaly.
183 magas, 94 kg vagyok korulbelul, rövid haj, jokepunek mondott ur. De beszeljenek a fotok , ha kapok emailt termeszetesen küldök.
Fetisem a nagy cici, csakis normal dokgok erdekelnenek.
Helyileg en Pest megyeben lakom , Solymaron, szivesen reszt veszek buliban is.
Reszemrol diszkrecio adott. de szivesen adok telefonszamot is.
Varom szives visszajelzest.
Udv, Andras
VIP all in swinger bulin volt már valaki? Ha igen akkor milyen tapasztalatai vannak?
Sziasztok! Tengerparti nyaralásra keresek partnereket. Augusztus hónapban tervezem az utazást. A helyet együtt is tervezhetjük. circling Életkor mellékes, ápoltság nagyon fontos! wave
Sikerült infót szerezned?
(Ez egy válasz Cicus76 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Srácokat keresünk.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Sziasztok! Vasárnap kora délutántól a Balaton északi partján, Csopak környékén tervezünk néhány órára,5 vagy 6 személyes vitorlást bérelni egy barátunkkal közösen. Ha volna olyan korban és alkatban hozzánk hasonló pár, esetleg szóló pasi, akik költségmegosztással csatlakoznának hozzánk, jelezze pénteken délelőttig . Úgy gondoljuk, remek lehetőség lehet kötetlen ismerkedésre, kölcsönös szimpátia esetén akár többre is..
Még nem voltam... De a Glory Café mindenképp szerepel a célok közt...
Valaki ma Glory Cafe? En itt vagyok es ures az egesz