A dűnék között pár éve kordonok között lehet csak sétálni, természetvédelmi területté nyilvánították. Rengeteg bejelentés érkezett az önkormányzathoz a nyílt színent történő orgiák miatt. Turista rendőrség zavarja ki az embereket a kijelölt útra. Viszont 15 óra után elmennek és indul az élet, bár messze nem úgy, mint pár éve... A világító torony felől követve a cölöpös kordont látod majd a sétáló vagy napozó párokat. A swinger klubok mozgalmasak a külföldiek miatt.
(Ez egy válasz szecska.vendeg üzenetére (2023. 12. 26. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 26. kedd 07:38
Sziasztok! Maspalomas (Grand Canarien) dünékhez keresek útbaigazítást, infót. Köszönöm előre is.
Mi megyünk
(Ez egy válasz Ilove2000 üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a szombat jó.
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Penteken ?
(Ez egy válasz Ilove2000 üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton valami TikTak?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Egyik swingerben sincs hivatásos! A gangbang a DL-ben azt jelenti, hogy erős ffi többség van és a vendégek között több, ffi többest kedvelő vendég is előfordulhat. Ettől még kölcsönös szimpátia alapján működik a dolog!
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2023. 12. 27. szerda 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 23:38
Sziasztok! A DL-ben a gang bang mit szokott jelenteni (normál esetben tudom mit jelent)? Hivatásos lányok adják meg az alaphangulatot?
Sziasztok! A DL-ben a gang bang mit szokott jelenteni (normál esetben tudom mit jelent)? Hivatásos lányok adják meg az alaphangulatot?
Az általánosságban igaz is, hogy a két ünnep közötti időszakban mozgalmasabb a klubélet, viszont a héten csütörtökön NINCS nyitva a DL! Csak szerda (volt), majd péntek-szombat előszilveszter és persze a vasárnapi évfordulós party!
(Ez egy válasz tyukocska76 üzenetére (2023. 12. 27. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 19:31
Még nem voltunk a Dl-ben hétköznap, bár a két ünnep közti időszak azért nem egy szokványos csütörtök. Mire lehet számítani? Megy innen valaki?
Hétköznap jóval kevesebben vannak mint pénteken, szombaton, de nem a létszám a lényeg, igen kellemes kis mókák tudnak kialakulni szerda, csütörtök is A szilveszter előtti időszak tradícionálisan erős egyébként minden klubban. Sokaknak a szilveszter a barátokkal, ismerősökkel történő bájmosolygás v. a gyerekeket nem tudják olyankor "letenni", és az előszilveszter során eresztik ki a gőzt
(Ez egy válasz tyukocska76 üzenetére (2023. 12. 27. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 19:31
Még nem voltunk a Dl-ben hétköznap, bár a két ünnep közti időszak azért nem egy szokványos csütörtök. Mire lehet számítani? Megy innen valaki?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok.
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)..
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)..
Lemész a tengerpartra és azzal szembeállva elindulsz jobbra - megtalálod (de rajta van az összes turistatérképen, googlemaps-en is - EU-s, azaz hazai tarifákkal tudod használni
Az előtte való részen van a nudi, normál módon lehet ott is ismerkedni, s elő-előfordul hogy elvonulnak párok + pasik mókázni a dűnék közé. Nem egy Cap'd Agde, nem a parton megy a móka, ne várja senki azt hogy terülj-terülj p.ncikám lesz. (Ez egy válasz szecska.vendeg üzenetére (2023. 12. 26. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Az előtte való részen van a nudi, normál módon lehet ott is ismerkedni, s elő-előfordul hogy elvonulnak párok + pasik mókázni a dűnék közé. Nem egy Cap'd Agde, nem a parton megy a móka, ne várja senki azt hogy terülj-terülj p.ncikám lesz. (Ez egy válasz szecska.vendeg üzenetére (2023. 12. 26. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 26. kedd 07:38
Sziasztok! Maspalomas (Grand Canarien) dünékhez keresek útbaigazítást, infót. Köszönöm előre is.
Szilveszteri swinger partyba csatlakoznék Borsod-, Szabolcs-, Hajdú megye! Szóló pasi vagyok!
Sziasztok, előszilveszteri swinger buliba keresek lányt, vagy párt Budapesten. Írj ha szimpatikus a profilom
U.i.: Boldog karácsonyt minden GG. tagnak
U.i.: Boldog karácsonyt minden GG. tagnak
Sziasztok! Esetleg valaki(k) innen nem töltik a szilvesztert a siklósi Hotel Castelloban? :P
Sziasztok! Január 5. pèntek estèt a Dreamlandben töltjük. Helyes, igènyes, intelligens urak közeledèsèt keressük!
Sziasztok.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)