Audrey!
Őszite szívvel kívánok neked szipogás és köhögés mentes szép napot! A láz, azt mondják jótékony hatású is, de annyira lever, hogy inkább csiilapítsd. S ha van kedved, akkor maradj a "gépnél" ha csak rövidke időkre. És GYÓGYULJ MEG!
Jobbulást kíván: Imaraton
Őszite szívvel kívánok neked szipogás és köhögés mentes szép napot! A láz, azt mondják jótékony hatású is, de annyira lever, hogy inkább csiilapítsd. S ha van kedved, akkor maradj a "gépnél" ha csak rövidke időkre. És GYÓGYULJ MEG!
Jobbulást kíván: Imaraton
Ezen gondolkoztam reggel....bekapcsoljam?? De látod, csak itt vagyok.
Jobbulást drága!
Bár... ha jól belegondolok, nem egyedül vagyunk betegek... nem lehet, hogy a gépünktől kaptunk el valamit?
Bár... ha jól belegondolok, nem egyedül vagyunk betegek... nem lehet, hogy a gépünktől kaptunk el valamit?
Marad az ágy...egész éjjel rosszullét, láz...
(Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2005. 01. 26. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 07:46
Kellemesen szép reggelt kívánok a mos, velem egyidőben ébredőknek.
Sűrű, - nem szép - hóesést látok.
Aki dolgozik, annak sok türelmet, aki nem annak:"na bújjon vissza a jó meleg ágyikóba!"
Aki dolgozik, annak sok türelmet, aki nem annak:"na bújjon vissza a jó meleg ágyikóba!"
Kellemesen szép reggelt kívánok a mos, velem egyidőben ébredőknek.
Hűűű de besűrűsödtem!
Nem lesz ebből baj!
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 26. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lesz ebből baj!
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 26. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 07:04
Sziasztok!
Újra reggel 7 óra! Hát kell ennél jobb indulás egy napnak???
Jó munkát és szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Szia Eni!
Személy szerint nekem, nagyon rokonszenves a segítő szándékod!
Régen "találkoztunk"!
Kerülsz minket?
Remélem sűrűbben látunk majd!
Puszi Drága!
Személy szerint nekem, nagyon rokonszenves a segítő szándékod!
Régen "találkoztunk"!
Kerülsz minket?
Remélem sűrűbben látunk majd!
Puszi Drága!
Hm...hólapátolás helyett eltudnék képzelni mást is, testmozgás gyanánt
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 01. 25. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 10:51
Üdv! Szép napot mindenkinek!
Audrey drágám tudod-e, hogy milyen egészséges a reggeli testmozgás. :-)))))
Üdv! Szép napot mindenkinek!
Kedves Audrey!
Sajnálom, segítségem, nem tudom felajánlani, mert bár én is Dunántúlon lakom, de közel 180 km-re tőled.
Bár lehet, hogy a 30 km-t le kellene vonnom. Ottani kollégáim közül se szivesen küldenék segíteni, mert akit tudok, az sarkon lévő házban lakik. Nekik meg különösen hosszú a kerítés.
Ja, itt nálunk még maradt a reggeli, - alig van hó - állapot. A hegyet meg teljesen betakarta a köd.
Remélem, munkából még hazaérsz, nem esik akkora hó.
Üdv: Imaraton
Sajnálom, segítségem, nem tudom felajánlani, mert bár én is Dunántúlon lakom, de közel 180 km-re tőled.
Bár lehet, hogy a 30 km-t le kellene vonnom. Ottani kollégáim közül se szivesen küldenék segíteni, mert akit tudok, az sarkon lévő házban lakik. Nekik meg különösen hosszú a kerítés.
Ja, itt nálunk még maradt a reggeli, - alig van hó - állapot. A hegyet meg teljesen betakarta a köd.
Remélem, munkából még hazaérsz, nem esik akkora hó.
Üdv: Imaraton
Kedves Imaraton,
pontosan az ország nyugati részén, Vas megyében, Szombathelyen...
Reméletem, hogy legalább segítségedet felajánlod...mert most is esik (ugyan 30 km-rel arrébb) (Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2005. 01. 25. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosan az ország nyugati részén, Vas megyében, Szombathelyen...
Reméletem, hogy legalább segítségedet felajánlod...mert most is esik (ugyan 30 km-rel arrébb) (Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2005. 01. 25. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 07:22
Kérdés, mint válasz erre:
Audrey! Hol volt akkora hó, hogy lapátolni kellett?
Itt nálunk is hólepel borítja a tájat, kissé párás levegőben, de annyi nincs, hogy netán lapátolni kéne.
Üdv: a koránkelőknek
Itt nálunk is hólepel borítja a tájat, kissé párás levegőben, de annyi nincs, hogy netán lapátolni kéne.
Üdv: a koránkelőknek
Csak mint tegnap, ma is jó reggelt mindenkinek.
Kérdés, mint válasz erre:
Üdv: a koránkelőknek (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv: a koránkelőknek (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 01. 25. kedd 05:59
Jó reggelt mindenkinek!
Már hajnalok hajnalán havat lapátoltam
De ma még a korán ébredés sem okozott gondot, gyönyörű havas táj fogadott. Nyugalom, békesség, hó.....jó ezt elrontani munkával???
De talánamilyen a kezdet olyan a folytatás...
Nektek is kívánok nagyon kellemes napot, bármivel töltitek. Munkásoknak sikeres napot, háztartásbelieknek ügyes főzést, betegnek minél előbbi gyógyulást!
Audrey
De ma még a korán ébredés sem okozott gondot, gyönyörű havas táj fogadott. Nyugalom, békesség, hó.....jó ezt elrontani munkával???
Nektek is kívánok nagyon kellemes napot, bármivel töltitek. Munkásoknak sikeres napot, háztartásbelieknek ügyes főzést, betegnek minél előbbi gyógyulást!
Audrey
Jó reggelt!
Csak ennyit szerettem volna mondani! (egyenlőre)
Csak ennyit szerettem volna mondani! (egyenlőre)
Jó reggelt mindenkinek!
Audrey
Audrey
Azon leszek... gyógyszert kaptam, mézem, citromom, teám van... izzadni tudok, igaz sajna egyedül
Mielőbbi jobbulást kívánok.
Küldjél nekem is 1 bacit, vagy vírust.
Már unom az egész hetet.
Akkor hali és igyekezz megegészségesedni.
Küldjél nekem is 1 bacit, vagy vírust.
Már unom az egész hetet.
Akkor hali és igyekezz megegészségesedni.
Na emberek!
Kár volt előre örülnöm... 1 hét táppénz...
Kár volt előre örülnöm... 1 hét táppénz...
Jo reggelt mindenkinek.
Nem kell sietni a munka megvár, sőt meg is találja az embert.
Nem kell sietni a munka megvár, sőt meg is találja az embert.