Sziasztok! Gyulán masszőr férfi szívesen maszírozna hölgyet (akár csak erotikus masszázs szex nélkül is), akár párja jelenlétében is
Sziasztok. Szépvölgyire jön most pár?
Zala Vas Somogy Veszprém megyékből ismerkednék párral kedves intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok utazni tudok
Mst délben nagy farkú?
Ha valóban akkor nemcsak bp ad
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (tegnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:22
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Sziasztok!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Bp-en ma párhoz csatlakoznék!
Sziasztok. Jövő héten egész héten Nyíregyházán vagyok. Ez idő alatt szívesen ismerkednék találkoznék párral akik pasit keresnek. Én egy ápolt, igényes, kultúrált pasi vagyok. Várom megkereséseteket, érezzük jól magunkat.
Sziasztok!
Hétfő este szexparti Miskolcon!
Harmincas, magas, csinos hölgy örömére keresek pasikat! Nem levelezgetek, bemutatkozó.. lehetőleg képes levél, telefonszámmal.
Csak az jelentkezzen, akit nem zavar a többes és tud jönni!!
Köszönöm
Hétfő este szexparti Miskolcon!
Harmincas, magas, csinos hölgy örömére keresek pasikat! Nem levelezgetek, bemutatkozó.. lehetőleg képes levél, telefonszámmal.
Csak az jelentkezzen, akit nem zavar a többes és tud jönni!!
Köszönöm
Sziasztok 42 éves hetero pasi vagyok 21/6cm intim szívesen csatlakoznék parhoz a nő örömére csak az írjon aki komolyan gondolja köszi előre is Udv
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
É-Magyarország. Akár nap közben is
É-Magyarország. Akár nap közben is
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Viber, Google chatem van!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Viber, Google chatem van!
Miskolci párt várok lakásomba hétköznap délelőtt.
Sziasztok! Ma délután, este feleséget, barátnőt masszíroznék, kényeztetnék a párja előtt. Utazni tudok.
Zala Vas megye környékén párokhoz csatlakoznék heteró alapon
Lányokat, párok, ma délelőtt Budapest -Hatvan útvonal és környékén lenne kedve valakinek randizni egy 183/80, sportos 43 éves pasival?
Sziasztok!
(Ez egy válasz Potensfiatal2001 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 17:43
Párt keresek, akik szeretik a CUCKOLD-ot.
Rólam: Fiatal(2001) sportos pasi vagyok, nagy mérettel, sok fantáziával
Rólam: Fiatal(2001) sportos pasi vagyok, nagy mérettel, sok fantáziával
Sziasztok.
Párom örömeinek kielégítésére keresünk állandó szexpartnert. Diszkréció adott és elvárt, ez maradjon a mi kis titkunk.
Feltételek:
Ápolt, igényes, jóképü, potens pasit keresünk.
30-45közt.
17-20-as farokkal.
Tudj szenvedélyes és vad is lenni egyben.
Döntés képcsere és szimpátia alapján.
Amennyiben valakinek nem írunk vissza, előre is elnézést kérünk.
Párom örömeinek kielégítésére keresünk állandó szexpartnert. Diszkréció adott és elvárt, ez maradjon a mi kis titkunk.
Feltételek:
Ápolt, igényes, jóképü, potens pasit keresünk.
30-45közt.
17-20-as farokkal.
Tudj szenvedélyes és vad is lenni egyben.
Döntés képcsere és szimpátia alapján.
Amennyiben valakinek nem írunk vissza, előre is elnézést kérünk.