Sziasztok, Sopronbol pàr hölgy ismerkednek?
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok,ma délután Komárom környékén találkoznák valakivel.
Kazincbarcika környeken ma valaki nagymellü hölgytag örömére? Nagy himtag elöny
Pár vagy hölgy Jászberény ill környékén,?, beszállok
Sziasztok!
Hosszútávú barátságon alapuló kapcsolatra keresek egy kedves párt. 39 éves sportos srác vagyok, hármasban tapasztalt. Kérem csak olyan írjon aki komolyan is gondolja!
Szép napot mindenkinek!
Hosszútávú barátságon alapuló kapcsolatra keresek egy kedves párt. 39 éves sportos srác vagyok, hármasban tapasztalt. Kérem csak olyan írjon aki komolyan is gondolja!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok.
Egy olyan pár társaságát keresném akik orálisan kényeztetnének együtt ! Enyhe bi hajlamú , ápolt, diszkrét férfi vagyok
Egy olyan pár társaságát keresném akik orálisan kényeztetnének együtt ! Enyhe bi hajlamú , ápolt, diszkrét férfi vagyok
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Sziasztok! Egri pasi vagyok, házibarát lennék ..
Sziasztok! Cuckold, hármas szex rengeteg párt izgat de sokaknak csak a fantáziájukban marad, mert nehéz találni megbízható partnert. Ha ilyen partnerre vágytok bátran írjatok nekem. Szegedi inteligens, nem tolakodó, diszkrét, ápolt férfi vagyok. Nagyon jól megy a francia nyelv és a hosszantartó kitartó szex is. Szegedi vagy környéki pár jelentkezését várom privát üzenetben. Ui: Köszönöm az Egri, BPi stb pároknak hogy csatlakozhatnák szexjátékukhoz de Szeged és környéki párthoz csatlakoznák akár rendszeres szexjátékokra.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…
Moto
Sziasztok! Budapesti és környéki hölgyeket, párokat keresek hosszú, kemény dugásra. Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Sziasztok,
Csütörtök estére keresek találkozni merő szexéhes párt, helyem Budapest közelében van.
Csütörtök estére keresek találkozni merő szexéhes párt, helyem Budapest közelében van.
Üdv
Ma este a XXII.kerületi Szobor parknál leszek.Az a terv hogy kicsit játszok magammal,de hölgy vagy esetleg pár hölgy tagja csatlakozhat.Ha valakit érdekel privátban egyeztessünk.
Szép napot mindenkinek
Ma este a XXII.kerületi Szobor parknál leszek.Az a terv hogy kicsit játszok magammal,de hölgy vagy esetleg pár hölgy tagja csatlakozhat.Ha valakit érdekel privátban egyeztessünk.
Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Sziasztok .pénteken, szombaton a balaton közepén minden lehet, semmi sem kötelező
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok, holnap délutánra keresnék nőt,párt Komárom környékén.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Nyíregyházi pár? A hölgy örömére csak! Helyem lenne.