Kellemes estét! Szépvölgyin vagy Pesten,pár/ hölgy kb.fél 10-től? Két potens pasi...
Szerencs közelében hölgyet párt fogadok diszkret csendes környezetben.Sarmos ápolt pasi vagyok kellemes mérettel
22cm + jó vastag + 5-6 menet ?
Írj rám és atelheted! Párokat vagy nőket keresek
Hetero alapon
30 éves srác vagyok, kék szem barna haj
Írj rám és atelheted! Párokat vagy nőket keresek
Hetero alapon
30 éves srác vagyok, kék szem barna haj
Manökenek kíméljenek ?
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (ma 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:45

Sziasztok.
Màjus11-18közt fogadnèk kedves hàzaspàrt.
Àpolt,igènyes fèrfi vagyok extra kitartó ,nagy farokkal . 22-23cm. Szívesen eltöltenèk egy kellemes estèt kedves etro hàzaspàrral. Manökenek kimèljenek.
Àpolt,igènyes fèrfi vagyok extra kitartó ,nagy farokkal . 22-23cm. Szívesen eltöltenèk egy kellemes estèt kedves etro hàzaspàrral. Manökenek kimèljenek.
Pasi ma este párhoz csatlakozni Salgótarján környéke ?
Hahó!
Az ünnepek alatt esetleg pár akik pasit szeretnének?
Pécs környéke
Az ünnepek alatt esetleg pár akik pasit szeretnének?
Pécs környéke
Sziasztok!
Ma este keresek hölgyet esetleg párt ahol csatlakozhatnék, budapesten Pest megyében!
Ma este keresek hölgyet esetleg párt ahol csatlakozhatnék, budapesten Pest megyében!
Sziasztok.
Sziasztok!
Ma estére keresek párt ahol csatlakozhatnék a hölgy örömére bpn, Pest megyében! Utazni tudok!
Sziasztok!
Ma estére keresek párt ahol csatlakozhatnék a hölgy örömére bpn, Pest megyében! Utazni tudok!
Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük aki írt, hihetetlen mennyiségű levelet kaptunk, és úgy néz ki, hogy meg is találtuk akit kerestünk a mai napra.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk! (Ez egy válasz hazaspar üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:43
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk! (Ez egy válasz hazaspar üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére keresnénk egy harmincas srácot cuckoldra.
Pesten tudunk fogadni.
Privát üzenetben jelentkezz!
Pesten tudunk fogadni.
Ma este pár esetleg akihez lehetne csatlakozni nagy mérettel?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma estére keresnénk egy harmincas srácot cuckoldra.
Pesten tudunk fogadni.
Pesten tudunk fogadni.
Holnap reggelre, délelőttre keresnèk, lányt , párt akit nem zavar ha a haját a farkamra csavarva sminkelfolyosan szopathatom, míg a párja megkötve nézi. Én 183/80, sportos, kemény farkú 44 éves hetero pasi vagyok. Tomi
Sziasztok. Ma estére keresünk kettő jó fej pasit kellemes éjszaka eltöltésére. Kizárólag heteró alapon és 42-év felett.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…////////………. Csak a közelből !!!!!!!
Sziasztok! Van itt olyan pár akit lehet nézni szeretkezés közben? Mezőkövesd kőrnyéke!
Adatlap alapján ismerkednénk.
Sziasztok. Egy 29 éves és egy 45 éves párhoz csatlakozna.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....