Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Miskolcon tudok fogadni párt hármas együttlétre
Sziasztok,szombat dèlutánra keresnènk egy 40- körüli fèrfit harmadiknak a hölgy örömère Budapesten... Csak olyan irjon aki franko es el is jön ovodásokra igèrgetökre nincs szükség
Sziasztok! Ma délelőtt lenne fiatal pár aki meglátogatna egy kis kalandra? Helyem van a XX kerületben. Sziasztok!
Sziasztok! 26 éves ápolt, intelligens férfi vagyok, szívesen csatlakoznèk párokhoz Szeged környékén.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Sziasztok.
Gangbangot kedvelő pasikat keresünk szombat estère Bonyhádra
Gangbangot kedvelő pasikat keresünk szombat estère Bonyhádra
Feleseget kényeztetnek "hasznalnek" a ferje elott (cuckold) vannak e erre nyitott párok itt? Hely kelelne utazni tudnek!
Sportos 40 es pasi extra mérettel ismerkedne sportos hölgyek párok érdekelnek hetero alapon 12 ker búvóhely
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok. Szép estét. Kedden vagy szerdán olyan párral ismerkednék, találkoznék akik pasit keresnek harmadiknak. Ha esetleg ismerkedni, találkozni van kedvetek kérlek levelet irjatok. Én egy ápolt, igényes pasi vagyok.
Szegedi diszkrét ápolt, szexben kitartó pasi vagyok. Szegedi párhoz csatlakoznák hármas vagy cuckold szexre. Privátba írjatok!
Sziasztok. Miskolc környékén párhoz csatlakoznék hetero alapon átlagos mérettel. Utazni tudok.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!