Budapesten pár mostanában, vagy hétvégén?
Jófej, kulturált párral találkoznék ma este, vagy szombaton (Szolnok-Kecskemét) egy kellemes hármas (akár kötetlen ismerkedés) erejéig. Ápolt, fiatalos, 45 éves ffi vagyok. Szép estét mindenkinek!
Miskolci aki fogadni tud
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék
nagy mérettel keresek
Sziasztok! Fiatal, nagy intimmel rendelkezo igenyes pasi parhoz csatlakozna. Leginkabb Dunantul, de utazas sem gond. Reszletek privatban.
csajomról vkit érdekelnek privát képek?
Sziasztok!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Írjatok nekem bátran!
Ma napközben kalandoznek hölgyel v párral.bp .hely ok 3 ker.
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 35-50 ! Győr és Mosonmagyaróvárkörnyékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem tudsz válaszolni !!
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem tudsz válaszolni !!
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten…
sziasztok! szép napot! ma estére, vagy holnap estére lányok-nők-hölgyek-házaspárok? szabolcs megye, nyiregy- újfehértó és környékéröl? irj privátban,
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Párhoz szívesen beszállnék minden jóra! Hely ok 11. kerület.
Sziasztok!
Írjatok nekem bátran!
Írjatok nekem bátran!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
45 éves korig keresünk hetero, nem dohányzó férfit. Baranya, Somogy, Tolna megyéből. Rendszeresen, késő este.