Sziasztok! Péntek estére keresünk max. 30 éves férfit Balatonfüreden hármashoz.
Péntek szombatra párokhoz csatlakoznèk vagy hölgy partnert keresnèk minden jóra. Privátban várom a megkereséseket. Köszönöm szépen
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok.
Van házaspár, akik fiatal pasit fogadnának Pest megyében.
Nagy cici előny, házibuliban is benne vagyok...
Van házaspár, akik fiatal pasit fogadnának Pest megyében.
Nagy cici előny, házibuliban is benne vagyok...
Keresem azt a Székesfehérvári párt akivel eggy péntek este szexeltem Gárdonyba.Nagyonn kedves pàr voltatok jól kinyaltam a punciját a hőlgy nek ,a szúnyogok pedig összecsíptek.vonattal jöttünk haza ,én Pest felé ti meg màsik felé.Irjatok itt hogy talàlkozzunk .Kiràly este volt
Keresem azt a Székesfehérvári párt akivel eggy péntek este szexeltem Gárdonyba.Nagyonn kedves pàr voltatok jól kinyaltam a punciját a hőlgy nek ,a szúnyogok pedig összecsíptek.vonattal jöttünk haza ,én Pest felé ti meg màsik felé.Irjatok itt hogy talàlkozzunk .Kiràly este volt
Sziasztok holnap vagy szombat estére keresünk fiatal pasit harmadoknak hetero alapon
Sziasztok !
Péntek estére keresek Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet !
Lehetőleg olyat ahol a hölgy szereti az átlagnál nagyobb méretet.
Péntek estére keresek Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet !
Lehetőleg olyat ahol a hölgy szereti az átlagnál nagyobb méretet.
Sziasztok!
Még utoljára megpróbálkozom, hátha…
Keresnénk harmadiknak egy fiatal férfit, nagyobb mérettel rendelkezőt. CSAK 30 éves kor alatt keresünk, e felett kérlek ne is írj
Olyan partnert keresnénk, aki hosszabb távban gondolkozik, DE megelégszik a havi 1-2 találkozással. Ha esetleg eme rövid leírásban magadra ismertél, kérlek írj privát üzenetet, ott megbeszéljük a többit
Még utoljára megpróbálkozom, hátha…
Keresnénk harmadiknak egy fiatal férfit, nagyobb mérettel rendelkezőt. CSAK 30 éves kor alatt keresünk, e felett kérlek ne is írj
Olyan partnert keresnénk, aki hosszabb távban gondolkozik, DE megelégszik a havi 1-2 találkozással. Ha esetleg eme rövid leírásban magadra ismertél, kérlek írj privát üzenetet, ott megbeszéljük a többit
sziasztok elojatekként erotikus masszirozast kedvelo párokkal ismerkednekl. hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Párt keresek harmasra. Bármiben benne vagyok.
Ma estére keresem partneremet/partnereimet Budapesten a Nyugatinál. Hely van. Lszi privátban jelezz. Köszönöm
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma este Budapesten párokhoz csatlakoznék kukkolóként, szimpátia esetén be is szállok.
Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Budapesten lakom, utazni tudok.
Viber, Whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Budapesten lakom, utazni tudok.
Viber, Whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80