Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok.
Szivessen ismerkednék egy kedves párral.
Az sem baj ha bixszexek vagytok.
Szivessen ismerkednék egy kedves párral.
Az sem baj ha bixszexek vagytok.
Sziasztok. Keszthely, Hévíz környékén pár ma este aki ismerkedne, kalandozna? Ápolt, igényes pasi vagyok.
Sziasztok!
Péntek estére keresek Budapesten nőt ,illetve heteró alapon párt !
Megbízható, nagy cerkával rendelkezem .
Sziasztok! 48éves csinos hölgy 50éves pasi keres megfelelő partnert hosszabb távra. Lehetőleg fotóval lévők írjanak majd. Köszönjük
Barby/Csaba
Barby/Csaba
Sziasztok!Párral ismerkednék tartós vagy alkalmi kapcsolatra
Sziasztok! Ma este valaki Pesten tud párt fogadni?
Vékony nőt keresek! 18+ Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Párt fogadnék ma extrém helyen,késő délután!BP.!
Párt fogadnék ma extrém helyen,késő délután!BP.!
Napközben is találkoznék párral vagy hölggyel, akár nálam is vagy tudok utazni. Érdekel a cuckold és minden izgalmas játék, vágyaink megélése. Igényes vagyok, kedves, normális valamennyire tapasztalt
Hétvégére keresek programot Zala és környező megyékből.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Március 29. szombat estère Egerben keresnènk egy helyes intelligens igènyes ápolt srácot, aki 5.- kènt csatlakozna hozzánk. Mindketten igènyes jó megjelenèsű pár vagyunk. Privát üzeneteket várunk. Üdv!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Csepel pár vagy környékről ?
Sziasztok! Idősebb és normális Párral ismerkednék!! Barátkozás és hosszabb távra házibarát a cél!!!!
Sziasztok!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma kora este!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma kora este!BP.!