Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Zala megyei erett ápolt házaspárt szopatnek csak értelmes találkozni akaró pár erdekel apoltsag diszkrecio fontos
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Sziasztok!
Miskolcon keresnék ma éjszakára párt, aki szeretné hogy együtt kényeztessük a hölgyet mindenki örömére.
Miskolcon keresnék ma éjszakára párt, aki szeretné hogy együtt kényeztessük a hölgyet mindenki örömére.
Párt keresek, Budaörsön hely, autó van Nagy ágyamban ismerkednék ma este, minden megoldás érdekelhet
Sziasztok!
Tapasztalt 40es pasi vagyok, párhoz beszállnék.
Rajtatok múlik, mit szeretnétek, benne vagyok bármiben.
Hely megoldható.
Pest megye
Privát üzenetet küldjetek, légyszi
Tapasztalt 40es pasi vagyok, párhoz beszállnék.
Rajtatok múlik, mit szeretnétek, benne vagyok bármiben.
Hely megoldható.
Pest megye
Privát üzenetet küldjetek, légyszi
Sziasztok! Értelmes, igényes srácként keresem párok társaságát. Budapesten helyem van, az adatlapom pedig kitöltött. Ha érdekes lehetek, írjatok nyugodtan.
Sziasztok. Szép Estét. Hellyel rendelkező két Pasi, aki imád adni és szeretnénk igazi jo hosszas..... Van ott olyan Holy vagy pár stb?? Az irjon aki tényleg talalkozna is. Helyileg Érden es környékén.
Budapesten maszíroznék párokat , hölgyeket, esetleg pasikat is
Sziasztok!Alkalmi párként fiatal ( 18-23) vékony nagy farkú pasit keresünk szombat du -ra! email címet adok,ahol lehet beszélni.képet kérni a csajtól!
Fiatal 28 éves fiúként szívesen kukkolnék párt ma este!
Elhanyagolt férj titkos párt keres hosszú távon. Feleség örömére és minden másban is szívesen segítek.
Sziasztok!
Dél pesti régióból ismerkednék fiuval, lánnyal egyaránt. Szép álpolt farkam van, szexben minden szeretek adni, és kapni egyaránt.
Ápolt, jó megjelenésű férfi vagyok, érdekel kaland nálad, szabadban, autóban, nyilvános helyen.
Ha felkeltetten az érdeklődésed butasanya1 skype név, vagy itt az oldalon írj bátran.
Dél pesti régióból ismerkednék fiuval, lánnyal egyaránt. Szép álpolt farkam van, szexben minden szeretek adni, és kapni egyaránt.
Ápolt, jó megjelenésű férfi vagyok, érdekel kaland nálad, szabadban, autóban, nyilvános helyen.
Ha felkeltetten az érdeklődésed butasanya1 skype név, vagy itt az oldalon írj bátran.
Sziasztok,
Szép napot
Szép napot
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Cuckold témában párral ismerkednék.
Ápolt 40es pasi vagyok!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Extra jó , izmos , méretes pasit keresünk ! Nagyon finom punci kényeztetésére .
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr