Valóban nagyméretű, 28-48 év közti pasit keresünk, 3-asra cuckoldra, napközben, 1-2 órára, olyat aki vagy tud utazni, vagy meg tudja a helyet oldani a közelünkben. Eseteg 2-4 pasit akik voltak már ilyenben, de őket csak hellyel.
50 éves bi pasiként.Párral ismerkednék irj privátba
Sziasztok
Ma este. 22:00 után szabad vagyok. Aki gondolja és lenne kedve huncutkodni/ játszadozni (természetesen hetero alapon hölgyek örömére ) keressen bizalommal és persze 100% bizalommal és diszkréció val !!!
Helyem van ! Jönni menni is tudok !! És miénk lehet az éjszaka !!! Írj privátba valami elérhetőséget és fel veszünk a kapcsolatot !
Szép napot !!
Ma este. 22:00 után szabad vagyok. Aki gondolja és lenne kedve huncutkodni/ játszadozni (természetesen hetero alapon hölgyek örömére ) keressen bizalommal és persze 100% bizalommal és diszkréció val !!!
Helyem van ! Jönni menni is tudok !! És miénk lehet az éjszaka !!! Írj privátba valami elérhetőséget és fel veszünk a kapcsolatot !
Szép napot !!
Szia! 22 éves barátnőmmel érdekelne a dolog instán írj kérlek k.felix1992
(Ez egy válasz Kaath üzenetére (tegnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:10
Cuckoldra keresek párokat, nagyméretű, határozott srácként. Dunaújvárosban tudok fogadni, megbeszélés alapján bármikor.
Remelem sikerrel jartok,es meg is orokititek
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (tegnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:58
PÉCSEN! Keresünk holnapra (szombat estére) fiatal! izmos! nagyobb/közepes mérettel férfit, fiatal feleségem kielégítésére. Helyünk van, én kukkolnék csak, alkalom adtán beszállnék. Csak a kiírt kritériumokkal keresünk!
PÉCSEN! Keresünk holnapra (szombat estére) fiatal! izmos! nagyobb/közepes mérettel férfit, fiatal feleségem kielégítésére. Helyünk van, én kukkolnék csak, alkalom adtán beszállnék. Csak a kiírt kritériumokkal keresünk!
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). részletek privátband
Szexmentes masszázsra keresünk hellyel rendelkező pasit,lehetőleg Budapesten. Keresünk jakuzzival vagy szaunával rendelkezőt is
Sziasztok.
Keresek olyan párt akik hosszabb távra keresek 3.nak férfit.
29 éves és egyedülálló vagyok.
Keresek olyan párt akik hosszabb távra keresek 3.nak férfit.
29 éves és egyedülálló vagyok.
Sziasztok! Párokkal ismerkednék!
Sziasztok, párokkal ismerkednék cuckold céljából, de csak igazi cuckold érdekel, ahol a pár férfi tagja arra élvez, hogy kielégítem a hölgyet. Ha tovább is mennétek az csak extra. A férfi tag nyalogathajta a golyóimat miközben a párja a vastag farkamon lovagol, vagy nyalhatja a punciját 69-ben, miközben hátulról keményen döngetem… privát üzenetet írj. Tamás
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Ma esti kalandra hölgyet párt keresnék.
Tatabánya környékén töltöm az estét kamionnal, olyan partnert keresek akit ez vonz.
Vagy párt akit csak néznék miközben játszanak!
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Tatabánya környékén töltöm az estét kamionnal, olyan partnert keresek akit ez vonz.
Vagy párt akit csak néznék miközben játszanak!
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Sziasztok!
Holnap délutánra keresnénk Kecskeméten találkozni akaró és merő, többesben tapasztalt férfi partnert hármas találkozóhoz, melyben hölgy partnerem többes vágyait ki tudnánk elégíteni..
Holnap délutánra keresnénk Kecskeméten találkozni akaró és merő, többesben tapasztalt férfi partnert hármas találkozóhoz, melyben hölgy partnerem többes vágyait ki tudnánk elégíteni..
Sziasztok! Pasiként beszálnék párhoz a hőlgy őrőmère hetero alapon!!tolnamegye baranya!
Cuckoldra keresek párokat, nagyméretű, határozott srácként. Dunaújvárosban tudok fogadni, megbeszélés alapján bármikor.
Sziasztok!
Péntek vagy szombat estére férfit fogadnánk heteró alapon üzenet csak privátba.
Péntek vagy szombat estére férfit fogadnánk heteró alapon üzenet csak privátba.
Sziasztok! Budapesten mostanában pár?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok !
Jövőhét szerdára (2025.02.05.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét szerdára (2025.02.05.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !