Nyiregyhazan keresunk hellyel rendelkezo bisex ferfit. Atlagos egyszeru par vagyunk. Ma este ha lehet. Privatban irj es csak bisex ferfi.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Péntek és Szombat este párral ismerkednék Debrecenben.
sziasztok . Hosszú hétvégére és hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Sziasztok! Párt, vagy nőt keresnék, aki szereti az extra nagy intimet (22/6cm), magas, sportos fiatal srác vagyok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne? akár a hosszú hétvégére programnak...
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok. Heves megyei párhoz csatlakoznék.
Nyiregyhazan igényes 196cm pasi ismerkedne
.
.
Nagy intim mérettel párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Leginkább BP és Pest megye környéke.
Leginkább BP és Pest megye környéke.
Sziasztok!Péntek estémet Debrecenben töltöm,párral ismerkednék.cuckold hármas,hetero alapon
Sziasztok!
(Ez egy válasz ormanyos69 üzenetére (2022. 03. 08. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 14:42
Hetvegere (03.13.vasarnap delutanra es estere)keresunk esztergomi talakozasra oralcentrikus passziv ferfi partnert akit a holgy kedvere hasznalhat lehetoleg tobbszor.Cuckold,facesitting es harmas szex.Lehetsz biszex vagy kezdo is.(Parok is szoba johetnek,velunk elozetesen egyeztetunk a "programrol" es az elkepzelesekrol.)Tovabbi infok az adatlapunkon,reszletek levelezesben.Csak a lehetseges jeloltekkel vesszuk fel a kapcsolatot.
Koszonjuk.
Koszonjuk.
Sziasztok!intelligens jokepu sportos ffit keresunk csinos -féleség számára!30-35!fotot tudjal kuldeni emailre a szimpatia miatt!esetleg part hpart!szabolcs megye előny!
sziasztok . Hosszú hétvégére és hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.