Miskolci lakasomba várok párokat ma délelőtti órákban
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Helló! Hölgyek, párok, akik nagy méretű pasit keresnek? Hetero alapon.
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Írtam
(Ez egy válasz Angi-Attila üzenetére (2023. 03. 08. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 08. szerda 20:22
Pasit keresünk a lány örömére Vagy szex házibuli is érdekelne
Pesten vagy Pest megyében , házaspár vagy párocska házibarátja lennék ! Akár 1-vagy több alkalomra is ! Helyem is van,de házhoz is mennék ! Szívesen maszíroznám szex elött a feleséget ! De ki is nyalnám a tele élvezett punciát !
sziasztok.
Párt keresek hölgy örömére.
Nagy cici előny, 40 es korosztályt kedvelem.
(27F) , Pest megye, Budapest.
Privát üzenetet várok.
Párt keresek hölgy örömére.
Nagy cici előny, 40 es korosztályt kedvelem.
(27F) , Pest megye, Budapest.
Privát üzenetet várok.
sziasztok 7 végente raéro párt keresnek---
sziasztok olyan pár van-e itt ahol a ferjet izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? (cuckold) Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei biszex férfitagú párhoz csatlakoznék. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok!
Cuckold szexre keresnénk férfit, aki párosunk hölgy tagjával jól el lenne smile , férfi tagunk csak nézné.
Ami érdekelne minket: légy igényes, max. 35 éves, lehetőleg pesti, nézz ki jól.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk
Cuckold szexre keresnénk férfit, aki párosunk hölgy tagjával jól el lenne smile , férfi tagunk csak nézné.
Ami érdekelne minket: légy igényes, max. 35 éves, lehetőleg pesti, nézz ki jól.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 28 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok!
Biszex párnak lennék a játszó társa
Helyem sajnos nincs, és jó lenne a környékemről képeim videóim vannak fent!
Biszex párnak lennék a játszó társa
Helyem sajnos nincs, és jó lenne a környékemről képeim videóim vannak fent!
196cm magas igényes teljesen szőrtelen Potens pasi ismerkedne.
NYIREGYHÁZÁN , helyem van.
NYIREGYHÁZÁN , helyem van.
Csini párok nálam Pesten?
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
sziasztok, budapesten keresek ma estére vagy akár késöbbre is partnert, aki szeretne egy fiatal sráccal együtt lenni. tudjátok mit mondanak a vékony pasikról? 18-as méret
Pasit keresünk a lány örömére Vagy szex házibuli is érdekelne