Azaz holnap délután fél öt
Sziasztok. Belevaló,vagány pasit keresünk,de csak olyant aki ma fél öttöl ráér,és nem riad vissza a csajozástol.
Sziasztok. Bonyhádon vagyok egy Panzióban esetleg ma este a környékről pár vagy hőlgy? Utazni de fogadni is tudok. Privát üzenet...
Sziasztok.
Hétvégére keresek egy fiatal pasit,hogy ketten kényeztethessünk egy 20 éves csinos nőt. Helyileg gyöngyösön lenne a találka
Hétvégére keresek egy fiatal pasit,hogy ketten kényeztethessünk egy 20 éves csinos nőt. Helyileg gyöngyösön lenne a találka
Kecskemét környékén keresek duci ( lehet extra duci) hölgyet vagy párt ahol a hölgy duci. Plussz ha ha nagy csikló, spriccelés, Faust . Szép napot
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Pesten fogadnék ma este párt klímás otthonomban.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Feleseget használnék a férje elott (cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Írtam privárban
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 08. 22. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma estére hölgy vagy pár akit lehetne kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk??Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok!
Zoli
Ma estére hölgy vagy pár akit lehetne kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk??Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok!
Zoli
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
Sziasztok!
Ma este unatkozò, kikapcsolòdàsra vàgyò làny/pàr Budapesten?
Masszàzs ès aztàn szòrakozàs?
Helyem van a belvàrosban.
Ma este unatkozò, kikapcsolòdàsra vàgyò làny/pàr Budapesten?
Masszàzs ès aztàn szòrakozàs?
Helyem van a belvàrosban.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szombat este Miskolc és környékén vállalok feleségkényeztetést... Garanciával
Sziasztok! Szept. 2-án Fehérváron valaki?
Sziasztok!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!
NEM MINDENKIVEL MINDENÁRON TIPUS VAGYOK!!
Szép napot!!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!
NEM MINDENKIVEL MINDENÁRON TIPUS VAGYOK!!
Szép napot!!
Itt volnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4709683)
2023. 08. 23. szerda 06:01
Sziasztok!
Kimondottan csak vastag intim méretű férfit keresünk.
Kimondottan csak vastag intim méretű férfit keresünk.