Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként ismerkednék párral vagy hölgyel.Komolyan gondolom.
Sziasztok. 45éves, egyedülálló pasi vagyok. Keresek egy párt, ahol házibarát lehetek vagy részt vehetek a hölgy örömének fokozásában! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke.
Sziasztok! Marcali-Keszthely-Hévíz-Zalaegerszeg környezetében csatlakoznék párhoz, vagy akár többes bulihoz. Utazni tudok, várom a lehetőségeket
Gödöllőn és környéken párok ?Sportos kan keres !Privi
Sziasztok! Ezen a hétvégén szívesen csatlakoznék 3.-nak párokhoz a hölgy örömére. Kecskemét és környéke előnyben. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok. Ma éjjszakára pasit fogadnánk az adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok. Délután vagy este párhoz csatlakoznák. Győr és környékén.
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!……—-//////
Üdv!
50/192/93, nem független, diplomás ápolt tolna megyei férfi vagyok. Diszkréció mellett keresek egy ápolt, lehetőleg napközben ráerő párt. Hetero alapon a hölgy örömére csatlakoznék!
50/192/93, nem független, diplomás ápolt tolna megyei férfi vagyok. Diszkréció mellett keresek egy ápolt, lehetőleg napközben ráerő párt. Hetero alapon a hölgy örömére csatlakoznék!
Sziasztok! Jövő héten hétvégén szívesen találkoznék egy párral egy kis ismerkedésre és kalandra. Ezen a hétvégén leszek Magyarországon ezért csak ebben az időpontban keresgélnék. Fiatal, értelmes, korrekt és jóképű pasi vagyok. Ha lenne kedvetek a következő hétvégét kihasználni és kiélvezni akkor nyugodtan keressetek! Győr és 100 km-es távolságában keresgélek, szívesen utazok ezen a távon belül.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Sziasztok! Van olyan pár Budapesten, aki pasit keres harmadiknak ma este? Ha igen, irjatok üzenetet, köszi!
Jo estét hölgyek/urak.
27.én most szombaton ( holnap) nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, zene, jó hangulat, stb..
Ismerkedésre szuper hely.
Még akármi is lehet, élvezzük a napot és egymást.
Én ott leszek, gyertek ti is. Hogy kellemes napunk legyen
27.én most szombaton ( holnap) nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, zene, jó hangulat, stb..
Ismerkedésre szuper hely.
Még akármi is lehet, élvezzük a napot és egymást.
Én ott leszek, gyertek ti is. Hogy kellemes napunk legyen
Ma késő esti feleségdugáshoz/bukkakepartyhoz ketesünk egy,esetleg két ápolt magyméretű pasit.
Téged keresünk ha:
Szereted a telt nőket
Legalább 20 cm körüli az intim méreted
Nem dohányzol
Ápolt vagy
Ráérsz ma este 23 óra után
Tudsz utazni. Érden lakunk.
Téged keresünk ha:
Szereted a telt nőket
Legalább 20 cm körüli az intim méreted
Nem dohányzol
Ápolt vagy
Ráérsz ma este 23 óra után
Tudsz utazni. Érden lakunk.
Sziasztok ! Szekszárdi párhoz házaspárhoz csatlakoznék harmadiknak diszkréten a hölgy kellemes kényeztetéséhez örömére ápolt mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb vastagabb mérettel. Üzenetet privát várok .
Sziasztok
Szombaton vagy vasárnap mennénk Glory-ba párommal. Pasikat keresünk. Nem egész estére, csak szomszéd kabinba párom az átlagnál nagyobb méretet preferálja. Kérlek tudjunk váltani pár mondatot üzenetben úgy, hogy ne kelljen külön fordítóhoz fordulni. köszi
Szombaton vagy vasárnap mennénk Glory-ba párommal. Pasikat keresünk. Nem egész estére, csak szomszéd kabinba párom az átlagnál nagyobb méretet preferálja. Kérlek tudjunk váltani pár mondatot üzenetben úgy, hogy ne kelljen külön fordítóhoz fordulni. köszi
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápá
Sziasztok! Ma délután és este Dunaújváros, Székesfehérvár környékén keresem partnerem, partnereim! Szenvedélyes, jó méretű, potens férfi vagyok!