Sziasztok,
Ma este találkoznék szexre vágyó nővel vagy párral. Hely Budapest közelében van, de utazni is tudok. Diszkréció, ápoltság alap és elvárt. Privát üzeneteket nézem csak.
Ma este találkoznék szexre vágyó nővel vagy párral. Hely Budapest közelében van, de utazni is tudok. Diszkréció, ápoltság alap és elvárt. Privát üzeneteket nézem csak.
Sziasztok
Írok privátban… (Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Írok privátban… (Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 07:42
Bisex pasit keresünk most hétvégére.csak aki talizni is mer.Kövér,roma,kis méret ne irjon
Bisex pasit keresünk most hétvégére.csak aki talizni is mer.Kövér,roma,kis méret ne irjon
Sziasztok !
Méretes , izmos macsó pasit keresünk . Ha valóban nagyon jó pasi vagy , mások szerint is ! Csak akkor írj .
Méretes , izmos macsó pasit keresünk . Ha valóban nagyon jó pasi vagy , mások szerint is ! Csak akkor írj .
Horvátországban vagyok az Isztrián…
Szívesen beszállnék harmasra párhoz. Nagyméretű helyes pasi vagyok.
Írjatok mailt, valaszolok.
Tamas
Szívesen beszállnék harmasra párhoz. Nagyméretű helyes pasi vagyok.
Írjatok mailt, valaszolok.
Tamas
Hali!
Ha még aktuàlis lesz hétvégén egy gasonló éjszaka ,és kölcsönösen van szímpàtia és kémia mehet egész éjjel az after... (Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még aktuàlis lesz hétvégén egy gasonló éjszaka ,és kölcsönösen van szímpàtia és kémia mehet egész éjjel az after... (Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 23:44
Keresünk most s.o.s pasit 3mashoz nagy mérettel 45 év alatt! Ne légy roma ! Gumit nem szeretjük! Most alkalmas a találka ! Szeretjük a dupla farok a punciban , punciba élvezést bulizos pár vagyunk ennek tudatában írj
De kár h már ittam
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 23:44
Keresünk most s.o.s pasit 3mashoz nagy mérettel 45 év alatt! Ne légy roma ! Gumit nem szeretjük! Most alkalmas a találka ! Szeretjük a dupla farok a punciban , punciba élvezést bulizos pár vagyunk ennek tudatában írj
Sziasztok!
Holnap estére keresek párt Bp, Érd vagy ezek vonzáskörzetében. Kb. 5-től szabad vagyok. 18/4 potens intimmel.
Holnap estére keresek párt Bp, Érd vagy ezek vonzáskörzetében. Kb. 5-től szabad vagyok. 18/4 potens intimmel.
Sziasztok!
Holnap, csütörtök reggel, délelőtt kemény szexre keresem nő vagy pár partnerem Budapesten. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Holnap (csütörtök) estére keresek nőt, párt, Bernece-Rétság-Nógrád környékén. Infók az adatlapon.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Szia!
Elvileg szóló vagy,akkor mi ez a többes szám? Van hölgy partnered? (Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2024. 08. 14. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Elvileg szóló vagy,akkor mi ez a többes szám? Van hölgy partnered? (Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2024. 08. 14. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 15:28
Sziasztok! Ma estére keresünk egy Bp.-i férfit, aki tudna fogadni minket egy laza estére!
Csütörtök este kalandoznánk budapesten párral vagy szimpi nagyon ápolt pasival akinek helye is van
Sziasztok! Békéscsabán párhoz, lányhoz csatlakoznék....
Ma este Budapesten esetleg 50+ vastag farkú férfi???
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ja és nem léteznek.....
(Ez egy válasz Curiosum üzenetére (2024. 08. 14. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 14:37
Házaspárt keresek, melynek egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek.. )
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek.. )
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!
Sziasztok csütörtök,.Péntekre és szombatra kersek hölgyet,párt, barátnőket, erotikus masszázs, intim masszázs, nudizást kedvelőket a Balaton közepére