Szia!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!!!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!!!
Holnap este plusz két pasit keresünk.
De, lehet.
(Ez egy válasz fantazia11 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnapi nap nem lenne jó?
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Micsoda popsi van ott
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 10:44
Sziasztok ! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek
Hát akinek nem állt fel egy ilyen nőre .....ott vannak bajok
(Ez egy válasz childfreetime üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 06:25
Sziasztok! Péntek estére keresnénk egy normális kinézetű, normál méretekkel (nagyobb lehet) rendelkező, 30-40 év körüli pasit. Legyél intelligens, tudj írni helyesen és persze bírd is. Volt, akinek fel se állt, vagy alig, vagy gyorsan elment… kamusok ne is írjanak, mert úgy is van egy szűrűnk, amin át kell menni mielőtt egyáltalán arcos képet kérnénk, küldenénk. Előnyt élvez: sötét haj, sötét szem, magasság, szép farok!
Azon a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
péntek estére keresek párt,győr mellett lakom,helyem lenne,ötvenes pasi vagyok!
Hello, parhoz csatlakoznek !
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Vasárnap pasival ismerkednénk. Utazni, fogadni is tudunk.
Helloo
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Sziasztok! Én szivesen csatlakoznék?’
(Ez egy válasz childfreetime üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 06:25
Sziasztok! Péntek estére keresnénk egy normális kinézetű, normál méretekkel (nagyobb lehet) rendelkező, 30-40 év körüli pasit. Legyél intelligens, tudj írni helyesen és persze bírd is. Volt, akinek fel se állt, vagy alig, vagy gyorsan elment… kamusok ne is írjanak, mert úgy is van egy szűrűnk, amin át kell menni mielőtt egyáltalán arcos képet kérnénk, küldenénk. Előnyt élvez: sötét haj, sötét szem, magasság, szép farok!
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok ! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek
Nagy méretü ffi ma délben?
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz pasikaerdbp üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:28
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
sziasztok
szívesen részt vennék valami kellemes programon ha hétvégén egy kellemes hölggyel vagy (házas)párral aminek a vége ha ugy alakul egy kiadós szex is lehet 30 éves tényleg sportos extra méretű igényes hetero srác vagyok
írjatok rám bátran elképzeléssel
szívesen részt vennék valami kellemes programon ha hétvégén egy kellemes hölggyel vagy (házas)párral aminek a vége ha ugy alakul egy kiadós szex is lehet 30 éves tényleg sportos extra méretű igényes hetero srác vagyok
írjatok rám bátran elképzeléssel
Sziasztok, csinos szexy magas páromnak keresnék , legalább 180cm magas "nagyfarkú" pasit Budapest vonzáskörzetéből e hét péntek vagy szombat estére. Ha nem tudunk viberen kommunikálni-képet cserélni akkor nem egymást keressük!
Ha idő milliomosként csak masztizol a gép előtt ,vagy csak az utolsó percben mégsem érsz rá akkor se keress!!
Megértést köszönjük a "real" párok nevében
Ha idő milliomosként csak masztizol a gép előtt ,vagy csak az utolsó percben mégsem érsz rá akkor se keress!!
Megértést köszönjük a "real" párok nevében