Szép napot!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk komoly partnert. Csak a közelben keresünk pasit!Borsod pár vagyunk.Sok sikert mindenkinek
Nyíregyházán ma éjje csatlakoznék lányhoz, párhoz. Írjatok bátran.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok,
Párokkal ismerkednék....
Dél-Dunántúl.
Párokkal ismerkednék....
Dél-Dunántúl.
Hölgyeket masszíroznék miskolc mellett igényes házamban
Kár a tavolságért de sok sikert.
Kár a tavolságért de sok sikert.
(Ez egy válasz Jules81 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 10:04
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok! 26-a szombat estére keresek pécsi párt, akiknek lenne kedve kalandozni egy többesben tapasztalt masszőr pasival. Kérlek a részletekért privátban keressetek.
bp 16ker arpadfold after valaki?nolimit
Brutál dögös a párod
(Ez egy válasz Curiousdirtycouple2739 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 19:58
Sziasztok! Október 26-27.-ei hétvégére keresünk egy normális, intelligens férfit, aki 28-45 év közötti, normál intim méretű! Szeress kényeztetni, esetleg masszírozni!
Sziasztok! Október 26-27.-ei hétvégére keresünk egy normális, intelligens férfit, aki 28-45 év közötti, normál intim méretű! Szeress kényeztetni, esetleg masszírozni!
Sziasztok! 10.21-én az estét Szigetváron töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok ).Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát
Feladom. Nincs senki felém?
Sziasztok! Továbbra is keresem azt a korombeli házaspárt, akiknél rendszeresen masszírozhatom, kényeztethetem a feleséget a férje előtt.. Gyöngyös és közvetlen környékén.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék szimpátia alapján.
Párokkal ismerkednék szimpátia alapján.
Sziaszrok! Marcali-Keszthely környékén keresném egy igényes, érett hölgy társaságát…
Az ország túl fele milyen jó pár tekintetében. Nyugati részén van ilyen pár aki keres egy igényes jó fiút hosszú távon. ?