Milyet tudsz villantani?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (ma 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Jófej, kulturált párral találkoznék ma este, (Szolnok-Kecskemét) egy kellemes hármas (akár kötetlen ismerkedés) erejéig. Ápolt, fiatalos, 45 éves ffi vagyok. Utazás nem gond, de fogadni is tudok. Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Írjatok nekem bátran!
Hello..igényes hàzaspàr vagyunk Miskolc környékén ,aki szereti a szőrös pinàt,jelentkezzen....!
Sziasztok! Helyes, igényes sportos alkatú, átlagos intim méretű pasiként keresek lányt, vagy párt mára, holnapra, akár mindkét napra. Helyem van. Képet, képeket tudok mutatni, tudok küldeni. Komolyan gondolom, akár telefonszámot, vibert, barmit megadok. Szép napot mindenkinek!
Szia. Szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik !
Milyen nagyot?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (ma 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresnék párt adatlapom szerint, helyem lenne és utazni is tudok !
Türelem, rózsát teremt.
És élvezetet (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
És élvezetet (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen ismerjkedünk az oldalunkon leírtak szetrit
Sziasztok!
Írjatok nekem bátran!
Írjatok nekem bátran!
Sziasztok. Ma estére, szívesen fogadok párt közös örömszerzésre...
Mai napon lenne kedve egy kedves párnak találkozni velem?
Budapesten helyem is lenne, de utazni is tudok ésszerű kereteken belül.
Budapesten helyem is lenne, de utazni is tudok ésszerű kereteken belül.
Ma párt,vagy türelmes pasit keresünk
Sziasztok ma estére keresünk nagyméretű farkú helyel rendelkező fiút
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok mi egy pár vagyunk 37/44part keresünk ma estére egymás előtti szex orális parcsere erotikus masszázs helyünk van Dunakeszin illetve keresünk szép farkú pasit aki tud maszirozni
Szia utazni tudsz ma?Dunakeszi
(Ez egy válasz Kaath üzenetére (ma 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:13
Fiatal, nagy méretű srácként keresnék párt vagy hölgyet. Fogadni tudok, de az utazás sem gond.