Sziasztok! Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40- es sportos férfi vagyok, méretes intimmel.
40- es sportos férfi vagyok, méretes intimmel.
Sziasztok!
Hétfő estére keresünk egy 50-es, minimum180 cm magas Bp.-i férfit, aki fogadni tud!
Hétfő estére keresünk egy 50-es, minimum180 cm magas Bp.-i férfit, aki fogadni tud!
Tetkó adott csak sajnos messze vagytok.
(Ez egy válasz Ricccs üzenetére (ma 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:59
Sziasztok! Mi már egy éve keressük a megfelelő férfit aki megdugná feleségem. Egy két alkalommal jött is férfi, de a többség találkozni sem mer. Hát azóta is keressük az ideálisat. Várjuk a jelentkezést. Előny a karon lévő tetoválás! Pest megye
Nos nálam van tetoválás ott is,mennék is,de Debreceni vagyok sajnos.Így sztem kiestem
ma 19:59
Sziasztok! Mi már egy éve keressük a megfelelő férfit aki megdugná feleségem. Egy két alkalommal jött is férfi, de a többség találkozni sem mer. Hát azóta is keressük az ideálisat. Várjuk a jelentkezést. Előny a karon lévő tetoválás! Pest megye
írtam pm et
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (ma 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:08
Sziasztok ma delutan 17:00 kor Sportos Ferfit keresunk harmashoz !!
Igénxes Sportos alkat 38 eves korog ‼️‼️‼️Utazni tudjon ! (ha nincs profil keped ugy nem valaszolunk !)
Igénxes Sportos alkat 38 eves korog ‼️‼️‼️Utazni tudjon ! (ha nincs profil keped ugy nem valaszolunk !)
Megbaszni meg nem tudja rendesen... Te meg lehet igen...
(Ez egy válasz Dani98 üzenetére (ma 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Idősebb Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra!
Sziasztok. Ma (vasárnap estére) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kíváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Tyű, jelentkeztem volna, de látva a pasit nálatok, nem igazán ütöm meg a mércét
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (ma 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:08
Sziasztok! Jövő héten kedden 11.12 Győrben, csütörtökön 11.14 Pécsett leszek. Mindkét napon lesz helyem. Szívesen látnék jó fej társaságot. Sok féle felállás lehetséges: hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, férfi vagy férfi pár (itt azért válogatósabb vagyok). Semmi sem kötelező, minden megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Szia !
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék 3.-nak hetero alapon a hölgy örömére. Elsősorban Budapesten, és inkább hétvégéken.
Vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte kényeztetiik dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Biszex pasikét párokhoz csatlakoznék mindenki örömére!
Sziasztok!Kezdő férfival ismerkednénk hármas együtlétre Bp. és környéke