(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 10:37
Nekem a házas pasik jönnek be. Nem okoznak problémát, diszkrétek, egészségesek. Tőlem (tőlünk) ugyanazt kapják, amit mi is elvárunk. Odaadó szexet, védekezés nélkül, amikor csak kedve szottyan, ha kettesben akarja, akkor úgy.
Szerintem is kevés nő gondolkodik így...
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a házas pasik jönnek be. Nem okoznak problémát, diszkrétek, egészségesek. Tőlem (tőlünk) ugyanazt kapják, amit mi is elvárunk. Odaadó szexet, védekezés nélkül, amikor csak kedve szottyan, ha kettesben akarja, akkor úgy.
Végre egy nő aki gondolkodik is Jól látod.
Te 1 vagy a 100-ból Bárcsak mások is ïgy gondolnák....
nekem azt mondja a szeretőm hogy azért vagyok jobb mint a szingli pasi mert nem a sexhiány miatt vagyok vele hanem tisztán élvezetből.... és hát nagyon jókat,,, több órán keresztül.... bármit amit megkívánunk....
Sziasztok Van egy barátnőm házas , van barátja házas. De lassan 3 éve nem voltak együtt, tel szex az van, és maszti otthon. A barátnőm kételkedik a pasiban nem csalja e meg. Létezik az, hogy egy pasi ennyi ideig várjon egy jó szexért, picsáért???)
Az ember alapvetően poligám lény, ha tetszik, ha nem. Ha kedvenc ételünk a rántott-husi, még időnként más ételeket, ízeket is megkívánhatunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 25. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3460822)
2018. 04. 25. szerda 18:17
Olvastam ezeket a hozzászólásokat és látom mennyire nem jellemző, hogy el lehetne gondolkodni mi házas férfiak és házas hölgyek miért lépnek félre! Igaz nekem volt nő partnerem, de senkivel nem találtam meg azt az összhangot mint aki most van!! Elég régóta vagyunk együtt. ez idő alatt többet adott mint az asszony!))) Nekem is jó, és neki is jó. Nincs szerelem.. Működik!!!! Be vallom nem is kell más!!!
Sziasztok! Amíg vannak szóló fèrfiak,nem keresek házast ))Nem kell osztozni senkin,bújkálni....èlvezetesebb a szex
Olvastam ezeket a hozzászólásokat és látom mennyire nem jellemző, hogy el lehetne gondolkodni mi házas férfiak és házas hölgyek miért lépnek félre! Igaz nekem volt nő partnerem, de senkivel nem találtam meg azt az összhangot mint aki most van!! Elég régóta vagyunk együtt. ez idő alatt többet adott mint az asszony!))) Nekem is jó, és neki is jó. Nincs szerelem.. Működik!!!! Be vallom nem is kell más!!!
Ez teljesen egyértelmű, hogy mindenki olyat keres amilyet szeret. Nincs is semmi kifogásom ez ellen, mivel ez így természetes. Viszont ha visszábbolvasod a hozzászólásom előttieket, akkor megérted, hogy mire reagáltam.
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 16. csütörtök 19:20
Mondjunk ez is igaz!
De azt a rèszèt is èrtem hogy ha már keresek akkor olyat keresek aki " jól néz ki" "30 cm farka van", stb! Tehát a vágyaimnak megfelelőt!
Vagyis válogathatunk!
De azt a rèszèt is èrtem hogy ha már keresek akkor olyat keresek aki " jól néz ki" "30 cm farka van", stb! Tehát a vágyaimnak megfelelőt!
Vagyis válogathatunk!
Amíg van lehetőség válogatni független pasikban most őszintén melyik nőnek kell nős pasi?nyilván olyat akarunk aki elérhető akkor is amikor én akarom nem csak amikor neki jó
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 16. csütörtök 09:29
Talán azért, mert elèg sok a bunkó köztük is! Bár ez azètr az oldalt használókra is igaz!
Kiemelve, hogy azèrt tisztelet a kevès kivètelnek!
Mondjunk ez is igaz!
Vagyis válogathatunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagyis válogathatunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1012022)
2017. 02. 16. csütörtök 10:49
Az adatlapokon sorra olvasható, hogy nős férfit nem keresnek, hiába férfit keresnek. Nagyon kevés adatlapon találkoztam olyannal, hogy nős férfit keres a hölgy vagy pár.
Az adatlapokon sorra olvasható, hogy nős férfit nem keresnek, hiába férfit keresnek. Nagyon kevés adatlapon találkoztam olyannal, hogy nős férfit keres a hölgy vagy pár.
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 16. csütörtök 09:29
Talán azért, mert elèg sok a bunkó köztük is! Bár ez azètr az oldalt használókra is igaz!
Kiemelve, hogy azèrt tisztelet a kevès kivètelnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiemelve, hogy azèrt tisztelet a kevès kivètelnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1012022)
2017. 02. 16. csütörtök 08:25
Ha annyira tuti befutó a nős pasi, vajon mi a francért utasítja el mindenki a közeledését?
Ha annyira tuti befutó a nős pasi, vajon mi a francért utasítja el mindenki a közeledését?
Ez így van, Nős_pasi a legjobb választás
Kivételek mindig vannak csak az nem mindegy milyen arányban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 13. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1500722)
2017. 02. 13. hétfő 21:40
Vannak kivételek sajnos :(
Vannak kivételek sajnos :(
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 02. 10. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 10. péntek 09:32
A nős férfi a legbiztonságosabb. Megbízható, nem dicsekszik, egészséges és nem telepszik rád, mert nincs annyi ideje.
Egyetértek.
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2017. 02. 13. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 13. hétfő 15:49
Teljesen egyet értek veled. De ahhoz hogy ezt így megbeszéljék egymás között két egészséges lelkű embernek kell lenni. Önértékelés önzetlenség nyitottság. Na ez kevés helyen van meg. De ahol van ott jól tud működni.