Fiatal párokat,házaspárokat, pasikat keresünk közös élvezetekre,fiatal barátnőmmel! Fényképes jelentkezéseket a molnaradam948@gmail.com címre várjuk! Csak valós fotókkal küldött bemutatkozó leveleket várunk! Helyesírásra figyeljetek!!! A kamus képeket egyből kiszúrjuk,kár próbálkozni,azonnali tiltás! Szép napot!
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Tatabányán újra házibarát "állás"-t keresek. Sajnos az eddigi, 8éves "munkahelyem" megszűnt költözés miatt. Ismét keresem megbízható,biztos lábakon álló "munkáltató"-mat. Nem dohányzom! Home office is megoldott. :-P
Sziasztok!
Egyedülálló, egyedül élő hetero zuglói férfi keresi partnereit Nők és Párok személyében.
Hellyel rendelkezem, így kisebb fős(4-8), privát bulik is érdekesek lehetnek, bár még nem szerveztem.
De utazni is tudok.

Egyedülálló, egyedül élő hetero zuglói férfi keresi partnereit Nők és Párok személyében.
Hellyel rendelkezem, így kisebb fős(4-8), privát bulik is érdekesek lehetnek, bár még nem szerveztem.

De utazni is tudok.

Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok szép napot mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében De utazok is !

Izgalmas kikapcsolódási lehetőséget keresek számomra kizárólag heteró alapon!
Sziasztok!
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Minden megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Zalaegerszeg
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Minden megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Zalaegerszeg
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Van esetleg hölgy békés megyében egy kényeztetésre? Plusz pont ha esetleg bejön a lábimádat

Sziasztok!
Olyan párt keresek ahol HÖLGY tagok lehet KÉNYEZTETNI a párja előtt..
IMÁDOK hosszasan puncit NYALNI és MASSZÍROZNI gyere próbáld ki
Ha szeretnéd hogy így kezelésbe vegyelek ne habozz rám írni!
Viberen-Whatappon esetleg e-mailben küldök fotót!!
Helyem van igény esetén megyek is…
CSÓK A KIS PUNCIDRA!!
Olyan párt keresek ahol HÖLGY tagok lehet KÉNYEZTETNI a párja előtt..
IMÁDOK hosszasan puncit NYALNI és MASSZÍROZNI gyere próbáld ki

Ha szeretnéd hogy így kezelésbe vegyelek ne habozz rám írni!
Viberen-Whatappon esetleg e-mailben küldök fotót!!
Helyem van igény esetén megyek is…
CSÓK A KIS PUNCIDRA!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Masszázs nőknek 18+ párok hölgy tagjának! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok.Párral ismerkednék hosszabb távon.Budapest,és környéke.
Sziasztok. Heteró párral ismerkednék. Budapest, Pestmegye. Hosszú távon..
Szia!
Most dél előtt budapesti nőt kényeztetnék valóban nagy cerkával!
Most dél előtt budapesti nőt kényeztetnék valóban nagy cerkával!