Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt
Sziasztok. Pár szeretkezését kukkolnám diszkréten Székesfehérvár, Dunaújváros, Dunaföldvár vonalon.
Sziasztok! Úgy alakult, hogy holnaptól péntekig HOban leszek, napközben egyedül. Szívesen fogadnék érdi otthonomban hölgyet feldobni kicsit a home office-t. Ápolt, igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Hölgyeket kényeztetnék!!!!
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok! Most pénteken (12.20) kb. reggel 8tól du. 4ig egyedül leszek itthon. Nyitott, bevállalós partnerrel szívesen feldobnám a home office-t napközben. Helyem Érden lesz.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt
Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Debrecen házas párok hellyel rendelkező férfit keresünk Hajdú Bihar megye környékén hármashoz többet privatban vib
Sziasztok ! Szívesen ismerkednénk párral, párokkal. Az adatlapunkban szereplő adatok valósak.
Pécs és környékén?
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Hölgyet masszíroznék
Debrecen helyel rendelkező férfit keresünk heteroszexuális keretek között hármashoz
Sziasztok,Bajai fiatalos, független pasi vagyok.Formás hölggyel,kellemes párral ismerkednék ha lehet hosszabb távon.
Heteroszexuális keretek között hármashoz keresünk férfit Debrecenben vagy Hajdú Bihar megye környékén helyel rendelkező írjon többet Viber privatban