Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznék.Fiatal lányok-érett hölgyek-esetleg pár?
És ez tudtom szerint nem az az oldal! Ott arra ott van a Rosszlányok.hu!!!
Szívesen találkoznék veletek csak az a baj hogy fizetősök vagytok!
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Üdvözlök mindenkit!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Sziasztok !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresek hétvégére, 21 éves fiatal srác vagyok 16os intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, többit privatba.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznék.Fiatal lányok-érett hölgyek-esetleg pár?
Sziasztok! Heves megye és környékein hölggyel ismerkednék, és párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Igényes pasiként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!
Estét. Pesti,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál )kalandra. Akár párja előtt
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Veazprém közelében lenne helyem!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Budapesten ma public, cuckold?
Budapesten ma public, cuckold?