Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#277   2021. 12. 13. hétfő 16:00
X Törölt felhasználó (867922)
Feleségemet is dugja a munkatársa rendszeresen. Vagy az íróasztalon keféli vagy a széken az ölébe ültetve intézi el. Erről most szereztem tudomást mivel a párom legalizálni akarja a viszonyukat. Még az első munkahelyén ismerkedtek össze, egy szuper market raktárában dolgoztak, ahol a beszállítókkal szinte orgiákat rendeztek. Ekkor 19-20 éves volt és mikor kiderült a dolog többed magával együtt elküldték. Több mint fél éve kerültek újra össze egy másik munkahelyen és azóta tart a viszonyuk.
#276   2021. 09. 24. péntek 04:11
STS011 STS011
Sok ilyenről halottam és meséltek nekem. Nekem nem adatott meg mert saját cégemben dolgozom egyedül. Igaz voltak más kalandok.
#275   2021. 09. 05. vasárnap 04:42
migabi migabi
Munkahelyi szex már biztos nem lesz belőle,mert kaptam egy jobb állásajánlatot és eljöttem.Talán egyszer...
(Ez egy válasz szamitom üzenetére (2021. 09. 04. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 10:26
Nekem is volt egy ilyen kolléganőm. Fasírtban volt a férjével, meg én is az akkori párommal. Minden adott lett volna egy jó kapcsolatra. Mivel megváltozott a viselkedése, otthon lebukott a férje előtt, aki onnantól kezdve elkezdett teperni. Ezzel csak az volt a baj, hogy már addigra kialakultak az érzelmi kötődések kettőnk között, viszont egy biztosat egy bizonytalanért nem akart otthagyni. És innen indult a dolog durva része. Addig addig áztatott a cégnél, hogy majdnem kirugtak. Szerintem nagyon vigyázz, hogy mit mondasz és mit teszel, mert ha akar, akkor simán kerekíth ebből egy zaklatásos ügyet ,még ha ő is benne lenne mindenben.... Nagyon meg kell válogatni, hogy kiben bízol meg.
#274   2021. 09. 04. szombat 10:26
szamitom szamitom
Nekem is volt egy ilyen kolléganőm. Fasírtban volt a férjével, meg én is az akkori párommal. Minden adott lett volna egy jó kapcsolatra. Mivel megváltozott a viselkedése, otthon lebukott a férje előtt, aki onnantól kezdve elkezdett teperni. Ezzel csak az volt a baj, hogy már addigra kialakultak az érzelmi kötődések kettőnk között, viszont egy biztosat egy bizonytalanért nem akart otthagyni. És innen indult a dolog durva része. Addig addig áztatott a cégnél, hogy majdnem kirugtak. Szerintem nagyon vigyázz, hogy mit mondasz és mit teszel, mert ha akar, akkor simán kerekíth ebből egy zaklatásos ügyet ,még ha ő is benne lenne mindenben.... Nagyon meg kell válogatni, hogy kiben bízol meg.
(Ez egy válasz migabi üzenetére (2021. 07. 08. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 08. csütörtök 14:39
Kicsit tanácstalan vagyok.Egyik kolléganőm régóta tetszik el is mondtam neki.Neki is van párja nekem is.Egy,sőt több alkalommal amikor beszélgetünk igyekeztem a szex irányába terelni a témát,és nem kis meglepetésemre hajlandó volt beszélni róla,pedig elmondása szerint soha nem beszél ilyen dolgokról senkivel.Olyan részleteket elmesélt,hogy hogy borotválja vagy hogy annyira szégyenlős,hogy még a barátja sem látta mesztelenül.Nem szeret szopni mert megalázónak tartja.És soha nem maszturbált bár ezt kétlem.Mindez kb fél év alatt történt.Egyébként csak egy férfival volt életében.Sejtem,hogy nem vagyok közömbös neki én sem de nem igazán ad egyértelmű jelet sem negatív sem pozitív irányba.Gondoltam elmesélem múlt éjjeli álmomat amikor is nyaltam a punciját.Erre annyit válaszolt,hogy ez durva és,hogy bánja,hogy olyan intim dolgokat mesélt.Aztán beszél másról mintha nem történt volna semmi.Bízok benne,hogy talán fantáziál róla.A munkahely sajnos kevés lehetőséget ad a négyszemközti beszélgetésre,sajnos.Félek lerohanni mert talán elijesztem de nagyon szeretném igaziból is kinyalni akár viszonzás nélkül is.Nem vagyok türelmetlen de azért jó lenne tudni van-e értelme ostromolni.
#273   2021. 08. 04. szerda 04:35
Kisvomen Kisvomen
De száz százalék.Azóta is tart.
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 08. 03. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 03. kedd 22:43
Akkor nem száz százalék?
#272   2021. 08. 03. kedd 22:43
feherkalman1 feherkalman1
Akkor nem száz százalék?
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 21:36
Elejtett mondatokból kikövetkeztettem.
#271   2021. 07. 30. péntek 06:03
migabi migabi
Nekem is úgy tűnik,hogy tetszik neki a helyzet de azon kívül még bátortalan is.Valószínű,hogy sokáig fog tartani mire eljutunk odáig hogy történjen valami,de ezek szerint nem egyedi az eset.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2021. 07. 29. csütörtök 15:02
Szerintem senki nem ér annyit hogy hónapokig puhítsa az ember. Ha kölcsönösen meg van a szikra akkor marha gyorsan történik minden! Ha meg nincs akkor kár beleerőltetni, hagyni kell a francba!
#270   2021. 07. 29. csütörtök 21:36
Kisvomen Kisvomen
Elejtett mondatokból kikövetkeztettem.
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 21:03
Elmesélte , vagy kiderítetted?
#269   2021. 07. 29. csütörtök 21:03
Elmesélte , vagy kiderítetted?
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 20:52
Kiváncsi voltam hogy sikerül a vadászat.Csak sejtettem.
#268   2021. 07. 29. csütörtök 20:52
Kisvomen Kisvomen
Kiváncsi voltam hogy sikerül a vadászat.Csak sejtettem.
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 20:40
Tudtad hogy megfogja dugni vagy kiderült?
#267   2021. 07. 29. csütörtök 20:40
Tudtad hogy megfogja dugni vagy kiderült?
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 18:06
Helló az én oldalbordám is udvaroltatott magának elég sokáig.
A kollégája csapta neki a szelet kiváncsi volt mennyire kitartó ÉS beérett a gyümölcs le lett szakítva.
#266   2021. 07. 29. csütörtök 18:06
Kisvomen Kisvomen
Helló az én oldalbordám is udvaroltatott magának elég sokáig.
A kollégája csapta neki a szelet kiváncsi volt mennyire kitartó ÉS beérett a gyümölcs le lett szakítva.
#265   2021. 07. 29. csütörtök 15:02
X Törölt felhasználó (4513812)
Szerintem senki nem ér annyit hogy hónapokig puhítsa az ember. Ha kölcsönösen meg van a szikra akkor marha gyorsan történik minden! Ha meg nincs akkor kár beleerőltetni, hagyni kell a francba!
(Ez egy válasz migabi üzenetére (2021. 07. 13. kedd 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 13. kedd 05:30
Amint leírtam fél év alatt jutottam el vele idáig.Úgy érzem közelebb és közelebb kerülök hozzá aztán mikor azt hiszem most már meg lehet mindíg szinte a kezdőpontra kerülünk.Tegnap rákészültem,hogy rákérdezek,mondtam is neki,hogy alakítsuk már úgy,hogy 4 szem közt beszéljünk valamikor munkaidőben,persze hogy messzire elkerült egész nap.Lehet,hogy nem is baj mert nekem is szar napom volt.Ahogy mondani szokták:"Isten malmai lassan őrölnek".
#264   2021. 07. 29. csütörtök 13:40
kipruszov kipruszov
Igaza van Usernamenek. Rá kell menni a csajra, dupla vagy semmi...
(Ez egy válasz Username üzenetére (2021. 07. 28. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 14:50
Egyre inkább az az érzésem, hogy a beszédet felejtsd el! Közeledj fizikailag! Először véletlenül, majd hagyd ott a kezed, aztán már fogd szándékosan, puszild meg... Ahogy a helyzet adja.
#263   2021. 07. 28. szerda 14:50
Username Username
Egyre inkább az az érzésem, hogy a beszédet felejtsd el! Közeledj fizikailag! Először véletlenül, majd hagyd ott a kezed, aztán már fogd szándékosan, puszild meg... Ahogy a helyzet adja.
(Ez egy válasz migabi üzenetére (2021. 07. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 13:24
Jelen pillanatban megint mintha kicsit közelednénk egymáshoz.A legutóbbi dolog után rá akartam kérdezni lenne-e kedve a dologhoz,és mintha sejtette volna...Amikor megkérdeztem tőle miért nem beszéltünk azt válaszolta,hogy biztos "olyan dologról"akartam beszélni.Mondtam neki,hogy ha nem akarja nem beszélek "olyan dologról"soha többet,de erre sem válaszolt.Nem akar egyértelmű választ adni.Megpróbálom valahogy a kíváncsiságát felkelteni,bár nem tudom hogyan...
#262   2021. 07. 28. szerda 13:24
migabi migabi
Jelen pillanatban megint mintha kicsit közelednénk egymáshoz.A legutóbbi dolog után rá akartam kérdezni lenne-e kedve a dologhoz,és mintha sejtette volna...Amikor megkérdeztem tőle miért nem beszéltünk azt válaszolta,hogy biztos "olyan dologról"akartam beszélni.Mondtam neki,hogy ha nem akarja nem beszélek "olyan dologról"soha többet,de erre sem válaszolt.Nem akar egyértelmű választ adni.Megpróbálom valahogy a kíváncsiságát felkelteni,bár nem tudom hogyan...
#261   2021. 07. 13. kedd 06:05
migabi migabi
Lehet,hogy igazad van,de a legízletesebb gyümölcsök mindíg a fa tetején teremnek ahol nehéz elérni őket.Talán a kihívás miatt is,nap mint nap látom hogy csüng a férfiak szeme rajta de én jutottam legmesszebbre ez bíztatólag hat rám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2021. 07. 12. hétfő 21:53
De leginkább! Mit akarsz egy olyan nőtől, aki azt mondja nem szeret szopni, mert megalázónak tartja, továbbá, hogy ő még soha nem maszturbált???! Kell ez neked? Menekülj, kerüld el messziről!
#260   2021. 07. 13. kedd 05:40
migabi migabi
Egyébként köszönöm a tanácsokat,beszámolok ha lesz új fejlemény az ügyben!
#259   2021. 07. 13. kedd 05:30
migabi migabi
Amint leírtam fél év alatt jutottam el vele idáig.Úgy érzem közelebb és közelebb kerülök hozzá aztán mikor azt hiszem most már meg lehet mindíg szinte a kezdőpontra kerülünk.Tegnap rákészültem,hogy rákérdezek,mondtam is neki,hogy alakítsuk már úgy,hogy 4 szem közt beszéljünk valamikor munkaidőben,persze hogy messzire elkerült egész nap.Lehet,hogy nem is baj mert nekem is szar napom volt.Ahogy mondani szokták:"Isten malmai lassan őrölnek".
#258   2021. 07. 13. kedd 04:43
Komoly meló lessz rávenni az igazi szexre, de ha sikerül......
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2021. 07. 12. hétfő 23:21
Akkor legjobb lesz, ha elveszi a kolléganőt. smile

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pepe24 pepe24
Nyitás ideje: 2005. 12. 09. péntek
Üzenetek: 537db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 27. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!