Úgy tudod nem meg bántani szerintem, ha mivel elég belsőséges a kapcsolatotok, kezdj el mesélni neki egy lányról és kérj tőle tanácsot szerelmi ügyekben, ebből lejön neki hogy te más iránt akarod magad elkotelezni, és ha nem áltattad nem vezetted félre akkor nincs mitől félned így
Van egy kényes dolog, ami jóideje foglalkoztat és bár azt gondoltam majdcsak megoldódik magától de úgy tűnik nem fog. Adott egy cég amit én képviselek és van ennek a cégnek egy nagyon komoly partnere. A bevétel fele ettől a partnertől érkezik, így érthetően kiemelt figyelmet élvez részünkről. Az együttműködés harmonikus, minden igényt kielégítő, panaszmentes. Csakhogy a kapcsolat tartóm egy szűk éve egy negyven plusszos, amúgy dekoratív logisztikus lett. Nemrég vált el és ahogy ilyenkor lenni szokott kiszabadult az életbe és ebben az időszakban több faszt fogott mint kilincset. Végig mosolyogtam ezt az időszakát, mert amúgy szinte tankönyvi volt. Ahogyan az is, hogy jött a megcsömörlés ideje és már nem csak dugópartnereket keres hanem társat is. Igyekeztem távolt tartani magamtól ilyetén téren és eddig ez sikerült is. Viszont a munka során eddigi nagyon diszkrét bókok, tréfák kezdtek mélyebbek lenni. Napjainkra azon veszem észre magam, hogy nagyon komolyan gondolkodik bennem. Szóval a dilemma adott. Megdugjam és jó arc leszek egy darabig, de ki tudja mennyire tudom a hölgyet a "helyén" tartani? Vagy ne dugjam meg, viszont jól megsértődik mert kikosaraztam. Vékony jég mindkettő, mert attól tartok bármelyik esetben a végkifejlet, hogy megsértődik és kipenderít mint szállítót. Én sem a nyeretlen kétévesek futamán indulok már és van rutinom, de most valahogy jól jönne egy kis egítség. Van valakinek valami jó ötlete a helyzet kezelésére?
sok sikert, majd mond el mire jutottál
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 05. csütörtök 11:07
Hozzánk jár egy üzletkötő Milf heti rendszerességgel...dolgozom rajta, hogy cserkésszem be..
Hozzánk jár egy üzletkötő Milf heti rendszerességgel...dolgozom rajta, hogy cserkésszem be..
Én egy kicsi cégnél dolgozok
Csak egy nő dolgozik velünk.
Nem rég mesélték h nagyon nagy faszimádó.
Csinos 45 éves milf.
Nem tudom kinek volt meg a cégnél de mindig úgy alakítja a beszélgetéseket h a szexre tereli a témát.
Csak egy nő dolgozik velünk.
Nem rég mesélték h nagyon nagy faszimádó.
Csinos 45 éves milf.
Nem tudom kinek volt meg a cégnél de mindig úgy alakítja a beszélgetéseket h a szexre tereli a témát.
Hát eddig ahol dolgoztam, nem tapasztaltam ilyet
pedíg gyakran megesik az ilyen
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem fura volt, nem gondoltam volna
helyes, úgy is kell
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik másik talán jobban is!
Egyébként egy nagyon kedves nő.
Egyébként egy nagyon kedves nő.
és szeretik a kollegák
és szeretik a kollegák
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 16:39
A feneke nagyon tetszik kis markolni való cicik, a többit nem tudom
A feneke nagyon tetszik kis markolni való cicik, a többit nem tudom
alkata melle pinája milyen? csakhogy el tudjam képzelni
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg nagyon jó kis nő, vékony KB 40 es
nagyobb cégnél van, nemcsak bulikon van gabalyodás
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 16:34
Ha már nálatok volt hasonló móka, a feleséged nagyobb cégnél dolgozik? Nyílván egy párszemélyes cégnél is előfordulhat, de érdekelne, hogy hol gyakoribb. Valamint csak bulikba vagy akár hétközben is összegabalyodnak a kollegák?
Ha már nálatok volt hasonló móka, a feleséged nagyobb cégnél dolgozik? Nyílván egy párszemélyes cégnél is előfordulhat, de érdekelne, hogy hol gyakoribb. Valamint csak bulikba vagy akár hétközben is összegabalyodnak a kollegák?
(Ez egy válasz közösfeleség üzenetére (2023. 10. 04. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
hm hogy néz ki az az anyuka?
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 16:29
Hát ma ment a susmus, állítólag egy csinos kétgyerekes anyuka volt a legnépszerűbb ketten is rendezték
Hát ma ment a susmus, állítólag egy csinos kétgyerekes anyuka volt a legnépszerűbb ketten is rendezték
mindenhol más, partner kell hozzá és akkor természetes
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)