Lennék az "anyósod"!
(Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2015. 06. 15. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 15. hétfő 14:45
Mostanában én is rákattantam az anyósra! ha nálunk van meglesem zuhanyzás közben! Helyes kis mellei vannak és gyönyörű húsos puncija! Direkt lengén mászkálok előtte. laza boxerban, hogy lássa ha áll a farkam! Néha úgy helyezkedek, hogy ki is lógjon hogy megnézhesse! Egyszer mikor kijöttem a szobából a fürdő ajtatja nyitva volt és ott állt meztelenül! Ammyit mondott hogy megggondoaltlan volt hogy nyitva hagyta! Sajnos a párom otthon volt!
Nem tudom hogy tudnám megdugni! :
Nincs pasija úgyhogy tuti hogy évek óta nem dugta meg senki!
Mostanában én is rákattantam az anyósra! ha nálunk van meglesem zuhanyzás közben! Helyes kis mellei vannak és gyönyörű húsos puncija! Direkt lengén mászkálok előtte. laza boxerban, hogy lássa ha áll a farkam! Néha úgy helyezkedek, hogy ki is lógjon hogy megnézhesse! Egyszer mikor kijöttem a szobából a fürdő ajtatja nyitva volt és ott állt meztelenül! Ammyit mondott hogy megggondoaltlan volt hogy nyitva hagyta! Sajnos a párom otthon volt!
egy fiatal csajt egyszerűbb elkápráztatni ,ahhoz hogy egy idősebb meglássa benned a férfit ,ahhoz már annak is kell lenni bár én még se le se föl nem haladtam meg a 8 év különbséget , viszont így olyan adódott hogy az előzőnél a következő 16 évvel volt idősebb , na így viszont komoly különbség hogy úgy mondjam más összetevők alakítják a szükséges dominanciát
(Ez egy válasz youngman23 üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 23. hétfő 18:44
Nem hinném, hogy a léc magasságával van a gond. A fiatal csajoknál elég nagy sikerem van. Az idősebbnél pedig a nálam jóval idősebbre gondolok. Azoknál az a helyzet, hogy nem tudom hogy tekint rám az adott hölgy. Csak egy gyereknek néz vagy pedig inkább egy férfinak akitől mást is akar egy jó beszélgetésen kívül.
hasznos az erotika , még szép , de inkább az IRL világban művelik , hál istennek
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 02. 07. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 07. szombat 22:22
Ez elég relatív kinek mi a hasznos, akár az erotika is lehet hasznos
Nem hinném, hogy a léc magasságával van a gond. A fiatal csajoknál elég nagy sikerem van. Az idősebbnél pedig a nálam jóval idősebbre gondolok. Azoknál az a helyzet, hogy nem tudom hogy tekint rám az adott hölgy. Csak egy gyereknek néz vagy pedig inkább egy férfinak akitől mást is akar egy jó beszélgetésen kívül.
(Ez egy válasz parow üzenetére (2015. 03. 20. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 20. péntek 22:20
nem nehezebb találni , csak a jó tulajdonságaik egyike miszerint igényesebbek , azt is jelenti hogy magasabban van a léc
Leoka drága átugrotta már a lécet?? Vagy még csak a kerítésmászásnál tart?
Kíváncsiak lennénk mit tett ennek érdekében ezidáig..netán van volt lesz valami fejlemény öregpunci ügyben????
Vagy még csak a vágyak kergetik csupán a billentyű közelébe???
Kíváncsiak lennénk mit tett ennek érdekében ezidáig..netán van volt lesz valami fejlemény öregpunci ügyben????
Vagy még csak a vágyak kergetik csupán a billentyű közelébe???
nem nehezebb találni , csak a jó tulajdonságaik egyike miszerint igényesebbek , azt is jelenti hogy magasabban van a léc
(Ez egy válasz youngman23 üzenetére (2015. 03. 20. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 20. péntek 14:58
Én régóta szeretnék együtt lenni egy nálam idősebb hölggyel csak szerintem nagyon nehéz találni!
Én régóta szeretnék együtt lenni egy nálam idősebb hölggyel csak szerintem nagyon nehéz találni!
Szex szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások..NEM TÁRSKERESŐ
Ezekben a kategóriákban ne hirdess ne keresgélj (burkoltan se) mert a hozzászólás törlésre a felhasználó tiltós szabadságra" kerül
Ezekben a kategóriákban ne hirdess ne keresgélj (burkoltan se) mert a hozzászólás törlésre a felhasználó tiltós szabadságra" kerül
De hol is ???
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 24. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod te is,hogy a legszebb korban vagy!!!
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 21. szerda 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
a baj nem ez hanem hogy ha elkapja a farkad a lelked is hamar odavan , a sorrend változhat
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 08. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (202159)
2015. 02. 08. vasárnap 20:56
Kis időt szán rá az ember, szerintem lehet találni ( nem is egyet! ) .... az a baj hogy amióta megkóstoltam ... , azóta velem egykorúakra alig nézek rá
Kis időt szán rá az ember, szerintem lehet találni ( nem is egyet! ) .... az a baj hogy amióta megkóstoltam ... , azóta velem egykorúakra alig nézek rá
Ez elég relatív kinek mi a hasznos, akár az erotika is lehet hasznos
(Ez egy válasz parow üzenetére (2015. 01. 29. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 29. csütörtök 19:18
azért akadnak máshol is , de neten nem nagyon többnyire ennél hasznosabb dolgokat csinálnak
Nekem van egy, 48éves. Nagyon örülök, meg persze ő is nekem. Egy éve ismerem, komoly szándékai voltak, de lassan rájött hogy mégse én leszek neki az igazi ... Elmult fél év alatt 3-4 szer találkoztunk, mindig visszahúz a "szívem" hozzá ... Mikor találkozunk, hajnal 5ig soha nem alszunk el ... az egész éjszakát végig ....
És hogy hol lehet találni ilyet, vagy hasonlókat? Egy közkedvelt társkereső oldalt ....
És hogy hol lehet találni ilyet, vagy hasonlókat? Egy közkedvelt társkereső oldalt ....
Szivesen kiprobalnam 45-50 feletti holgyel
Szia! Én is szeretnék találni egyet sürgősen...!!!
20-50 éves korig volt dolgom eddig nőkkel és azt kell hogy mondjam igen! A 45 év feletti kapcsolatomban volt eddig a legjobb a sex! Teljesen másképpen élte át az együtt léteket. Bátrabb és kezdeményezőbb volt.
azért akadnak máshol is , de neten nem nagyon többnyire ennél hasznosabb dolgokat csinálnak
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 29. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 29. csütörtök 13:21
Há' most írták, hogy a gyerekmedencéknél!
(ha megtalálod őket, akkor gyere vissza, majd azt is elmondjuk, hogyan tovább)
(ha megtalálod őket, akkor gyere vissza, majd azt is elmondjuk, hogyan tovább)