Igen 60 felett is van élet. Nekem is volt dolgom 60 feletti puncival nagyon szeretem őket.
Nagyon odaadok és nagyon jók szexben...
Csak az a baj hogy kevesen merik felvállalni, viszont aki megteszi az a paradicsomba juttat.
Vállalkozó kedvű 60-as hölgyek mindent bele.... sok pasi vágyakozik rátok.... (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az a baj hogy kevesen merik felvállalni, viszont aki megteszi az a paradicsomba juttat.
Vállalkozó kedvű 60-as hölgyek mindent bele.... sok pasi vágyakozik rátok.... (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 13. csütörtök 08:40
Igen 60 felett is van élet. Nekem is volt dolgom 60 feletti puncival nagyon szeretem őket.
Vállalkozó kedvű 60-as hölgyek mindent bele.... sok pasi vágyakozik rátok....
itthon nálunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 01. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1904292)
2021. 01. 01. péntek 10:53
Hol van az itt ?
Hol van az itt ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 31. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4478602)
2020. 12. 31. csütörtök 22:51
itt van
Sajnos, nekem még nem volt rá alkalmam, jellemzően zavarja őket a fiatalságom. Pedig szerintem senki sem bánná meg, tuti jó lenne. A legnagyobb különbség eddig 23 évesen volt 43 éves. De szívesen mennék 50-60 környékére is.
Én is, én is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 31. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4478602)
2020. 12. 31. csütörtök 22:51
itt van
itt van
(Ez egy válasz Noah121 üzenetére (2020. 12. 18. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van, én sem!
(Ez egy válasz bikficke üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Írnál pár chat oldalt ahol lehet találni ilyen kedves nőket.
(Ez egy válasz zorbas113 üzenetére (2020. 12. 20. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 20. vasárnap 15:37
Néhány éve ki próbáltam az érettebb korosztályt.Csak 65 feletti nőt kerestem.Többségük nagyon jó volt.Chat oldalakon kerestem és találtam őket.Ha bizalmukba fogadtak,akkor sikerült. Volt egy70évesem akit minden héten meg
dugtam. .Nagyon hálásak voltak,mert
élvezték a kemény farkat a hosszú sexet.Lehetett engedi a spermát nem kellett védekezni
élvezték a kemény farkat a hosszú sexet.Lehetett engedi a spermát nem kellett védekezni
Sziasztok osztom a velemenyt hogy az erett 60+ nok nagyon jok az agyban tegnap volt szerencsem tapasztalni egyszeruen megdobbentem mijen jo volt
Neked sikerült 1-2áthatnál. Köszi
(Ez egy válasz zorbas113 üzenetére (2020. 12. 20. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 20. vasárnap 15:37
Néhány éve ki próbáltam az érettebb korosztályt.Csak 65 feletti nőt kerestem.Többségük nagyon jó volt.Chat oldalakon kerestem és találtam őket.Ha bizalmukba fogadtak,akkor sikerült. Volt egy70évesem akit minden héten meg
Én is (44) szeretném kipróbálni egy hatvanassal. De hol vannak?
Igaz az en parom 50eves!es csinos alakkal!nyílhatnád!egy kicsit a puncsiját!es o viszonozna neked!))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2020. 12. 03. csütörtök 13:28
Elmondásból tudom, mert a párommal mindent megosztunk egymással nincs tabu, tehát nagyon nagyon imádja az 50-60 as nőket, ódákat zeng róluk, hogy mennyire lelkesek és odaadóak az ágyban, pontosabban a szexben, neki ez már már fétise lett , van egy szomszédasszonyunk a balatoni nyaralónk melletti nyaraló tulajdonosa, és nyaranta ha lemegyünk akkor gyakran összejárunk kefélni hármasban, a hölgy özvegy, egy szép 60 as nő, de tanusítom imád baszni,més brutálisan oda tudja tenni magát a szexben, nekem is össze kell szedni magam, hogy bírjam a tempót , amikor a férjem kúr minket felváltva és ilyenek- szóval nagyon jók a tapasztalatok, egyébként szerencsére bi a hölgy imádom nyalni és nyalatni magam vele
50-60 hölgyek párok?
De hol vannak a 60 + os hölgyek??? Sehol nem találom őket pedig egyszer volt részem benne. Azóta is keresem kutatom hol lehet ilyen bevállalós nővel összefutni. Ha valaki tud ilyen oldalt kérem írja meg.
Elmondásból tudom, mert a párommal mindent megosztunk egymással nincs tabu, tehát nagyon nagyon imádja az 50-60 as nőket, ódákat zeng róluk, hogy mennyire lelkesek és odaadóak az ágyban, pontosabban a szexben, neki ez már már fétise lett , van egy szomszédasszonyunk a balatoni nyaralónk melletti nyaraló tulajdonosa, és nyaranta ha lemegyünk akkor gyakran összejárunk kefélni hármasban, a hölgy özvegy, egy szép 60 as nő, de tanusítom imád baszni,més brutálisan oda tudja tenni magát a szexben, nekem is össze kell szedni magam, hogy bírjam a tempót , amikor a férjem kúr minket felváltva és ilyenek- szóval nagyon jók a tapasztalatok, egyébként szerencsére bi a hölgy imádom nyalni és nyalatni magam vele
AZ ÉN 60 éves párom nem adnám három 20 évesért
Más fél évig volt viszonyom egy hatvanegy évessel, eszméletlen volt 1 óra egy menet. Imádta mikor ejakuláció után addig dugtam míg csak erjedni kezdet a faszom és ki nem csúszott magától. Mind ez négykézláb, közben a szeméremdombján, zacskómon le csepegett a "nedvesség"
imádom a 60 feletti puncikat ,