Bocsi, de úgy éreztem ezt meg kell osztanom veletek.
Hétvégén olvasgattuk az oldalt csajommal és nagyon megtetszett neki ez a saját szájbaélvezős dolog, azt mondta szeretné látni, ahogy beleélvezek a számba.
Ahogy itt olvastuk gyertya álásba feküdtem a párom fölém guggolt én nyaltam a punciát miközben Ő szopta a farkam és közben izgatta a prosztatám az ujjával, mondanom sem kell pár percen belül éreztem, hogy el fogok élvezni.
Csajom 'leszállt' rólam és pár pillanat múlva egy hatalmas adag spermát lőttem a arcomra/számba, utána elkezdtünk hevesen csókólózni............
Nagyon élveztük mindketten, szerintem még fogunk csinálni ilyet máskor is.
Ezek után talán egy másik igényes/ápolt férfiét is megkóstolnám...
Jah és nem kell a buzizós szöveg nem vagyok az, a lányokat szeretem csak ki akarom próbálni mind azt ami a szexualitás terén örömet okoz nekem/nekünk...
Hétvégén olvasgattuk az oldalt csajommal és nagyon megtetszett neki ez a saját szájbaélvezős dolog, azt mondta szeretné látni, ahogy beleélvezek a számba.
Ahogy itt olvastuk gyertya álásba feküdtem a párom fölém guggolt én nyaltam a punciát miközben Ő szopta a farkam és közben izgatta a prosztatám az ujjával, mondanom sem kell pár percen belül éreztem, hogy el fogok élvezni.
Csajom 'leszállt' rólam és pár pillanat múlva egy hatalmas adag spermát lőttem a arcomra/számba, utána elkezdtünk hevesen csókólózni............
Nagyon élveztük mindketten, szerintem még fogunk csinálni ilyet máskor is.
Ezek után talán egy másik igényes/ápolt férfiét is megkóstolnám...
Jah és nem kell a buzizós szöveg nem vagyok az, a lányokat szeretem csak ki akarom próbálni mind azt ami a szexualitás terén örömet okoz nekem/nekünk...
Egy időben sokszor csináltam, nem volt rossz .De mint más is írta ,elötte jobban kívántam.Egy csaj szájábol visszakapni az viszont nem lehet rossz.....Sajnos az én csajom még a szájába sem engedi......
én is besegitenék...egy adag spermával..
(Ez egy válasz peri.peri üzenetére (2009. 09. 04. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 10:22
Hát igen izgalmas dolgok ezek!
Én mást nem cumiznék le, de be kell vonni a feleséget, vagy barátnőt és akkor egyszerűbb a helyzet!
Rá, vagy bele élvez valaki a párod szájába vagy puncijába és már lehet is nyalni anélkül, hogy érintkezned kéne egy másik pasival. Egyszer egy céges bulin a feleségemnek megtöltötte a száját az egyik kollegája, de mire másnap hazajött és elmesélte, már késő volt ízlelgetni. Remélem egyszer előttem fog valaki a mellére és a szájára elvezni és akkor lesz lehetőségem lenyalni róla! Ha a puncijába élvez, akkor egyszerűen csak ráültetem az arcomra!
Én mást nem cumiznék le, de be kell vonni a feleséget, vagy barátnőt és akkor egyszerűbb a helyzet!
Rá, vagy bele élvez valaki a párod szájába vagy puncijába és már lehet is nyalni anélkül, hogy érintkezned kéne egy másik pasival. Egyszer egy céges bulin a feleségemnek megtöltötte a száját az egyik kollegája, de mire másnap hazajött és elmesélte, már késő volt ízlelgetni. Remélem egyszer előttem fog valaki a mellére és a szájára elvezni és akkor lesz lehetőségem lenyalni róla! Ha a puncijába élvez, akkor egyszerűen csak ráültetem az arcomra!
szerintem tudnék segíteni a megvalósításban üdv 1 fiu
(Ez egy válasz peri.peri üzenetére (2009. 09. 04. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 10:22
Ha nagyon be lennék indulva az ízéért még azt is megengedném, hogy valaki belespricceljen a számba. De csak a különlegességért, nem vonzódom semmi más homoszexualitás miatt. Bár egy ilyen után ez már vitatható nem?
De erre is nagyon kevés az esély, hogy megtörténjen, más csak a másik fél miatt is.
De erre is nagyon kevés az esély, hogy megtörténjen, más csak a másik fél miatt is.
én rendszeresen
szájból csokolozás közben, vagy ugy hogy a szájábol átcsorgatja......vagy a puncijábol kinyalom
szájból csokolozás közben, vagy ugy hogy a szájábol átcsorgatja......vagy a puncijábol kinyalom
A csajom egyszer le akart kapni miután az száájába élveztem , de nem hagytam. Aztán elkezdett izgatni a dolog, de most meg hiába próbálom lekapni, ha összekentem, elhajol.
Engem hajtott a kiváncsiság, hogy mit érez a lány. Kipróbáltam, ahogy itt is leírták. Gyertyaállásból lennébb ereszkedtem és ráélveztem az arcomra. Nagyon fura. Persze utána bánja az ember. De a sperma érdekes nedv. Könnyebb lenne, ha izgatott állapotban maradnék utána is. Persze ahhoz az kellene, hogy más élvezzen rám. Ez csak blabla, nem tudom ha megtenném, de ez is egy perverzió, ennél vannak rosszabbak is.
Na hát akkor megosztom Veletek a nagy titkot. A lényeg az, hogy hosszú izgatás után (értsd: hosszú, 1 óránál több), azt kell csinálni, hogy mielőtt elmennél (érezni fogod) el kell engedni a joysticket, és akkor orgazmus nélkül ki fog csorogni egy jó adag, amivel még izgalmi állapotban (de még milyen!) el lehet játszadozni a végtermékkel, mindenféle undor/rossz érzés nélkül. És ami a legjobb, hogy ezt egy kis gyakorlással, kétszer-háromszor meg lehet játszani, mielőtt rendesen elmennél. Csak ajánlani tudom. Egy kis gyakorlás, türelem, és eddig soha nem tapasztalt élményekben lesz részetek... Vannak plusz technikák, amikkel elő lehet segíteni a dolgot, vagy növelni az intenzitást, de ezt a következő kommentben, ha van rá igény. Várom a véleményeket azoktól, akik már próbálták, vagy akik most próbálják először... Sok sikert!
Valóban így van...
Addig Én is őrülten kívánom, amíg el nem élvezek...
Tehát addig kellene, hogy a számba jusson, amíg még nem élveztem el. Ez nem nagyon megy, max úgy, ha nem a sajátom tölti meg a számat még az elélvezésem előtt...
de az meg egy más szituáció és még nem volt benne részem
Addig Én is őrülten kívánom, amíg el nem élvezek...
Tehát addig kellene, hogy a számba jusson, amíg még nem élveztem el. Ez nem nagyon megy, max úgy, ha nem a sajátom tölti meg a számat még az elélvezésem előtt...
de az meg egy más szituáció és még nem volt benne részem
Ezzel voltam már én is így! Addig ok, míg nem élvezek.
helló mindenkinek!
Kiprobálom mert ismeretlen-kiváncsi vagyok ! na ezek amik viszik elöre az embert.
További finom magömlést kivánok mindenkinek. .
UI:én is szeretem több fajtáját is
Kiprobálom mert ismeretlen-kiváncsi vagyok ! na ezek amik viszik elöre az embert.
További finom magömlést kivánok mindenkinek. .
UI:én is szeretem több fajtáját is
sziasztok!kinek milyen volt az elsö élménye amikor lenyelhette a sajatjat s milyennek találta??*************************
(Talán azért van a téma, hogy ide s meglehessen nyilvánulni : vazelinator)
(Talán azért van a téma, hogy ide s meglehessen nyilvánulni : vazelinator)
Én már nem egyszer lenyeltem a sajátom. Volt, hogy a párom szája körül nyaltam le, de volt, hogy gyertyában a saját számba élveztem. Ami igazán fincsi az pedig, ha csinálok gyümölcsturmixot, s beleélvezek.
papírGold! Unalmas kezd lenni a méretes szöveged. Vagy eddig csak pár centisek jutottak neked?
Én szoktam kezdemenyezni azt, hogy megkóstoljam magam, barátnőmnek "csak" tetszeni szokott, de tegnap alaposan meglepett.
Az ágyra fektetett és leszopott, hosszan, kényeztetően, nagyon jó volt. A végén a szájába élveztem, aztán csak feküdtem pihegve. Ő fölém hajolt és kedvesen megcsókolt. Ekkor jött a meglepetés, még tele volt a szája a spermámmal.
Nagyon jó meglepetés volt!
Ez után ő mondta, hogy a puncijából már régen nyaltam ki, úgyhogy legközelebb csináljuk úgy. Ma az jön
Az ágyra fektetett és leszopott, hosszan, kényeztetően, nagyon jó volt. A végén a szájába élveztem, aztán csak feküdtem pihegve. Ő fölém hajolt és kedvesen megcsókolt. Ekkor jött a meglepetés, még tele volt a szája a spermámmal.
Nagyon jó meglepetés volt!
Ez után ő mondta, hogy a puncijából már régen nyaltam ki, úgyhogy legközelebb csináljuk úgy. Ma az jön
Szerintem azért az ondó és a szar között van egy KIS különbség....../de a hasonlat nem rossz /
Ja nyithatnánk új témát....ki kóstolja a saját ürülékét....../csodálkoznék ha lenne jelentkező .... VAGY mégse ?!
Ja nyithatnánk új témát....ki kóstolja a saját ürülékét....../csodálkoznék ha lenne jelentkező .... VAGY mégse ?!
Ezt soha nem tudnám meg tenni hogy a saját gecimet le nyeljem nem az hogy undorodom magamtol de ez majdnem olyan mint ha valaki azt irán hogy ő már megkóstolta a szarát is nem aztán ki tudja lehet hogy már sok ember már azon is túl van ....
kőszike a támogató szavakat téged szabad kényeztetni?