Szerintetek milyen fazonra borotváljam le a szőrzetem. Kinek mi vált be?
A testszőrnyíró tényleg nagyon jó,én is használom. Te csak intimre,vagy más testrészekre is használod?
(Ez egy válasz károlyherceg üzenetére (2010. 10. 02. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 02. szombat 08:37
Régebben borotvát használtam. Nemrég viszont vettem egy akkus testszőrtelenítőt. Száraz-nedves, úgyhogy simán zuhany közben lehet vele dolgozni. A gyantát is kipróbáltam, de nekem nem volt jó. Nem győztem utána kenni, meg porozni
Régebben borotvát használtam. Nemrég viszont vettem egy akkus testszőrtelenítőt. Száraz-nedves, úgyhogy simán zuhany közben lehet vele dolgozni. A gyantát is kipróbáltam, de nekem nem volt jó. Nem győztem utána kenni, meg porozni
Mindig borotvát használok, simán megy vele. Mást még nem is próbáltam
Tömören: körülményes, de a nők hálásak érte...
Fürdés közben a legegyszerűbb borotválni. Nem kell hozzá semmi más, csak egy borotva. Aztán jól felállítani, mert úgy sokkal könnyebb.
Szeretem a szőrmentes dolgokat.Nincs is annál jobb előjáték mint egymást simára borotválni. Gyakran kezdjjük így a szeretkezést, aztán egy kis olaj, imádom maszírozni a barátom farkát, golyóit. Aztán persze vissszakapom.
Nincs hintőpor meg semmiféle trükk!! Mint már korábban írtam: NEM patronos gyantával csinálják (legalábbis akihez én járok) hanem viaszgyantával - ez sokkal kíméletesebb és nem tép. Egyébként ahogy előttem is írták a kozmetikus csajnak a művelet közben segíteni kell kifeszíteni a bőrt, a farkad hol erre hol arra odéb rakni - szóval nem csak bekeni aztán ránt.... A zacsit is simán leszedi és ki lehet bírni. A mellkas gyantázása sokkal fájdlmasabb mint a zacsi. Ezt komolyan mondom. Én idén január óta járok intim gyantára már jópárszor voltam, van tapasztalatom benne. Simán elviselhető és az eredmény meg a tartóssága a legjobb mindennél. Korábban én is krémeztem meg borotváltam de ez vált be a legjobban. Különben jövő héten megyek megint. Szóval hajrá gyanta
Monodm: kifeszíted a bőrt... Nekem azt mondta a kozmetikus, hogy "denevér"... Nem értettem... Megmutatta. Végülis tényelg úgy nézhetett ki felülről a zacsim, mint egy bőregér.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 09. 06. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 06. hétfő 09:32
Nem tervezek gyantázást, csak nem tudom elképzelni hogy a zacsit hogy tudják gyantázni.
Epilátort használok az nekem bevált. Elötte krémmel szedtem az se volt rossz, csak gyorsan visszanőtt. A borotva nem jött be erősít, gyorsan visszanő és még szúrós is tőle.
Epilátort használok az nekem bevált. Elötte krémmel szedtem az se volt rossz, csak gyorsan visszanőtt. A borotva nem jött be erősít, gyorsan visszanő és még szúrós is tőle.
amikor fürdők akkor borotválom a vízben.simább és hosszas tartás
Nem tervezek gyantázást, csak nem tudom elképzelni hogy a zacsit hogy tudják gyantázni.
Epilátort használok az nekem bevált. Elötte krémmel szedtem az se volt rossz, csak gyorsan visszanőtt. A borotva nem jött be erősít, gyorsan visszanő és még szúrós is tőle. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2010. 09. 05. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Epilátort használok az nekem bevált. Elötte krémmel szedtem az se volt rossz, csak gyorsan visszanőtt. A borotva nem jött be erősít, gyorsan visszanő és még szúrós is tőle. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2010. 09. 05. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Állítólag hintőporral. Anélkül ne próbáld ki semmiképp !
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 09. 03. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a természeteset szereted, soha nem szoptál simára borotvált kukit. Isteni! A zacsi is nagyon jó borotváltan! Próbáld ki!!!
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2010. 09. 05. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
én a természeteset szeretem...
Kifeszíted a bőrt rajta... Nem a legkellemesebb élmény, de kibírható.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 09. 03. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért kiváncsi lennék a zacsit hogy gyantázzák le?
És meg lehet kérdezni, hogy kinél és hol voltál?? Hátha jobb mint akihez most én járok... Egyébként ő is hasonlóan csinálja. A választ előre is köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 31. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2010. 08. 31. kedd 20:19
A gátrész és a fenék gyantázásához pucsítva kell lenni, a pénisz, golyók és lágyék területét meg terpeszben fekve szedi le az a nő, akinél én voltam.
A gátrész és a fenék gyantázásához pucsítva kell lenni, a pénisz, golyók és lágyék területét meg terpeszben fekve szedi le az a nő, akinél én voltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 25. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (425215)
2010. 08. 25. szerda 22:16
gyantázás alatt milyen pózba kell lenni?ha valaki volt már irja meg nekem
Hát hason fekve nehéz lenne a farkadat legyantázni.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 25. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (425215)
2010. 08. 25. szerda 22:16
gyantázás alatt milyen pózba kell lenni?ha valaki volt már irja meg nekem
Hát én évek óta borotválom s nejem is, nincs kellemesebb érzés mint egy frissen csupaszított nemi szervet nyalogatni puszilgatni !