Csakis csupaszon. Az elmúlt időben egy picit megnőtt a testszőrzetem, de hétvégén leszedtem teljesen, gyakorlatilag nyaktól lefele teljes a csupaszság. Egyszerűen sokkal jobb így, sokkal tisztábbnak érzem magam, és sokkal kényelmesebb így hordani a testem.
Nem tudnám elviselni, hogy szőrös legyek. Még a barátomon sem vagyok hajlandó ezért hetente kétszer leborotválom a kukit és környékét. Van úgy, hogy egymást borotváljuk, ez álktalában az előjátékot jelenti. Nagyon kellemes.
(Ez egy válasz zztop_123 üzenetére (2011. 02. 06. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 06. vasárnap 23:34
voltam mediterrán országban (ha megkérdezed elmondom belső levélben ) ott mivel sokat buszoztam
olyan gyönyörű lányok olyan szőrös karral meg lábbal mászkáltak ,hogy nekem sincs olyan
szóval nem voltak voltak gátlásaik mert kitették mindenüket
de a változatosság gyönyörködtet
mert bár jó a kopasz nuni de egy csinos nő nagyon szőrös pinával szerintem van annyira izgató
nem tudod mi lapul a szőr alatt ...... kultúra és neveltetés gondolom én ki mit szeret mit szokott meg
olyan gyönyörű lányok olyan szőrös karral meg lábbal mászkáltak ,hogy nekem sincs olyan
mert bár jó a kopasz nuni de egy csinos nő nagyon szőrös pinával szerintem van annyira izgató
nem tudod mi lapul a szőr alatt ...... kultúra és neveltetés gondolom én ki mit szeret mit szokott meg
voltam mediterrán országban (ha megkérdezed elmondom belső levélben ) ott mivel sokat buszoztam
8kezelés kellett hozzá, de nem a villanófényes, az kamu. ha érdekel, privátban megírom hol csináltam. - Váci úton, Pesten
(Ez egy válasz Sebringes üzenetére (2011. 02. 01. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 01. kedd 17:01
hány (ipl villanófényes?) kezelés kellett mire elérted ezt az eredményt? én is gondolkoztam már rajta, de nem olcsó úgyhogy először véleményeket gyüjtök róla...
hány (ipl villanófényes?) kezelés kellett mire elérted ezt az eredményt? én is gondolkoztam már rajta, de nem olcsó úgyhogy először véleményeket gyüjtök róla...
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2011. 02. 01. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 01. kedd 10:16
végleges szőrtelenítés a fan területen a tuti, fél éve ért véget a kezelés sorozat, azóta egy pihe sincs, összehasonlíthatatlanul puhább a bőr és meg is van az eredménye, azóta párom imád szopni. Amíg csak borotváltam, 4-5 nap után már szúrt, stb, így semmi! Ezzel már nem kell foglalkozzak, jó döntés volt
végleges szőrtelenítés a fan területen a tuti, fél éve ért véget a kezelés sorozat, azóta egy pihe sincs, összehasonlíthatatlanul puhább a bőr és meg is van az eredménye, azóta párom imád szopni. Amíg csak borotváltam, 4-5 nap után már szúrt, stb, így semmi! Ezzel már nem kell foglalkozzak, jó döntés volt
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a cukorgyantát. Otthon is el lehet készíteni, és tizedannyira se fáj, mint a hagyományos. Az előnyeit meg nem kell ecsetelni... Egyelőre a hónaljamon és az ánuszom körül próbáltam csak ki, de a cerka körül is meglesz, ha kicsit megnő (kétségkívül hátránya mindenféle gyantának, hogy nagyon rövid szőrt nem lehet leszedni vele). Eddig borotváltam, biztos rossz lesz elsőre, de utána már sokkal kevésbé fog fájni
A feleségem kopaszon szereti a cerkámat. Hetente 2x borotválom
Szálanként húzzad ki neki ,minden szőrszálát ahol zavar!
Nem fog szúrni !
Nem fog szúrni !
Csak csupaszon, ha lehet kérni, sokkal jobb érzés. A testborotválás is lehet jó, ha nem szúr a férfi, mert annál kiábrándítóbb nincs. Megölel és szúr a combja is...koszi nem!!!
Szerintem ha egy férfi borotválja a lábát, az buzis. Mellkas még belefér, fanszőrzet borotválása is természetes, de lábat leborotválni az tök buzis.
Rendszeresen járok szaunába, ott mindenki, férfi, csaj borotvált. Altalában teljesen, itt-ott egy kis csík, pontocska. A mai világban azt hiszem ez már abszolut természetes.
Igen, tudja. Nagyon régen még egyikünk sem borotválta. Most ő borotválja és az enyém borostás.
Akkor is jó volt, de így mindkettőnknek jobb. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 17. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor is jó volt, de így mindkettőnknek jobb. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 17. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2010. 11. 17. szerda 11:53
Akkor a te nejed nem tudja milyen franciázni szőr nélkül.
Totál kopaszra már nem szedem le,csak rividítem,a tövénél szoktam borotválni hogy ha barinőm a szájába veszi ne zavarja,meg néha a zacsiról is leszedem...
borotvált fasz borotvált punci szerintem ideális
Akkor a te nejed nem tudja milyen franciázni szőr nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 17. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (457133)
2010. 11. 17. szerda 07:51
Én is lenyestem pucérra nékány éve és az én nejem is röhögőgörcsöt kapott.
Ráadásul egy kétig úgy viszketett, majd belehaltam.
Azóta csak rövidítem szakállborotvával.
Azóta csak rövidítem szakállborotvával.
Én is lenyestem pucérra nékány éve és az én nejem is röhögőgörcsöt kapott.
Azóta csak rövidítem szakállborotvával. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 16. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Azóta csak rövidítem szakállborotvával. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 16. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74147)
2010. 11. 16. kedd 14:17
Szerintetek milyen fazonra borotváljam le a szőrzetem. Kinek mi vált be?
Teljesen csupasz, egyszerű de nagyszerű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 16. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74147)
2010. 11. 16. kedd 14:17
Szerintetek milyen fazonra borotváljam le a szőrzetem. Kinek mi vált be?
Borotváljátok csak le, jobb az úgy.
Egyszer leborotváltam... a párom sírt a nevetéstől.. azt mondta inkább ne. Így szokta meg.