Igen.. vagy legalább témakörönként lennének a címek és akkor hátha veszi az új belépő a fáradtságot h. válogat mielőtt orrba szájba új témát nyit...
Mondjuk itt a sex a fő témakör.. de mondjuk akkor is lejjebb lehetne bontani...
A www.lovebox.hu-n egész áttekinthető...
Mondjuk itt a sex a fő témakör.. de mondjuk akkor is lejjebb lehetne bontani...
A www.lovebox.hu-n egész áttekinthető...
mármint az új topik nevében szereplő szavakra
jó ötlet.. valamelyik honlapon úgy van leprogramozva, hogy topic inditáskor rákeres a névben szereplő szavakra a már létező topikok között, azt ezt kilistázza a felhasználónak a következő mondattal kezdődően: 'Kérem ellenörizze-e hogy az ön álltal inditott téma vagy témához hasonló nem létezik-e már!'
Gondolom ezt annyira nem lenne nehéz megoldani, bár nem tudom e forum milyen formában van megírva!
Gondolom ezt annyira nem lenne nehéz megoldani, bár nem tudom e forum milyen formában van megírva!
Üdvözletem!
A kedves moderátorokat szeretném megkérni arra, hogyha lehetséges, akkor a ma SzerelmeSMS néven nyitott topicomat írják át SzerelmeSMS Üzenetküldő Program-ra. Előre is köszönöm!
A kedves moderátorokat szeretném megkérni arra, hogyha lehetséges, akkor a ma SzerelmeSMS néven nyitott topicomat írják át SzerelmeSMS Üzenetküldő Program-ra. Előre is köszönöm!
Annyira büszke vagy a helysírásra, és annyira zavar akkor használd is rendesen, ne rövidíts, ne torzíts h. nem egyelő "hogy" -gyal én csak nem tudok helyesen írni. Te, meg nem tiszteled.
Engem elrontott a suli(kísérleti osztály, kísértetes helyes írás a vége), de nem csak a suli hibája.
Ja bocsi érte de jól eset amúgy semmi bajom veled csuppa
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem elrontott a suli(kísérleti osztály, kísértetes helyes írás a vége), de nem csak a suli hibája.
Ja bocsi érte de jól eset amúgy semmi bajom veled csuppa
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 17:39
Szia "Apa" !
Olyat még nem tudtok h. azonos témaköröket úgymond "összemosni"?
Válasz tom1019[VIP][ADMIN] üzenetére (14)
Bocsi áthoztam az Intézkedésekből.. mert mertem oda beleírni... bocsi Apa
Szia "Apa" !
ááááááááááááááá
mennyél..... istenkém...
mennyél
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 17:34
jajj már Vazi... szted mi a fenéért írtam az intézkedésekbe???
Inkább kicsit csiszold a helyesírásodat mert a falnak megyek Tőle...
jajj már Vazi... szted mi a fenéért írtam az intézkedésekbe???
Ltöltöttem a Tutty Frutty party 3 című filmet és nem tudom aktíválni. Milyen kódot kell elküldeni?
És melyik számra?
És melyik számra?
gyors lefoglalás eredménye:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 04. szombat 11:29
Kedves Vazelinátor, mi az az "X"-es topic?????
Nam most már látom. Tom 1019....
Kedves Vazelinátor, mi az az "X"-es topic?????
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 02. 04. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 11:20
nekem az elsö 3 oldalban meg jelenik minen kép mélyebbre meg nem megyek...
fölösleges nem tartom mélyebben karban aktuálisan a forumokat 2-3 oldalig elég általában.
fölösleges nem tartom mélyebben karban aktuálisan a forumokat 2-3 oldalig elég általában.
nekem az elsö 3 oldalban meg jelenik minen kép mélyebbre meg nem megyek...
fölösleges nem tartom mélyebben karban aktuálisan a forumokat 2-3 oldalig elég általában. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
fölösleges nem tartom mélyebben karban aktuálisan a forumokat 2-3 oldalig elég általában. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 04. szombat 11:05
" barni79 #375 | tegnap 17:42
Vazi bátyó!
Kérlek, törüld az " Ass licking"-ből a már nem látható képeimet. Köszönöm. Üdvözlettel: Barni"
Csak tolmácsoltam, ha esetleg nem lennél mással elfoglalva...
Vazi bátyó!
Kérlek, törüld az " Ass licking"-ből a már nem látható képeimet. Köszönöm. Üdvözlettel: Barni"
" barni79 #375 | tegnap 17:42
Vazi bátyó!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 02. 04. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Vazi bátyó!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 02. 04. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 10:53
beszálok én is...
okos
olvasot
életben talán minta ember is
maradt neki hogy itt engedje le a gözt
probáltál már valami olyan játékot amin a neten online elenfeleket lehet halomra gyilkolni szerintem bejönne neked...
vagy járj amatör box, utcaiharcos, gyorsulási versenyekre...
okos
olvasot
probáltál már valami olyan játékot amin a neten online elenfeleket lehet halomra gyilkolni szerintem bejönne neked...
beszálok én is...
okos
olvasot
okos
olvasot
Sztem tényleg gyakran beszélsz összevissza..:s Meg mindenhová képeket szúrsz be. Ha jól emlékszem utálatomat is ez generálta részedről. Odajötél a szépmúltú animal szex vita fórumba és provokáltál akit csak tudtál. Először talán Blankának szóltál be? Hogy ugye támasszam a pajta falához... Meg minden idétlen képet nyomtál be oda is. Rólam is, azaz a lelkivilágomról... És nem én vagyok az egyetlen aki nem érti amúgy amit néha leírsz. De ha te azt szereted ha utálnak, akkor egészségedre. Én a helyedben megfogadnám amit tom mond. Naon jól látja a dolgokat.
Köszönöm, hogy erőt vettél magadon, és komolyan is megnyilvánultál, de, ha egy lehetőség van rá, hát én szeretem megválasztani a hsz formáját, legyen az próza, vers avagy kép, poénos, netalántán poéntalan, összefüggő -azaz számodra is érthető -, vagy úgymond :))))!... "összefüggéstelen" ...
A tájbasimulást, amelyet, mint létformát ajánlasz nekem, valahogyan nem veszem be, mint ahogyan azt sem, hogy - szerinted -, hozzászólásaim nem értelmesek, ellenszenvet generálóak. Mindazonáltal elfogadtam a beutalót a hazudozás klinikájára, hátha tényleg nem ismerem jól magam!
A tájbasimulást, amelyet, mint létformát ajánlasz nekem, valahogyan nem veszem be, mint ahogyan azt sem, hogy - szerinted -, hozzászólásaim nem értelmesek, ellenszenvet generálóak. Mindazonáltal elfogadtam a beutalót a hazudozás klinikájára, hátha tényleg nem ismerem jól magam!
Infester! Azt akaródzik mondanom, hogy nagyon sokszor találok olyan hsz.okat, amikben arról érdeklődnek, hogy a filmeket hogyan lehet, meg milyen sms számon aktiválni. Sztem ha csináltok egy kis útmutatót, amiben olyan szájbarágósan benne van minden, lépésről lépésre, a telszámmal, mindennel, akkor azzal sztem sokat segítenétek jópár emberkének.