Édesem, veled bármilyen különszobát szívesen megosztok, főleg ha van benne egy kényelmes ágy is
(Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 27. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 19:28
Hűha. Mi van nem jár a mentő az Elmeszakértő osztály felé?
Drágám te magunknak nyitottál különszobát vagy fél a nép belépni?
Nembaj elbeszélgetünk mi együtt.
Jó napot minden belépőnek.
Valaki fölvilágosítaná a zárt osztály lakóit is, hogy -Deeper- és a szoba nagyasszonya milyen és hányadfokú viszonyban leledzik egymással, és hogy mi az ami fölött vészhaditörvényszéket ülnek?!?! Meg a gyerek - avagy gyerekek(!) - honnan jönnek-mennek, meg aztán a "kicsilány", a papusz-mamusz, szíjathasogatás, éjjeli szado-mazo, a jóisten sem tud eligazodni itt.... S még elvárnátok, hogy a nép csak úgy ömöljön ide...:)
Hűha. Mi van nem jár a mentő az Elmeszakértő osztály felé?
Szia, jó rég nem láttalak semerre... Igaz én se voltam sehol
Tudsz valami jót?
Szia Kedves Rose21
Szia Valaki!
Kicsilányom!
Már megint elhagytad a kulcsod?
És most döntsd már el, hogy kint vagy, vagy bent vagy... Ha kint akkor a lábtörlő alatt a kulcs
Ha bent, akkor így jártál
Már megint elhagytad a kulcsod?
És most döntsd már el, hogy kint vagy, vagy bent vagy... Ha kint akkor a lábtörlő alatt a kulcs
Ha bent, akkor így jártál
Csak szerettél volna max. De én nem hagyom magam, mert nekem elveim vannak
Gyere csak nyugodtan, egy idiótával több, vagy kevesebb igazán nem számít
Max. neked is beígér majd ezt azt Deeper, amit aztán rajtam ver le
Max. neked is beígér majd ezt azt Deeper, amit aztán rajtam ver le
Üdvözöllek
Semmi jóra ne számíts az őrültek gyűlekezetén kívül
Semmi jóra ne számíts az őrültek gyűlekezetén kívül
A te esetedben inkább pótlásról lehet csak szó
A bilincs és vasalózsinór azért jár neked, hogy legalább éjszaka ne üss-vágj (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
A bilincs és vasalózsinór azért jár neked, hogy legalább éjszaka ne üss-vágj (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 26. csütörtök 22:33
Egy Agyi kapacitást átalakító javító és pótló műintézményben ez elnézhető nem? Jó akkor a fenekéRE.
-Tőgyeim.upsz. Hölgyeim és uraim a retardált beutalt és magától jött beépített biztonságügyi technikus lelép.
- Doktorbá most mé' bilincselt a sajátommal az ágyhoz? És mi ez a vasalózsinór amiben áram kering??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-Tőgyeim.upsz. Hölgyeim és uraim a retardált beutalt és magától jött beépített biztonságügyi technikus lelép.
- Doktorbá most mé' bilincselt a sajátommal az ágyhoz? És mi ez a vasalózsinór amiben áram kering??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Beléptem.
Még figyelek csendben.
Még figyelek csendben.
Egy Agyi kapacitást átalakító javító és pótló műintézményben ez elnézhető nem? Jó akkor a fenekéRE.
- Doktorbá most mé' bilincselt a sajátommal az ágyhoz? És mi ez a vasalózsinór amiben áram kering??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
- Doktorbá most mé' bilincselt a sajátommal az ágyhoz? És mi ez a vasalózsinór amiben áram kering??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 01. 26. csütörtök 22:22
Akkor ezt az általam eddig nem ismert közmondást, se rólad mintázták Hányszor vetetted te meg az ágyadat édes???
Nem vádollak én semmivel... csak felhívtam a figyelmet bizonyos összefüggésekre
Ne aggódj az elmeroggyantságra hamar rákapnak az emberek, leszünk még itt többen is...
A ba...gatásnak más formáját jobban csípem... inkább azt gyakorold
A bogyóidat meg most szedtem ki a virágcserép alól ahova eldugtad őket... Úgyhogy most aztán gyorsan kapd be őket, és ma már nem csesztess, max...
A kisfiúnknak meg nem a fenekébe van tetoválva... ebből is láccik, hogy nem foglalkozol velünk eleget
Ne aggódj az elmeroggyantságra hamar rákapnak az emberek, leszünk még itt többen is...
A bogyóidat meg most szedtem ki a virágcserép alól ahova eldugtad őket... Úgyhogy most aztán gyorsan kapd be őket, és ma már nem csesztess, max...
A kisfiúnknak meg nem a fenekébe van tetoválva... ebből is láccik, hogy nem foglalkozol velünk eleget
Akkor ezt az általam eddig nem ismert közmondást, se rólad mintázták Hányszor vetetted te meg az ágyadat édes???
Ki mint veti ágyát úgy veri a lánya anyját.....ehe ehe ehe......
Szóval plagizálással vádolsz? DOKTOR ÚR. azonnal lökjön egy fecskendőnyi zsibbasztót a hölgybe mert itt hamarosan szüksége lesz rá.
( öööö nem látta valaki a bogyóimat? elgurultak )
Valahogy lassan tellik a zát elme gyógyda. Mi van itt csak az elmeroggyant Addams familija meg néhány enyhén retardált de magas fokon kikattant ügyfél jelenik meg?
Ja persze, mert senki nincs ba...gatva!
Kivéve a mamit mert azt feszt csesztetem. ehe ehe ehe.
-Nővérke várjon! A vivan azt mondta, hogy ford jel van a fenekébe tetoválva. Maga látta? tényleg??
Szóval plagizálással vádolsz? DOKTOR ÚR. azonnal lökjön egy fecskendőnyi zsibbasztót a hölgybe mert itt hamarosan szüksége lesz rá.
( öööö nem látta valaki a bogyóimat? elgurultak )
Valahogy lassan tellik a zát elme gyógyda. Mi van itt csak az elmeroggyant Addams familija meg néhány enyhén retardált de magas fokon kikattant ügyfél jelenik meg?
Ja persze, mert senki nincs ba...gatva!
Kivéve a mamit mert azt feszt csesztetem. ehe ehe ehe.
-Nővérke várjon! A vivan azt mondta, hogy ford jel van a fenekébe tetoválva. Maga látta? tényleg??
Csak nem egy könyvet olvasunk épp?
Valami csapdáról van benne szó... talán szám is van benne? ... hmmm... asszem 21???? ja nem... az a nevemben van... inkább 22
SZóval ki itt belép hagyjon fel a reménnyel, innen többet nem szabadul , a csapda bezárult...
Édesem, te meg ha kevesebbet vernél, kevesebb lenne a mozgásszervi panaszom is ... nem kell minden szúnyogcsípést egy bikaölő ütéssel viszonozni (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Valami csapdáról van benne szó... talán szám is van benne? ... hmmm... asszem 21???? ja nem... az a nevemben van... inkább 22
SZóval ki itt belép hagyjon fel a reménnyel, innen többet nem szabadul , a csapda bezárult...
Édesem, te meg ha kevesebbet vernél, kevesebb lenne a mozgásszervi panaszom is ... nem kell minden szúnyogcsípést egy bikaölő ütéssel viszonozni (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 26. csütörtök 22:04
Upsz. ELFEKVŐ ZÁRT-és OSZTÁLY!
Ápolók balra, a tulya mellett.
Ápoltak mindenütt.
Verés következtében mozgásszervi rendellenességet szenvedett Rose21 valahol még most is itt kering köszönteve az újjonan érkezőket.
Aki gyógyult és kéri a kilépését a zárt osztályról az őrült tehát nem mehet sehova. Aki őrült de ezt nem mondja senkinek az gyógyult tehát nincs itt a helye. Ha kéri az elbocsájtást kiengedik. De ha kéri akkor sajnos.....
Ápoltak mindenütt.
Verés következtében mozgásszervi rendellenességet szenvedett Rose21 valahol még most is itt kering köszönteve az újjonan érkezőket.
Aki gyógyult és kéri a kilépését a zárt osztályról az őrült tehát nem mehet sehova. Aki őrült de ezt nem mondja senkinek az gyógyult tehát nincs itt a helye. Ha kéri az elbocsájtást kiengedik. De ha kéri akkor sajnos.....
Upsz. ELFEKVŐ ZÁRT-és OSZTÁLY!
Ápoltak mindenütt.
Ápoltak mindenütt.
Nem tudom melyik gyermekem vette át a házigazda szerepét - egy kicsit zavaros ki is ír, de egy diliházban ez is elfér - de köszi :-)
Sziasztok régi-új ismerősök :-)
Aki nem normális és jókedvű azt mindig szívesen látjuk
Aki nem normális és jókedvű azt mindig szívesen látjuk