Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#199   2009. 03. 22. vasárnap 14:14
GUMMIMACI GUMMIMACI
Van olyan, hogy egy forumon nem mindenki ért egyet egymással, ezt is illik elfogadni.
Mivel próbáltam, továbbra is fenntartom, hogy adott feltételek mellett nem volt veszélyes, de a mai forgalomsűrűség mellett nem hiszem, hogy bevállalnám...
Legalábbis Magyarországon szinte biztos nem.
Autópályák túlterheltek, máshol meg "szembejöhet a sors", vagy jöhet egy szarvas, őz...stb.
Az elalvásról meg csak annyit, hogy a rádió semmit sem ér ellene, max a letekert ablak és a saját fejünk ütögetése, illetve a gyorsabb tempó (ami visont a lassabb reakciók miatt külön veszélyes)...
Viszont az első két megoldás lényegesen kevéssé kellemes, mintha orálisan lerendeznek...
Viszont egy mérésekkel tarkított kísérletet megérne, hogy a rendőrautóra külön figyelő aktív vagy a passzív sofőr reagál 800km és egy előadás után gyorsabban egy váratlan helyzetre..
(Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 22. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 22. vasárnap 10:58
A monotonitás ellen kapcsold be a rádiót, vagy mozgasd meg a nyakad! ha szopatsz, a veszély egyáltalán nem kicsi!! Sőt!! Vigyázz a zümmögőkórussal, még a seggdbe csípnek!
#198   2009. 03. 22. vasárnap 10:58
gonoszNagyfarkas gonoszNagyfarkas
A monotonitás ellen kapcsold be a rádiót, vagy mozgasd meg a nyakad! ha szopatsz, a veszély egyáltalán nem kicsi!! Sőt!! Vigyázz a zümmögőkórussal, még a seggdbe csípnek!
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 03. 22. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 22. vasárnap 09:07
sziasztok, rövid megjegyzés.
Ha szigorúan autópályán a teljes áteresztőképesség 10%-ánál történik a pálya átlagos utazósebességével, a veszély rendkívül kicsi..
Ha hozzáteszem, hogy az autópálya monotonitása önmagában veszélyforrás, bizonyos körülmények között még "hasznos is lehet".. Mielőtt jönne a zümmögőkórus, hogy más életével játszom - nagyon régen volt a mostani forgalom töredékénél...
#197   2009. 03. 22. vasárnap 09:07
GUMMIMACI GUMMIMACI
sziasztok, rövid megjegyzés.
Ha szigorúan autópályán a teljes áteresztőképesség 10%-ánál történik a pálya átlagos utazósebességével, a veszély rendkívül kicsi..
Ha hozzáteszem, hogy az autópálya monotonitása önmagában veszélyforrás, bizonyos körülmények között még "hasznos is lehet".. Mielőtt jönne a zümmögőkórus, hogy más életével játszom - nagyon régen volt a mostani forgalom töredékénél...
#196   2009. 03. 22. vasárnap 08:35
jkidd jkidd
Én is csináltam már a páromnak vezetés közben. Mivel veszélyesnek tartom,de hogy ne álljunk félre,mert az már nem az igazi,ezért kizárólag dugóban csinálom neki. Bevallom tejesen begerjedek ahogy idegenek néznek szopás közben. circling . Mindig élvezésig csinálom neki és mivel cég autó vígyázni kell ne maszatoljuk össze......ezért (és mert imádom) lenyelek és "letakarítok" mindent. finom
(Ez egy válasz Nita üzenetére (2009. 02. 17. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 17. kedd 21:41
Én már lerendeztem a páromat vezetés közben (persze ő vezetett). Ültem mellette, és a kezem a combján pihent. Elkezdtem símogatni, feljebb csúszott a kezem a combján a farkára. Nem volt rá hatás nélkül, ahogyan símogattam, ezért elővettem a szerszámát, és ráhajoltam.Egy rövid idő után megállt, mert mint később mondta, képtelen volt vezetni, miközben szoptam. Elélvezettt, lenyeltem, letisztogattam, eltettem neki, és folytattuk az utunkat tovább. smile
#195   2009. 03. 17. kedd 18:20
andrew87 andrew87
Nekem is volt már ilyenben részem. De egyszerűen muszáj volt félreállni, mert nem tudtam figyelni a vezetésre. (Persze utána a hátsó ülésen folytattuk smile )
Abban mindenkinek igaza van h nagy felelőtlenség vezetés közben. ejnye1 Abszolút elvonja a figyelmet. Szerintem nem éri meg kockáztatni. Inkább félre kell állni. wink
#194   2009. 03. 17. kedd 15:54
magaslat magaslat
Volt már benne részem.Nagyon izgalmas volt,csak közben féltem,mert kint országúton azért csak halad az ember.Félreálltunk egy műút mellé viszonylag rövid idő alatt,megálltunk és nyugodtan átadtam magam az élvezetnek.Egy bácsika meg elbringázott mellettünk,majd leesett róla amikor belátott a kocsiba.
#193   2009. 03. 16. hétfő 17:18
KKboy KKboy
Az egyetértés nálam is megvan...
Álljon meg az ember ha egy kis orális szexet akar, ne más embereket nyírjon ki.
(Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 14. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 14. szombat 22:03
Maximálisan egyetértek!! Aki ilyet csinál, más ártatlan emberek életével játszik! Aki ilyet csinál vagy teljesen hülye, vagy... Nem. Inkább csak teljesen hülye
#192   2009. 03. 14. szombat 22:03
gonoszNagyfarkas gonoszNagyfarkas
Maximálisan egyetértek!! Aki ilyet csinál, más ártatlan emberek életével játszik! Aki ilyet csinál vagy teljesen hülye, vagy... Nem. Inkább csak teljesen hülye
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 13. péntek 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 13. péntek 16:02
Orális szex vezetés közben? Nagy baromság ! Képzeld el, mikor utazol a családoddal, és egy barom belédjön szemből, mert épp szopta a nője, és nem bírt odafigyelni. Vagy, ha nincs családod, akkor képzeld el, mikor ezért üti el a macskádat, vagy téged.
#191   2009. 03. 13. péntek 16:02
videkipar videkipar
Orális szex vezetés közben? Nagy baromság ! Képzeld el, mikor utazol a családoddal, és egy barom belédjön szemből, mert épp szopta a nője, és nem bírt odafigyelni. Vagy, ha nincs családod, akkor képzeld el, mikor ezért üti el a macskádat, vagy téged.
#190   2009. 03. 04. szerda 18:46
naruto88 naruto88
hát nem tom annyira nem nagy bumm a dolog sztem
persze tuti sokan jobb véleményen vannak
#189   2009. 03. 04. szerda 18:32
fokref fokref
Az tuti, nehéz koncentrálni közben, de nincs annál izgisebb, mikor a végén valaki felemeli a fejét a kormány alól, a mögötted és a szemben jövő kocsiból meg bámulják... smile
#188   2009. 02. 17. kedd 21:41
Nita Nita
Én már lerendeztem a páromat vezetés közben (persze ő vezetett). Ültem mellette, és a kezem a combján pihent. Elkezdtem símogatni, feljebb csúszott a kezem a combján a farkára. Nem volt rá hatás nélkül, ahogyan símogattam, ezért elővettem a szerszámát, és ráhajoltam.Egy rövid idő után megállt, mert mint később mondta, képtelen volt vezetni, miközben szoptam. Elélvezettt, lenyeltem, letisztogattam, eltettem neki, és folytattuk az utunkat tovább. smile
#187   2009. 02. 04. szerda 15:54
macó71 macó71
Kihangositóval,avagy anélkül? wow2
(Ez egy válasz fakeer üzenetére (2009. 02. 04. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 15:38
már megvolt smile
#186   2009. 02. 04. szerda 15:38
fakeer fakeer
már megvolt smile
#185   2009. 02. 04. szerda 14:44
macó71 macó71
És akkor, wave hol van még a szextelefon vezetés közben?
#184   2009. 02. 04. szerda 14:16
tisza-tó tisza-tó
Erre azért nem vonatkozik még a Kresz? Nem úgy mint amobiltelefonra? smile )))))))))))))))))))))))))))))))))
#183   2009. 01. 28. szerda 16:35
karmi karmi
Szerencsére, már kétszer is volt részem, a címben feltett kérdésben.
Első alkalommal fényes nappal történt, egy főútvonalon közlekedve. Általában elég tempósan közlekedek, de ahogy a szerelmem elkezdett kényeztetni, úgy csökkentettem a tempót.
Kíváncsi lennék, a szembejövők mit olvastak le az arcomról közben… smile
A utóbbi is azon az úton történt.
Mit ne mondjak, hatalmas élmény volt.
Már besötétedett, és egy kevésbé forgalmas szakaszon hajolt hozzám a Kedves. Mit ne mondjak, nem volt egyszerű kétfelé koncentrálni, de éppen ez fokozta az izgalmat.
A tempót persze itt is csökkentettem, ám általában éppen a csúcs előtt kellett fékezni, újra elindulni, így mintegy elnyújtott orgazmusként éltem meg az élményt.
Tudom, hogy ez nem normális, veszélyes játék, viszont fantasztikus élményben részesített.
#182   2009. 01. 28. szerda 08:50
mmoni mmoni VIP
Sziasztok!
Én a páromat már többször kényeztettem így(természetesen baleset mentesen) és nagyon élvezte!
Általában ha megyünk valahová nyaralni vagy hosszú útra akkor vetem be ezt a taktikát, hogy jobban teljen az utazás! vigyor4
#181   2009. 01. 22. csütörtök 21:13
Fém_fatál Fém_fatál
Látom is a fejfát:
"Ez aztán nagy szopás volt, Nagyi!" vigyor5
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 01. 22. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 22. csütörtök 20:27
Legalább azért emlegetnének a gyerekek, hogy érdekes módon haltatok meg, és nem azért, mert a nagypapi és a nagymami már 20 éve nem kuffantott egy jót nyes
#180   2009. 01. 22. csütörtök 20:27
Marca Marca
Legalább azért emlegetnének a gyerekek, hogy érdekes módon haltatok meg, és nem azért, mert a nagypapi és a nagymami már 20 éve nem kuffantott egy jót nyes
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 22. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 22. csütörtök 14:49
Köszönöm! Valóban így van. Mindennek meg van a maga helye és ideje. hawaii
Elképzelem, mikor gyerekeim mesélik unokáiknak... - a nagyi és a papi autóbalesetben halt meg, mert a sűrű ködtől (és/vagy )a kiló hatvanas tempótól az oralizálhatnék jött reájuk .. eplus2

Tudtad, hogy az amerikaiak nem is a 'nyuszi" kifejezést használták? Náluk a "nyuszi" egyenlő a csirkével.
Tehát helyesen: Csirke vagy mekflály ... vigyor2 hehe

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: csibe-20 csibe-20
Nyitás ideje: 2006. 01. 28. szombat
Üzenetek: 279db
Utolsó üzenet: 2022. 12. 19. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!