Nincs rá szükség! Engem is számtalanszor elkapott a hév, de arra gondoltam, hogy ha belemennék, akkor az oyan megalázó lenne a lány számára!
aztán egyszer majd fekete kocsiban is fogunk látni ilyet...de asszem az már nem lesz "móka"...és imádkozzál, hogy egy ártatlan lélek maximum fehér kocsiban legyen, és élje túl minden maradandó károsodás nélkül a te eszetlen, felelőtlen "mókázásodat"
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2007. 08. 25. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 10:20
Mi szeretjük. És nem is az én ötletem volt, hanem a barátnőmé. Már nem volt időnk egymással foglalkozni, mert aznap kellett hazaindulni a nyaralásból, és így út közben... akkor először csak "mókából" csináltuk, de közben mindkettőnknek nagyon megtetszett. Azóta már számoljuk, hogy melyik városban-úton igen, és hol nem. Vannak állandó helyeink: MIskolc, Hatvan, Tarcsa, 3-as út, Mátra, Abony. Úgyhogy ha itt láttatok ilyet fehér kocsiban, akkor valószínű mi voltunk.
Mi szeretjük. És nem is az én ötletem volt, hanem a barátnőmé. Már nem volt időnk egymással foglalkozni, mert aznap kellett hazaindulni a nyaralásból, és így út közben... akkor először csak "mókából" csináltuk, de közben mindkettőnknek nagyon megtetszett. Azóta már számoljuk, hogy melyik városban-úton igen, és hol nem. Vannak állandó helyeink: MIskolc, Hatvan, Tarcsa, 3-as út, Mátra, Abony. Úgyhogy ha itt láttatok ilyet fehér kocsiban, akkor valószínű mi voltunk.
Engem már többször leszoptak vezetés közben, de ha jött az orgazmus azért inkább megálltam.
engem is leápolt múltkor a párom vezetés közben, de nekem az tetszett csak, hogy többen is láttak, hisz a belvárosban voltunk, és izgat ha néznek...
én ezt életveszélyesnek tartom, akkor inkább megállunk egy eldugodt helyen és ott zajlik le a dolog
Egyszer kipróbáltuk egy Miskolc környéki kihalt útszakaszon. Nem mondom hogy nem volt jó ,de igazából csak öngyilkos jelölteknek ajánlom. Szegény csaj csinálta lelkesen ,de én annyira figyeltem az útra ,hogy nem élveztem el. Én FÉLTEM elengedni magam!!!!
teljesen mindegy hogy hol,egy jó szopatás mindig jól esik
(Ez egy válasz csibe-20 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 22:57
Elégítettétek már a partnert orálisan miközben Ő vezetett?Izgi...
Az orális sex vezetés közben olyan mint a speed motor.
Van aki felül rá húz egy kövéret neki és meghal van aki meg évekig motorzik 200-al vagy felette a városban és apályán kerülgetve a kocsikat és soha nem lesz baja....
Ez persze nem biztos, hogy csak az ő érdeme, mert soxor nagyon fontos a szerencse is...
Szal száz szónak is egy a vége nem ajánlott , de ettől még csinálni fogják...
Van aki felül rá húz egy kövéret neki és meghal van aki meg évekig motorzik 200-al vagy felette a városban és apályán kerülgetve a kocsikat és soha nem lesz baja....
Ez persze nem biztos, hogy csak az ő érdeme, mert soxor nagyon fontos a szerencse is...
Szal száz szónak is egy a vége nem ajánlott , de ettől még csinálni fogják...
ja, ha ő vezet, úgy necces...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 07. 02. hétfő 00:07
Hogy megéri e arra az élet adja meg a választ.Mert régi mondás az,hogy kivétel erősíti a szabályt!PL:jó pár kedves közeli nőismerösömnek van autója.Nem érezném magam felhőtlen biztonságban s élvezetben, ha 120-as tempónál orális sexre támadna kedve!
Hogy megéri e arra az élet adja meg a választ.Mert régi mondás az,hogy kivétel erősíti a szabályt!PL:jó pár kedves közeli nőismerösömnek van autója.Nem érezném magam felhőtlen biztonságban s élvezetben, ha 120-as tempónál orális sexre támadna kedve!
(Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
de megéri
(Ez egy válasz scor66 üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 21:36
Na ez jó kérdés.Előfordult már velem is hasonló akció,maga a szopás jó volt,na de vezetni és szopatni egyszerre marhául nagy feladat.
Na ez jó kérdés.Előfordult már velem is hasonló akció,maga a szopás jó volt,na de vezetni és szopatni egyszerre marhául nagy feladat.
Nem árt, ha az ember tisztában van a képességei határaival. Olyan ez, mint a gyorshajtás. Az csinálja, aki tudja. Legalábbis ez lenne az optimális. Az országúti szopatásnál vannak veszélyesebb dolgok, pl. köd, fáradtság, amibe azért csakcsak beleszalad az ember, de egy dolgot tudomásul kell venni: az autózás veszélyes üzem, akkor is, ha überszabályos vagy. Ha elindulsz, nem biztos hogy hazaérsz, és lehet hogy egy hülye f*sz miatt, aki épp a csaját szopatta és nem tudott kétfelé koncentrálni. Ez benne van a pakliban.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 10:50
Tudom, hogy izgalmasabb vezetés közben!
Amíg csak a saját életünket veszélyeztetjük, addig az a mi dolgunk! De ha már másét is, akkor az már nem oké! A közlekedés kiszámíthatatlan!
Másféle izgalmas helyzetek is vannak! Kevésbé veszélyesek. A közúti veszélyeztetés után fizetendő bírságot is izgalmasnak tartod?
Amíg csak a saját életünket veszélyeztetjük, addig az a mi dolgunk! De ha már másét is, akkor az már nem oké! A közlekedés kiszámíthatatlan!
Másféle izgalmas helyzetek is vannak! Kevésbé veszélyesek. A közúti veszélyeztetés után fizetendő bírságot is izgalmasnak tartod?
Tudom, hogy izgalmasabb vezetés közben!
Másféle izgalmas helyzetek is vannak! Kevésbé veszélyesek. A közúti veszélyeztetés után fizetendő bírságot is izgalmasnak tartod? (Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Másféle izgalmas helyzetek is vannak! Kevésbé veszélyesek. A közúti veszélyeztetés után fizetendő bírságot is izgalmasnak tartod? (Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 10:35
Viszont sokkal kevésbé izgalmas Javasolt terület: autópálya, a sebesség minél nagyobb, annál jobban megdobja a fílinget, lehetőleg gyenge forgalomnál, hogy ne kelljen a váltóval/pedálokkal b*szakodni közben, és persze lajhárreflexekkel megáldott balf*szjóskáknak nem ajánlott
Viszont sokkal kevésbé izgalmas Javasolt terület: autópálya, a sebesség minél nagyobb, annál jobban megdobja a fílinget, lehetőleg gyenge forgalomnál, hogy ne kelljen a váltóval/pedálokkal b*szakodni közben, és persze lajhárreflexekkel megáldott balf*szjóskáknak nem ajánlott
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 30. szombat 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 02:39
Ez így igaz! Ha vágyaim éppen vezetés közben törtek rám, akkor félreálltam a kocsival, és megoldást nyert minden!
De láttam olyat is, hogy a szőke kiscsaj az előttem álló kocsiban, a sorompónál végzett orális tevékenységet, 2 perc, ha volt!
Konklúzió: Álló autóban biztonságosabb!
De láttam olyat is, hogy a szőke kiscsaj az előttem álló kocsiban, a sorompónál végzett orális tevékenységet, 2 perc, ha volt!
Konklúzió: Álló autóban biztonságosabb!
öh, kiesett a kontaktlencse?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 30. szombat 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Így veszélytelen...
Ez így igaz! Ha vágyaim éppen vezetés közben törtek rám, akkor félreálltam a kocsival, és megoldást nyert minden!
Konklúzió: Álló autóban biztonságosabb! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 30. szombat 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Konklúzió: Álló autóban biztonságosabb! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 30. szombat 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 06. 30. szombat 02:34
Mindenki figyelmébe!A Go-kart és a hullámvasút használatakor,bátran alkalmazható az orális sex. Vezetése nem minősűl veszélyes tevékenységnek.
Mindenki figyelmébe!A Go-kart és a hullámvasút használatakor,bátran alkalmazható az orális sex. Vezetése nem minősűl veszélyes tevékenységnek.